Hae
Paletilla

ANASTASIA BROW FREEZE – KULMAKARVARUTIININ MULLISTAVA TUOTE

*Sisältää mainoslinkkejä

Anastasia Brow Freeze

Anastasia Brow Freeze mullisti monen kulmakarvarutiinin ihan uudelle levelille! Viime vuonna vahvasti esille noussut kulmien laminointi antoi vihdoin ja viimein insta kulmille kyytiä. Nyt kulmakarvat ovatkin parhaimmillaan silloin kun ne näyttävät mahdollisimman tuuheilta ja luonnollisilta. Ei enää siis skarppeja piirrettyjä kulmia vaan nyt kulmat saavat kirjaimellisesti rehottaa! Enää ei tarvitse pelleillä saippuan, hiusvahan saatika liiman kanssa, että kulmat saa pidettyä ylhäällä.

Untitled
Untitled

*Anastasia Brow Freeze on jakanut mielipiteitä markkinoille tulon jälkeen ja kyseessä on tuote josta joko tykkää tai ei tykkää. Itse ihastuin tuotteen helppouteen, sillä kuulun siihen kastiin joka ei omaksunut saippuan tai hiusvahan käyttöä omakseen saavuttaakseen laminoidun efektin kulmakarvoihin. Tuotetta käytetään kulmageelin tavoin kulmakarvoihin, mutta tarvitset tuotteen kaveriksi erillisen kulmaharjan. Kulmaharjaksi soveltuu hyvin useiden kulmakynien päästä löytyvä kulmakarvaharja, pesty vanha ripsivärin harja tai voit ostaa erikseen ihan kulmakarvaharjan.

Itselläni on suhteellisen hyvät kulmakarvat ja niistä löytyy hyvin materiaalia mitä työstää. Harjaan kulmakarvat viistosti ylöspäin ja lopuksi käyn kulmakarvan ylärajan läpi ja taivutan pisimmät karvat hieman pyöreämmäksi. Täytän muutamat raot *Essencen Tiny Tip Brow Pen- kulmatussilla viivamaisesti ja lopuksi käyn kulmakarvojen alarajan läpi kulmakynällä tai puuterimaisella kulmatuotteella. Tuote on siinä mielessä mullistava, että näiden kulmien tekemiseen menee valehtelematta alle kolme minuuttia!

Anastasia Brow Freeze

Kenelle Anastasia Brow Freeze sopii?

– Sellaiselle joka ei halua kikkailla saippuan, hiusvahan tai liiman kanssa.

– Parhaimmillaan tuote on niillä joilla ei ole itsellään tuuheat kulmat. Anastasia Brow Freeze pitää hennot kulmakarvat ylhäällä koko päivän ja luo kulmakarvoista tuuheamman näköiset joita on helppo täydentää kulmatuotteilla.

– Anastasia Brow Freeze sopii myös niille joilla on kulmakarvoissa hyvin karvoja, sillä silloin ei välttämättä tarvitse enää käyttää muita tuotteita.

– Miesten ehostukseen.

Anastasia Brow Freeze

*Anastasia Brow Freeze toimii kulmakarvageelin tavoin, mutta kyseessä on vahamainen tuote. Koostumus on melko paksua ja pieni määrä kerralla riittää. Liiallinen määrä tuotetta pakkaantuu kulmakarvoihin. Tuote ei kuivu ja antaa aikaa hyvin työstää kulmakarvoja, mutta se ei kuitenkaan jää tahmaisen tuntuiseksi laiton jälkeen. Pysyvyys on ihan hyvä, mutta se ei jaksa pitää kaikista paksuimpia kulmakarvoja koko päivää ylhäällä. Kokonaisuus pysyy kuitenkin hyvin kasassa vaikka tuote antaakin hieman periksi päivän mittaan.

Miinusta Brow Freeze saa tuosta pysymättömyydestä sekä melko hintavasta hinnastaan, mutta näistä huolimatta itse ainakin olen tykännyt tuotteesta. Kaikista pysyvimmän ja kauneimman lopputuloksen saa aidolla kulmien laminoinnilla, mutta on mahtavaa, että markkinoilla on tuotteita joilla efektin voi halutessaan tehdä myös itse. Anastasian Brow Freeze kulmatuotetta voi käyttää myös kulmageelin tavoin!

Brow FreezeSeuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

VUODEN 2020 PARHAIMMAT MEIKKITUOTTEET

8€ PEITTÄVÄ CATRICE TRUE SKIN HYDRATING MEIKKIVOIDE

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.