Hae
Paletilla

Meikki-inspiraatio – Spring Vibes

Keltaiset luomivärit ovat alkaneet näkymään nyt silmämeikeissä esimerkiksi punaisen kaverina tai ihan jopa yksinään käytettynäkin. Keltainen värinä on vienyt mut tämän talven aikana mennessään ja se on näkynyt mun pukeutumisessa sekä meikeissä tietenkin. Jaoin hetki sitten instagramin puolella keväisen silmämeikin jossa keltainen sävy löytyi liikkuvalta luomelta ja alaluomelta taas puolestaan vaaleansinistä. Meikki loi mulle niin kevät fiiliksen, että päätin jakaa sen vielä täällä bloginkin puolella!

The Body Shop on lanseerannut uudet upean Down To Eart luomivärisävyt ja joukosta löytyy tästä silmämeikistä löytyvä keltainen sävy. Jos on pitkään etsinyt oikeasti keltaisen sävyistä luomiväriä suosittelen suuntaamaan The Body Shoppiin. Keltaisen kaverina myydään esimerkiksi sinistä, laventelin ja punaisen sävyisiä luomivärejä! Metallinen vaaleansininen luomiväri löytyy nyxin perus valikoimasta. Tämä kyseinen mermaid luomivärisävy on upea! Koska keltaisen ja sinisen luomivärin kontrasti ero loi silmämeikistä jo itsessään näyttävän huulille valikoitui yksi suosikkini nude sävyistä.

Yksivärisiä silmämeikkejä on tullut tehtyä todella harvoin sen jälkeen, kun meikkaaminen on alkanut kiinnostamaan. Jotenkin sitä tykkää haastaa itseään meikkien suhteen niin paljon, että yksiväriset silmämeikit tuntuu liian helpoilta. En käytä edes arkimeikissäni vain yhtä sävyä vaan vähintään kahta! Yksiväristen luomivärien kaveriksi sopii yleensä isot rajaukset, sillä nekin tekevät jo itsessään luomiväristä huomattavasti näyttävämmän!

Meikkipohja:
Estee Lauder Double Weat
Mac Pro Longwear Concealer
Essence Bright Up! Banana Powder
Kulmakarvat:
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade
Nyx Professional Makeup Tinted Brow
Silmät:
The Body Shop Down To Eart 135 Santiago Citrine
Nyx Professional Makeup Prismatic Shadowa 05 Mermaid
Essence The Cushion Eyeliner
Huulet:
The Body Shop Lip Liquid 033 Vienna Tulip

 

9 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Oi miten ihana kevätmeikki, tosi nätit värit yhdessä 🙂

 2. Viivi kirjoitti:

  Kiitos! Sävyt olivat kyllä ihanan keväiset 🙂

 3. Viivi kirjoitti:

  Keltainen ja sininen ei oo ollu munkaan suosikki sävyjä, mutta meikeissä menee molemmat sävyt! Sinisestä en taas välitä pukeutumisessa 🙂

 4. Niina kirjoitti:

  Siis vauu miten ihana meikki! <3 Mä en ikinä varmaan vois laittaa keltaista luomiväriä, mutta sulle se sopii tosi hyvin 🙂

 5. Viivi kirjoitti:

  Kiitos Niina! Tottakai voit laittaa 😉 Rohkeasti vaan kokeileen eri sävyjä! 🙂

 6. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Tää on ihan mielettömän upea lookki, kaikessa yksinkertaisuudessaan 🙂 Tuo keltainen vaan näyttää niin kivalta ja kiinnittää kyllä katseen heti.

 7. Viivi kirjoitti:

  Kiitos! Keltainen väri kyllä kiinnittää huomiota 🙂

 8. Maiccu / Mansikoitajavaahtokarkkeja kirjoitti:

  Magee meikki, tulee ihana kasari mieleen, silloin oli keltaista ja pinkkiä minunkin luomilla 🙂

 9. Viivi kirjoitti:

  Kiitos! Keltaista ja pinkkiä vois nytkin kokeilla 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *