Hae
Paletilla

Urban Decay Naked luomiväripaletit – Ristiriitaisia ajatuksia

Urban Decayn tunnetuimmat luomiväripaletit ovat ehdottomasti Naked- paletit ja muistan kuinka ennen halusin noi kaikki ihanuudet itselleni. Omistan Naked sarjan luomiväripaleista itse Naked 2, Ultimate Basics ja Heat luomiväripaletit Näiden lisäksi itseltäni löytyy Urban Decaylta Born To Run luomiväripaletti johon en varmaan kyllästy koskaan, mutta näistä Naked sarjan luomiväripaleteista en enää tiedä mitä mieltä olen niistä.

Urban Decay Naked 2
Urban Decay Nakes 2

urban decay naked 2

Paletissa on 12 toistaankin upeampaa sävyä, mutta rehellisesti sanottuna kaikki Naked 2 olevat sävyt löytyy melkein jokaisesta muustakin paletista. Vaikka Urban Decayn Naked 2 paletti näyttääkin siltä, että sitä olisi rakastettu, mutta todellisuudella se on joutunut tähän jamaan pienistä kolahduksista. Jo ostaessani paletin olen saanut jonkun maanantai kappaleen, sillä paletin luomiväripannut ovat lennelleet paletista irti jo alusta asti. Paletin viides sävy Tease on pitkäaikainen suosikkini, mutta paletti jossa on 12 muutakin sävyä ja vain yksi on ehdoton suosikki niin se ei riitä tekemään paletista hyvää.

Urban Decay Naked 2

Myöskään Urban Decayn perus Naked palettien luomivärien pigmenttisyys ei ole mitään huikeinta luokkaa, mutta toimivat kyllä moitteettomasti. Pigmenttiä irtoo matta sävyistä, mutta shimmeriset sävyt ovat heikompi laatuisia. Naked 2 on ihana paletti ja sopii loistavasti tavalliselle meikkaajalle, mutta itselläni paletti on pyörinyt meikkilaatikoissa käyttämättömänä jo tovin. Vaikka sävy Tease on ihana ja sitä joskus käyttelenkin niin paletin 11 muuta sävyä pysyy lähes käyttämättömänä.

Naked Ultimate Basics

UrBan decay ultimate basic

Ultimate basic luomiväripaletti sai minut ihastumaan joskus taannoin Urban Decayn luomiväreihin ja sitä olen ennen käyttänyt todella paljon. Paletti sisältää 12 mattaista luomivärisävyä joista alarivin neljä ensimmäistä ovat olleet itselläni kovassa käytössä sillä en tainnut ennen mitään muita sävyjä käyttääkään. Myös alarivin punaruskea sävy Extra Biter oli ensimmäinen punertava luomiväri jonka omistin.

Urban Decay Ultimate Basics

Tällä paletilla on monet lookit tehty ja sitä on tosiaan käytettykin vaikka se ei siltä näytäkkään! Mattaiset luomivärisävyt ovat edelleen enemmän mun juttu kuin shimmeriset tai metalliset joten uskon, että se on yksi syy miksi paletista olen tykännytkin. Urban Decayn paleteissa on myös huikeita noi vaaleat ihon sävyiset luomivärit joita ei ole koskaan liikaa. Mutta kuten ylempänäkin mainitsin niin tämäkin Ultimate Basics on loppupeleissä sävyiltään todella tylsä ja kaikki ovat suhteellisen lähellä toisiaan.

Urban Decay Heat

Urban Decay Naked Heat

Urban Decayn punerva Heat paletti on ihana ja haaveilin siitä kauan, mutta sen käyttökerrat voi laskea yhden käden sormilla. Syy miksi himoitsin Heat palettia todella paljon ja kauan oli sen sisältämät punertavat luomivärisävyt. Punaiset silmämeikit olivat kovassa huudossa yhteen otteeseen, mutta ongelmaksi osoittautui paletin sävyt. Ne ovat punertavia, mutta enemmän punaruskeita. Silloin kun hankin paletin kaipasin enemmän oikeasti punaisia sävyjä!

Urban Decay Heat'

Kirjoittaessani tätäkin postausta ja tuijottaessani Heat luomiväripalettia en voi todeta muuta kuin, että onhan se edelleen upea! Syy miksi Heat on jäänyt itselläni käyttämättä on sen lämpimät sävyt. Tykkään nykyään käyttää enemmän kylmempiä sävyjä kuin ennen. Täytyisi varmaan ottaa tämä kolmikko teho käyttöön ja katsoa johtuuko kyllästyminen vain käytön puutteesta!

Urban Decay Naked

En tiedä johtuuko paletteihin kyllästyminen siitä, että Naked- palettien sävyt ovat loppupeleissä todella neutraaleja jonka takia ne tuntuvat omasta mielestäni todella tylsiltä tällä hetkellä. Vai siitä, että ne ovat ensimmäiset ”kalliimmat” paletit mitä olen hankkinut. Niiden jälkeen olen ostanut paljon kiinnostavampia ja inspiroivampia luomiväripaletteja.  Urban Decay on tuonut näiden jälkeen markkinoille inspiroivampia paletteja ja yksi niistä on juuri alussakin mainitsemani Born To Run paletti. Jokainen näistä paleteista on edelleen omasta mielestäni upea, mutta onko Urban Decayn Naked luomiväripaletit vuonna 2019 vähän jo aikansa eläneitä vaikka kokoelmaan tuli juuri uusi tulokas: Cherry?

Mitä mieltä olet Urban Decayn Naked luomiväripaleteista? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

URBAN DECAY BORN TO RUN LUOMIVÄRIPALETTI

NYX ULTIMATE BRIGHTS LUOMIVÄRIPALETTI

THEBALM MEET MATT(E) SHMAKER – NÄYTTÄVIÄ KUIN ARKISIAKIN SILMÄMEIKKEJÄ YHDELLÄ PALETILLA!

4 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Varsinkin pari ekaa Naked palettia on sävymaailmaltaan tosi arkisia ja sitä kautta vähän tylsiä, mutta mä tykkään niistä silti! Naked 3 oli mun ensimmäinen Nakupaletti ja ihastuin siihen roosansävyiseen värimaailmaan silloin 2014 ihan täysin<3 Heat on mullakin jäänyt tosi vähälle käytölle, vaikka aluksi siitä innostuinkin. Jotenkin mulla meni jossain vaiheessa maku kaikkiin lämpimän sävyisiin luomiväreihin ja siinä samassa siis myös tohon palettiin. Pitääkin taas muistaa ottaa se käyttöön, sillä onhan noi sävyt upeita! Naked ja Naked 2 paleteista löytyy molemmista toi kultainen shimmersävy Half Baked ja se on yksi mun ihan ehdottomia suosikkeja kultaisista luomiväreistä 🙂

  Kivaa pohdintaa tässä postauksessa, herätti jälleen paljon ajatuksia!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Se on täysin totta, että kaksi ensimmäistä on todell lähellä toisiaan. Tuntuu jopa, että osa sävyistä on samoja, mutta esiintyy paleteissa vain eri nimillä! Himoitsin kanssa ihan tosi kauan Naked 3 sen roosan sävyjen takia, mutta toisaalta nyt kun mietin niin onneksi en ostanut sitä!

   Heat on ollut mulla tosi vähällä käytöllä just sen lämpimien sävyjen takia. Ne ei oo pitkään aikaan oikeen iskenyy muhun ja tuntuu ettei ne enää edes sovi itselleni 😀 Half Baked on kyllä upea sävy 🙂

 2. Mari_Shopaholic kirjoitti:

  Mulla on ehkä vähän samankaltaisia mietteitä näistä. Naked 1 on eka highend paletti minkä oon ostanut ja siihen mulla on erityinen tunneside, mutta muuten en kyllä koe sitä kovin inspiroivana palettina enää nykypäivänä. Naked 2 palettia olen miettinyt usein, mutta on jäänyt ostamatta, koska harvoin teen viileänsävyisiä meikkejä. Naku kolmonen mulla oli, mutta myin pois, kuten myös Smokyn. Täytyy sanoa, että mun lemppareita nykyään on nuo uudet paletit, Heat ja Cherry. Niistä tykkään kyllä kovasti 🙂 <3

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mullakin taitaa olla enemmän vain tunnesidettä näihin paletteihin ja siksi ne pyörii mulla käyttämättöminä kaapissa. On ne ihania ja en mä niistä raaskisi edes varmaan luopua.

   Heat on kyllä super ihana lämpimiin lookkeihin ja uutukainen Cherry on myös upea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.