Hae
Paletilla

Silmäpussit veks! Turvotusta poistava silmänympärysnaamio

Jokaisella meistä on varmasti välillä takanaan huonosti nukuttuja öitä tai tilanteita missä ilta on venynyt suunniteltua pidemmäksi. Hetkiä jolloin on itkenyt silmät päästä tai eilisillan juhliminen näkyy vielä aamullakin kasvoilla. Itse ainakin kuulun siihen kategoriaan jolla valvominen, juhliminen tai itkeminen näkyy ensimmäisenä turvonneessa silmänympärysihosta.

* Postauksen tuote saatu Stoorla.fi

turvotusta poistava silmänympärysnaamio

Turvotusta poistava silmänympärysnaamio

Markkinoilla on vaikka ja minkälaisia turvotusta poistavia silmänympärysvoiteita, mutta olen itse löytänyt itselleni vielä helpomman ja nopeamman tuotteen nimittäin hydrogeeliset silmänympärysnaamiot. Eikä ihan mitkä vaan hydrogeeliset silmänympärysnaamiot vaan Misoli Hydrogel Eye Patch 19,90€/60kpl. Tästä tuotteesta voidaan puhua jopa nimellä pikakaunistaja tai ihme tuote sillä nämä Misolin hydrogeeliset silmänympärysnaamiot todella toimii! Nimeän tuotteen helppokäyttöiseksi ja nopeaksi sillä ne voi laittaa silmänympärysiholle aamulla vaikka hampaiden harjauksen ajaksi tai hiustenlaiton yhteydessä. 5-10 minuuttia niin turvonneet silmäpussit ei todellakaan ole niin pahat mitä ne on ollut juuri herätessä!

turvotusta poistava silmänympärysnaamio

Misoli Marine hydrogeeli silmänympärysnaamio

Misoli Marine silmänympärysnaamioissa on viilentävä ominaisuus joka kiihdyttää pintaverenkiertoa ja näin ollen poistaa samalla myös turvotusta sy-iholta. Naamio sisältää seitsemää erilaista merilevää jotka yhdessä kosteuttavat ja tasoittavat ryppyjä silmänympärysiholta. Naamiossa on esimerkiksi merileväuutetta jossa on voimakas lifting ominaisuus ja sen tarkoituksena on parantaa mikroverenkiertoa.

Muita naamion vaikuttavia ainesosia ovat aloe vera ja erilaisten kasvien uutteet. Kuten esimerkiksi: Teepensaan lehtiuute joka ehkäisee tulehduksia ja rauhoittaa aloe veran tapaan herkkää sy-ihoa. Sitrushedelmien kuoren uute joka parantaa mikroverenkiertoa ja vähentää silmänympärysihon turvotusta ja tummuutta. Näiden lisäksi naamio sisältää mustan helmen puuteria jolla on tulehdusta ja allergiaa estäviä vaikutuksia. Naamion vaikuttavien ainesosien tehtävä on yksinkertainen sillä ne kosteuttavat, rauhoittavat sekä poistavat turvotusta ja tummuutta silmänympärysiholta.

turvotusta poistava silmänympärysnaamio

Misoli Marine Hydrogel Eye Patch – silmänympärysnaamioiden takana on Korealainen premium laatuista ihonhoitoa tarjoava Misoli. Misoli on erikoistunut juuri erilaisten hydrogel naamioiden tekemiseen ja se on varmasti yksi syy miksi nämä Misolin Marine turvotusta poistava silmänympärysnaamio on todella toimiva.

turvotusta poistava silmänympärysnaamio

Misolin hydrogeeli silmänympärysnaamiot asettuvat silmänympärysiholle loistavasti sillä ne ikäänkuin liimaantuu ihoon kiinni. Niiden vaikutusaikana voi huoletta tehdä ihan mitä vaan ilman pelkoa siitä, että ne liukuisi poskille. Misolin turvotusta poistava silmänympärysnaamio kannattaa kääntää vielä yläluomelle hetkeksi ennen kuin ne heittää pois. Näin se laskee myös turvotusta yläluomelta. Kyseessä on niin loistava tuote etten voi suositella kun kokeilemaan näitä. Viilentävän ominaisuuden vuoksi aamut lähtee huomattavasti paremmin käyntiin eikä turvonneista silmäpusseista ole enää tietoakaan! Saatavilla Stoorlasta.

Mitkä on sun vinkit turvonneen silmänympärysihon hoitoon?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

SENJA COSMETICS – SUOMALAISTA LUONNONKOSMETIIKKAA

THE BODY SHOP HEHKUVA IHO PORKKANALLA

TEHOKAS SILMÄMEIKINPOISTOAINE LUMENELTA

4 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Nämä on todella kiinnostavat ja menivät ostoslistalle! Tälläiset laput oikeasti toimivat ja auttavat kun alkaa etenkin aamuisin kassit silmien alla näkymään…

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Suosittelen! Oon itse tykänny näistä ihan älyttömän paljon just siks, että kerrankin joku tuote oikeesti poistaa turvotusta. Toki joskus kun turvotus on sen verran pahaa niin niihin ei kyllä auta yhtään mikään, mutta ainakin lieventää 🙂

 2. Hanna kirjoitti:

  Mulla on pariakin erilaista tälläistä naamiota olemassa kotona, jotka toimivat suhteellisen hyvin. Yksikään ei varsinaisesti kerro poistavansa turvotusta, mutta jokainen sen jollain asteella tekee. Tykkään kyllä tälläisistä helpoista silmänympärysnaamioista, ihana lisä arkeen!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Nää on ensimmäiset silmänympärysnaamiot joista oikeasti pidän sillä ne poistaa turvotusta ja myös kosteuttaa sy-ihoa. Muut mitä olen kokeillut niin ei ole oikein säväyttänyt 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *