Hae
Paletilla

Katsaus Viivinka Youtube-kanavan puolelle

Huhtikuu oli meidän ensimmäinen kokonainen kuukausi Youtubessa ja saatiinkin tuotettua videoita jokaiselle viikolla kaksi kappaletta niin kuin oli tarkoituskin. Viivinka- kanavalta tulee löytymään paljon yhdessäoloa, mutta silti erilaisia kosmetiikka ja kauneus aiheisia videoita. Näiden lisäksi sitä meidän perus arkea blogien takana, erilaisia tapahtumia ja keskustelua erilaisista aiheista! Ihan kaikkea mitä meidän elämässä vaan tulee tapahtumaan!

Viivinka

Mun ensimmäinen meikkivideo on nyt nähtävänä meidän youtube- kanavalla. Meikkivideoita on tulossa ehdottomasti kokoajan lisää. Meikkivideoiden lisäksi julkaistaan paljon erilaisia kosmetiikka ja kauneus aiheisia videoita tulevaisuudessa. Viime kuussa julkaistiin video jossa kerrotaan meidän kosmetiikkasuosikkeja. 

Me Inkan kanssa myös tykätään älyttömästi meikkauksen lisäksi maskeerata joten maskeeraus tulee näkymään meidän kanavalla isossa roolissa. Maskeeraus juttuja on tulossa varmasti halloweenin aikaan! Haluttiin kuitenkin luoda vapun kunniaksi maskeeraukset jotka on helppo toteuttaa ja sopivat vappuun. Vappu tuo kuitenkin mieleen kesän alkamisen joten maskeerauksissa nähdään, mitäs muutakaan kuin värejä sekä kimallusta!

Vapun kunniaksi päätettiin leipoo munkkeja ja kertoo miten me vietettiin vappuja teineinä. Tullaan varmasti puhuun eri aiheista. Kanavalla tullaan näkeen videoita jossa keskustellaan puhuttavista aiheista!

Vietetään paljon aikaa yhdessä, käydään kuvailemassa eri paikoissa täällä meillä Tampereella niin joten kanavalla tulee näkymään videoita jossa pääsette kurkistaan meidän päiviin videoiden muodossa.

Käy tilaamassa meidän Viivinka youtube- kanava!


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

PALETILLA NYT YOUTUBESSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.