Hae
Paletilla

Vuoden 2021 parhaimmat kosmetiikkatuotteet

*Sisältää mainoslinkkejä

Palataampa vielä kerran viime vuoteen, sillä on aika paljastaa vuoden 2021 parhaimmat kosmetiikkatuotteet ennen kuin startataan kokonaan uusi vuosi käyntiin. Vuosi 2021 oli kosmetiikka rintamalla suotuisa, sillä moni viime vuoden suosikeista on sen vuoden lanseerauksia, mutta joukosta löytyy myös jo markkinoilla olleita tuotteita jotka itse löysin vuonna 2021.

Vuoden 2021 parhaimmat kosmetiikkatuotteet

Meikkivoide:

Mieleenpainuvin meikkivoide löytö oli *Zuii Organic Lux Flawless Liquid meikkivoide joka on luonnonkosmetiikkaa. Vuosi 2021 oli muutenkin todella luonnonkosmetiikka painotteinen ja siltä saralta löytyikin todella monia uusia hyviä tuotteita. Zuii Organic Lux Flawless Liquid on kuitenkin ihanan kevyt, mutta peittävä meikkivoide joka jättää iholle kuulaan lopputuloksen. Meikkivoide saa ehdottomasti myös plussaa kestävyydestään.

Peiteaine:

Vuoden 2021 parhaimmat kosmetiikkatuotteet pitävät sisällään toisenkin luonnonkosmetiikan tuotteen nimittäin *Hynt Beautyn peiteaineen. En ole koskaan tavannut näin ihanasti ihoon sulautuvaa voidemaista peiteainetta joten tämä on todellakin kokeilemisen arvoinen. Usein voidemaiset saattavat kuivalla iholla jäädä ihon kuiviin kohtiin kiinni, mutta tämä Hynt Beautyn peiteaine sulautuu ihoon niin nätisti ettei tuollaista ongelmaa ole.

Vuoden 2021 parhaimmat kosmetiikkatuotteet

Poskipuna:

Vuonna 2021 poskipunissa ainakin itselläni näkyi vahvasti voidemaiset sekä nestemäiset poskipunat. Jouduin poskipunien kohdalla miettimään todella kauan sitä yhtä tiettyä tuotetta, mutta päädyin kuitenkin valitsemaan Cliniquen Cheek pop- poskipunan, sillä löysin sen viime vuonna ja todellakin ihastuin siihen. Poskipunassa on silkkisen pehmeä koostumus, jopa hieman puuterivoidemainen joka tekee siitä vielä miellyttävämmän käyttää.

Untitled

Aurinkopuuteri:

Vuonna 2021 pinnalle nousi voidemaiset aurinkopuuterit sekä contour tuotteet. Tämän vuoden suosikki onkin juuri voidemainen tuote ja se on Anastasia Cream Bronzer. Tuote on todella pigmenttirikas, mutta levittyessään iholle se jättää kauniin kuultavan lopputuloksen. Tuote on todella nopea sekä helppokäyttöinen ja siitä löytyy varmasti jokaiselle sopiva sävy.

Lue lisää: Testissä: Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer 

Toisena voidemaisena tuotteena täytyy nostaa esille Suomessa vielä hieman tuntemattoman Sosu Makeup by Suzanne Jackson brändin varjostuspuikko. Sosu Cream Stick sävyssä Contour Cool on ollut myös yksi tämän vuoden käytetyimmistä tuotteista. Tämäkin tuote on ihastuttanut sen helppouden ja nopeuden ansiosta. Stickkimäinen tuote on nopea sipaista kasvoille jonka saa nopeasti häivyteltyä siveltimellä ja lopputuloksena on kaunis varjostus.

Vuoden 2021 parhaimmat kosmetiikkatuotteet

Kulmakarvat:

Kulmakarva tuotteista edottomasti voittaja vuonna 2021 oli *Anastasia Brow Freeze! Vastaan ei ole tullut tämän parempaa kulmakarva tuotetta joka todella pitää kulmakarvat ojennuksessa koko päivän. Anastasia Brow Freeze on myös tuote jolla saa luotua kulmakarvoihin laminoidun efektin.

Lue lisää: Anastasia Brow Freez – kulmakarvarutiinin mullistava tuote

Untitled

Luomivärit:

2021 parhaimmat kosmetiikkatuotteet eivät olisi mitään ilman luomiväripaletteja vaikka meinasinkin jättää luomivärit kategorian listauksesta pois, sillä täytyy sanoa, että viime vuoden silmämeikki saldo oli todella olematon eikä suosikikseni noussut mitään tiettyä palettia. Tutkailtuani kuitenkin hetken paletteja mitä viime vuonna on tullut hankittua ja saatua niin tulin siihen tulokseen, että vuoden 2021 parhaimmat paletit ovat ehdottomasti *Lorac Pro- luomiväripaletit. Näiden palettien mieletön pigmenttisyys, upeat sävyt sekä ihan älyttömän hyvä häivyttyvyys tekee näistä paleteista ihan ainutlaatuisia. Paletit ovat myös sellaisia, että ne sopivat niin ammattimeikkaajalle kuin ihan kuluttajallekin.

Vuoden 2021 parhaimmat kosmetiikkatuotteet

Huulituote:

Vuoden huulituotteiksi valikoitu *Jeffree Star Velvet Trap- huulipunat. Olen aina itse tykännyt ihan älyttömästi Jeffreen huulituotteista, mutta vasta tänä vuonna ensimmäistä kertaa kokeilin heidän huulipuniaan. Velvet Trap huulipunista erityisen tekee se, että värivalikoima on erittäin laaja sekä nämä ovat ihan älyttömän kestäviä.

Vuoden 2021 parhaimmat kosmetiikkatuotteet

Ripsiväri

Ehdottomasti parhain ja kehutuin ripsiväri on *BBIA never die mascara. Kyseessä on vedenkestävä kuituripsiväri joka pitää ripsissä taivutukset, on todella kestävä ja myös tuuheuttaa sekä pidentää ripsiä kuitujen avulla. Todellakin vuoden 2021 yksi parhaimmista kosmetiikka löydöistä!

Untitled

Hiukset:

*K18 hoito on varmasti vuoden 2021 puhutuin hiustenhoitotuote joka todella tarvitsee mainintansa. Kyseessä on hiuksiin jätettävä hoitotuote joka lupaa korjata hiuksien rakennevauriot tehden hiuksista jälleen terveet ja elinvoimaiset. K18 hoidon parhaimman tuloksen näkee jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen joka on tuotteessa mielestäni parasta, mutta hiusten kunto paranee tuotetta käyttäessä. Ihan mieletön tuote joka on todellakin hintansa arvoinen.

Lue lisää: K18 hoito – kokemuksia hiustenhoidon mullistaneesta tuotteesta

Muut:

Täytyy antaa vielä yksi erityismaininta Sosun pisamatussille! Pisamien teko ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa kun se on siihen tarkoitetulla pisamatussilla! Sosun pisamatussilla saa luotua ihan todella aidon näköisiä pisamia eikä erityisiä kikkailuja enää tarvita.

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

LUONNONKOSMETIIKAN PARHAAT TUOTTEET X10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *