Hae
Paletilla

12 Kysymystä kesästä

Rakastan kesää ja lämpöä joten päätin osallistua 12 Kysymystä kesästä- blogihaasteeseen jonka bongasin Hannan blogista. Vastaukset oli itselleni melko helppoja, mutta joukosta löytyi kyllä kieltämättä muutama kiperä kysymyskin.

12 Kysymystä kesästä

1. Mekko vai shortsit?  Ehdottomasti mekko! En oo ite koskaan ollut oikein shortsi ihminen ja harvat shortsit istuu edes mun päälle ja en koe olooni yhtään mukavaks edes shortseissa.

2. Myöhään nukkuminen vai aikaiset kesäaamut? Myöhään nukkuminen valitettavasti. Vaikka mielellään nauttisin aikaisista kesäaamuista niin olen sen verran mukavuuden haluinen, että nukun mielummin jos siihen on mahdollisuus.

3. Ravintola vai piknik? Sanoisin, että mielummin ehkä piknik mut toisaalta rakastan kaikkia erilaisia visuaalisesti hienoja ravintoloitakin.

4. Pavlova vai perinteinen mansikkakermakakku? Pavlova ehdottomasti, sillä en oo yhtään perinteisten kermakakkujen ystävä. Kermakakut toimii aina, mutta ne on niin tylsiä!

12 Kysymystä kesästä

5. Päivä rannalla vai huvipuistossa? Vaikea valinta! Ehkä sanon kuitenkin, että päivä huvipuistossa. Oon käynyt joka vuosi näin aikuisiälläkin huvipuistossa fiilistelemässä vaikka laitteisiin en ole mennytkään. Mulla oli lapsena monena kesänä kausikortti särkänniemeen ja joskus kesälomalla tuli käytyä 36 kertaa särkänniemessä. Se oli ennätys!

6. Matkailu kotimaassa vai ulkomailla? Ulkomailla, mutta koska en ikinä matkusta niin kotimaassa. Meillä on täällä kotimaassakin niin upeita paikkoja mitä haluisin ehdottomasti käydä katsomassa. Mun haaveena on myös joskus tehdä joku koko Suomen kiertävä road trip!

7. Trampoliini vai löhötuoli? Trampoliini tietenkin! Tähänkin täytyy sanoo, että oon mun lapsuuteni hyppinyt trampoliinilla monta tuntia päivässä. Ja onhan se nyt edelleen sairaan siistiä vaikka enää ei ihan lähe samanlailla voltit kun lapsena.

8. Kirja vai sarja? Sarja. Oon eläessäni lukenut yhden kirjan kannesta kanteen ja se oli kimi räikkösen elämänkerta kirja. Muutaman kirjan oon kuunnellut äänikirjana, mutta en oo yhtään lukija tyyppiä. En seuraa oikeesti edes mitään sarjaakaan, mutta sanon silti mielummin et sarja.

12 Kysymystä kesästä

9. Sandaalit vai tennarit? Tennarit. Rakastaisin kaikkia ihania sandaaleja, mut harvat niistä sopii mun lättäjaloille.

10. Pionit vai lupiinit? Pionit ehdottomasti vaikka lupiinitkin on kauniita. Pioneista mulle tulee jotenkin äiti mieleen, sillä meidän kodissa oli iso kukkapenkki jossa oli pioneja kasvamassa.

11. Festarit vai kotibileet? Rakastan festareiden tunnelmaa joten ehdottomasti ne! Vaikka mulla onkin ikävä vanhoja kunnon kotibileitä.

12. Hehkuva kesäinen meikki, vai ilman meikkiä? Tää on ehkä näistä vaikein kysymys, sillä tekis mieli vastata molemmat. Tykkään kesällä tehdä tosi kevyitä, mutta hehkuvia meikkejä, mut suurimman osan ajasta oon kuitenkin mielummin kokonaan ilman meikkiä. Ehkä kuitenkin vastaan, että hehkuva kesäinen meikki.

Untitled

Olisitko vastannut johonkin kysymykseen samanlailla?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

KESÄN TOP MEIKKITUOTTEET

APUA AURINKOIHOTTUMAAN

NÄIN VALEHTELEN SOMESSA

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Olipa kiva haaste, täytyy vastailla itsekin tähän! Meillä suurin osa vastauksista taitaa olla erilaisia, mutta mäkin menisin rannan sijaan mieluummin huvipuistoon päiväksi ja tennarit voittaa sandaalit 🙂 Upeita kuvia susta<3

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Kiitos ja vastaa ihmeessä! Olis kiva lukea sun vastaukset näihin kysymyksiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.