Hae
Paletilla

Punertava juhlameikki Bronx Colorsin itse koottavilla luomiväripaleteilla

*Postauksen luomiväripaletti on saatu

Untitled

Joulukuu on aikaa, kun pikkujouluja vietetään työpaikoilla. Vaikka kovin pikkujoulukausi on jo takana päin niin halusin silti luoda meikin joka sopisi erilaisiin juhliin. Punertavat sävyt ovat pitkään pitäneet paikkaansa ja niitä löytyykin nykyään monesta erilaisita paleteista. Sain syksyllä testiin Bronx Colorsin luomivärejä ja sen mukana tuli muutama upea punainen sävy mitä halusin ehdottomasti kokeilla meikkiin!

Bronx Colors Single Slide – Itse koottava luomiväripaletti

Bronx Colors on tuonut markkinoille tullessaan mukana luomivärejä joista voi koota oman laisen paletin. Bronx Colorsin Single Slide luomivärit ovat koostumukseltaan pehmeitä ja runsas pigmenttisiä jolloin lopputuloksena on intensiivinen ja näyttävä silmämeikki. Single Slide täytettävään meikkipalettiin saa kerättyä kahdeksan luomiväriä kuten alla olevassa kuvassa tai vaikka neljä poskipuna sävyä, juuri niin kuin itse haluat. Täytettäviä paletteja löytyy kahdeksan sekä neljä paikkaisia. Erilaisia luomiväri sävyjä yli 20 ja poskipuna sävyjä kahdeksan. Näistä sävyistä siis rakentaa itselleen sopivan luomiväripaletin helposti!

Untitled
Untitled

Paletin ylärivin kaksi viimeistä sävyä oli ne sävyt jotka inspiroivat tekemään punertavan juhlameikin joka sopii vaikka uuden vuoden juhliin. Bronx Colorsin Single Slide luomivärisävy Burdungy on nimensä mukainen rusehtavan punainen sävy kun taas Cinnamon on upea kirkkaan punainen sävy jossa on mieletön metallinen hohto. Käytin sävyä Burdundy meikin häivyttely sävynä ja luomivaosta löytyy sävy Cinnamon. Samaiset sävyt löytyy myös alaluomelta. Tummensin silmän ulkonurkkaa mustalla Bronx Colorsin Single Slide sävyllä. Liikkuvalle luomelle olen tehnyt cut crease- tyylisen leikkauksen Kat Von D Lock-it peiteaineella jonka päälle lisäsin Linda Hallbergin Metallic Mysteries paletin sävyä Bang. Lisää hohtoa lisäsin The Body Shopin uudella Metal Eye Liquid nestemäisellä luomivärillä sävyssä Holographic Platinium. Lookin viimeistelee Naturelin 3-parin tuuheuttavat 5474 irtoripset.

Bronx Colors Single Slide
Untitled

Meikki näyttää kuvissa enemmän vaaleanpunaiselta, mutta käyttämäni Bronx Colorsin Single Slide luomivärit ovat enemmän punaiset kuin pinkit. Liikkuvalla luomella olevat sävyt hohtivat pinkkeinä, sillä Bronx Colorsin luomivärit tekivät pohjasta hieman pinkkiin taittavan, kun vaalensin niitä peiteaineella tehdessäni cut crease- leikkauksen. Bronx Colorsin luomivärit ovat älyttömän pigmenttisiä ja hintaa niiltä löytyy 3,90€. Kyseessä on siis todella edulliset, mutta laadukkaat luomivärit! Bronx Colorsin Single Slide luomivärit ja itse koottava paletti on mielestä loistava keksintö sillä pystyt valitsemaan palettiin juuri sellaiset sävyt mitkä itse tarvitset. Jokaisessa luomiväripaletissa on kuitenkin aina muutamia sävyjä mitkä eivät pääse ikinä käyttöön joten mikäs sen parempaa kuin valita palettiin juuri ne sävyt jotka varmasti pääsevät käyttöön! Bronx Colorsia myy Sokos sekä Emotion.

Oletko kokeillut Bronx Colorsin luomivärejä?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

MEIKKI-INSPIRAATIO – HOPEA HALO SILMÄMEIKKI PIKKUJOULUKAUTEEN

BRONX COLORS MAGNETIC URBAN MEIKKISIVELTIMET

MEIKKISUOSITUKSIA BRONX COLORSILTA

6 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  En oo näitä testannut, mutta tosi hyvältä vaikuttaa! En oo kyllä muutenkaan kyseisen brändin tuotteita vielä testannut 🙂 Toi sun meikki on jälleen kerran ihan älyttömän kaunis<3

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Suosittelen kyllä kokeilemaan varsinkin Bronx Colorsin luomivärejä! Kiitos Linda <3

 2. Eve / Queen of Eve kirjoitti:

  Todella kaunis meikki!

 3. SariBP kirjoitti:

  Ihanat sävyt ja sopivat sulle erittäin hyvin. Kaikin puolin kaunis meikki<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.