Hae
Paletilla

Meikki Huda Beautyn Desert Dusk paletilla

929C86D5-2C47-4408-AA04-D013D16C0EFF
Moni teistä kyselikin meikki kuvia Huda Beautyn Desert Dusk luomiväripaletilla, kun julkaisin siitä postauksen. Vihdoin ehdin istumaan paletin ääreen ja kuvaamaan teille myös meikistä kuvia. Mikäli meikkikuvat kiinnostaa enemmänkin suosittelen ottamaan mun instagramin haltuun, sillä päivittelen sinne useammin kuvia silmämeikeistä. Desert Sand, Eden, Saffron, Blazing ja Nefertiti ovat ympyröity, sillä kaikkia kuutta sävyä on käytetty tässä silmämeikissä.
87D5A5BF-2740-41B7-B176-67AE4AFB90A9
Silmämeikissä on käytetty teippi taktiikkaa eli silmän ulkonurkkaan laitetaan teippi jolloin rajasta tulee selkeämpi eikä juurikaan häivytetty. Teippien kiinnityksen jälkeen pohjustetaan luomet liikkuvasta luomesta ihan kulmaluuhun asti paletin vaaleimmalla sävyllä eli Desert Sandilla. Sen jälkeen käydään Eden sävyllä ja häivytys siveltimen avulla luomivako läpi tuoden sävyä hieman kulmaluun päällekkin. Tämän jälkeen sama luomivako käydään läpi oranssilla Blazing sävyllä ja häivytetään yhteen sävyn Eden kanssa. Saffron sävyä tuodaan vain silmän ulkonurkkaan hieman tummentamaan silmämeikkiä. Saffronin levityksen jälkeen sävyt häivytetään yhteen taas sävyn Blazing kanssa.
FA5BB710-03F9-4F2B-A5BB-622976C3710C
Sama toistetaan sävyjen kanssa alaluomelle. Kun silmämeikki on saatu vaiheeseen jolloin liikkuvalle luomelle voidaan laittaa oma sävy otetaan peiteaine käyttöön ja pohjustetaan liikkuva luomi. Samalla tavalla kuin tekisi cut creasen, mutta jätetään levitys noin puoleenväliin liikkuvaa luomea. Tämä jälkeen peiteaineen päälle laitetaan Nefertiti sävyä. Rajaukset ja ripsiväri, jonka jälkeen silmämeikki on valmis! Vaikka meikki trendeissä ollaan menossa luonnollisempaan suuntaan, niin kyllä oranssi-punainen silmämeikki toimii aina!
Tykkäätkö luonnollisemmasta silmämeikistä vai käytätkö mieluummin värejä?

14 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Hirmuisan nätti meikki <3

 2. SariBP kirjoitti:

  Superkaunis<3

 3. Linda kirjoitti:

  Niin kaunis silmämeikki! <3 Haikailen vain yhä enemmän ja enemmän ton paletin perään 😀

 4. Viivi kirjoitti:

  Kiitos!<3

 5. Viivi kirjoitti:

  Kiitos!<3

 6. Viivi kirjoitti:

  Kiitos!<3

 7. Viivi kirjoitti:

  Kiitos!<3 Jos yhtään paletti himottelee niin suosittelen kyllä oikeesti hankkimaan! Niin monipuolinen paletti, jolla saa tehtyä vaikka mitä meikkejä 🙂

 8. inka nitta kirjoitti:

  Kyseinen paletti on myös mun haavelistallani. Kaunis meikki <3

 9. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Upea meikki, itse en ole koskaan käyttänyt oranssia vaan arastelen sitä, vaikka hyvältä se näyttää 🙂

 10. Niina kirjoitti:

  Tosi kaunis meikki! <3 Nuo värit tuossa on niin nätit 🙂

 11. Viivi kirjoitti:

  Vois olla sulle kyllä kätevä, kun tässä on niin monia erilaisia ja käytännöllisiä sävyjä! 🙂 Kiitos<3

 12. Viivi kirjoitti:

  Kiitos Maija!<3 Oranssi sävy silmämeikissä on yks mun suosikeista. Kannattaa ehdottomasti uskaltautua kokeilemaan! 🙂

 13. Viivi kirjoitti:

  Kiitos Niina!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.