Hae
Paletilla

Inhokki kosmetiikkatuotteet

Kosmetiikkatuotteita on huono vihata, mutta niihin helppo ihastua. Yleensä kun jotakin kosmetiikkatuotetta vihataan se ei vain ehkä ole just ollut sopiva sulle vaikka se oli täydellinen sun kaverille. Myös suurena ongelmana on tuotteiden väärin käyttäminen. Tuote lynkataan maan rakoon vaikka ei välttämättä heti tajuta, että käyttäjässäkin on voinut olla vika. Tässä kuitenkin muutamia tuotteita jotka ei yksinkertaisesti ole sopinut mulle vaikka kaikki mahdolliset vippas konstit on tehty, että tuote toimisi tai yksinkertaisesti tuotteita josta en vain itse henkilökohtaisesti pidä. Näiden valitseminen oli loppupeleissä todella vaikeaa sillä harvoin tulee vastaan mitään kosmetiikkatuotetta jota oikeasti kirjaimellisesti vihaisin. Tässä kuitenkin muutama tuote joka ei ole ihastuttanut.

kosmetikkainhokit3

Colourpop Super Shock Shadow & Colourpop Ultra Matte Lip

Colourpopin luomivärejä ja nestemäisiä matta huulipunia on paljon myös hehkutettu edullisen hinnan ja pigmenttisyyden puolesta, mutta Super Shock Shadow luomivärien koostumus on vahamainen josta en tykkää yhtään eikä näiden pigmenttisyyskään päätä huimaa. Ultra Matte Lip nestemäiset matta huulipunat on jäänyt ihan täysin käyttämättä ja ne tuntuu huulilla todella kuivilta, mutta myös käyttämättä jättämisen yksi syy on ehkä huonot sävyt.

kosmetikkainhokit2

Wet N Wild Photo Focus meikkivoide

Paljon kehuttu Wet N Wildin Photo Focus meikkivoide josta kirjoittelinkin täällä enemmän ja postauksessakin mainitsin, että monien kokeilujen jälkeen sain meikkivoiteen näyttämään kasvoilla siedettävältä ja se toimii paremmin kivipuuterin kuin irtopuuterin kanssa. Mutta vaikka sainkin sen näyttämään kasvoilla siedettävältä lähtee Photo Focus liikkumaan kasvoilta joka kerta. Se kertyy juonteisiin, lähtee kulumaan pienestäkin kosketuksesta ja näyttää suoraan sanottuna kamalalta päivän jälkeen. Estee Lauderin Double Wear on mun pitkäaikainen meikkivoide suosikki, mutta moni väittää että Photo Focus on parempi vaihtoehto kuiva ihoiselle. Mutta itse kuiva ihoisena käytän mieluummin Estee Lauderia kun Photo Focus meikkivoidetta.

kosmetiikkainhokit

The Balm Nude ’Tude luomiväripaletti 

Moni tykkää The Balmin meikeistä, mutta omistani Nude Tude paletti on jäänyt täysin käyttämättä, sillä paletissa on mielestäni todella huonot sävyt, ne on todella varisevia eikä pigmenttiäkään oikeastaan löydy. Moni varmasti on ihastunut tähän The Balmin luomiväripalettiin, mutta omistan monia laadukkaampiakin luomiväripaletteja.  Paletin sävyt on yksinkertaisesti käyttööni liian perus sävyjä.

kosmetiikkainhokit1

Beautyblender ”kopiot”

Beautyblender ”kopiot” ei kuulu kastiin vihaan, mutta en itse henkilökohtaisesti ole tykännyt muista meikkisienistä kun beautyblenderistä. Monet muut meikkisienet on koostumukseltaan huomattavasti kovempia, joten beautyblenderin pehmeä koostumus on tehnyt siitä pitkäaikaisen suosikin. Mutta kuten kuvastakin huomaa muillekin meikkisienille on annettu mahdollisuus!

Mikä on sun inhokki kosmetiikkatuote? 

8 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Vähän yllätyin kuin näin Balmin nudepaletin listalla, itsehän tykkään niistä tosi paljon ;D no mutta eihän kaikki voi samasta tykätä, ihan ymmärrettävää kyllä 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Varmasti moni muukin yllättyy! Toi paletti ei oikein vaan koskaan oo iskenyt muhun. Varmasti ihan hyvä paletti, mutta mun käytössä melko turha 🙂

 2. Linda kirjoitti:

  ColourPopin mattapunat ei olleet munkaan mieleen. Oikeestaan en kyllä loppupeleissä tykännyt niistä Ultra Metallic Lipeistäkään, kun niissä meni osassa heti koostumus tosi oudoksi ja paakkuiseksi.

  theBalmin luomivärit taas on mun mielestä tosi hyviä, vaikka tossakin paletissa osassa sävyistä on vähän heikompi pigmentti. Osassa taas se on mun mielestä ihan loistava 🙂

  Mun inhokkituotteeni on varmaan NYX:n Soft Matte Lip Creamit ja Lip Lingeriet. Kumpiakaan en suostu huulilleni enää laittamaan, sillä ne paakkuuntuu ja kuivattaa huulia ihan törkeen paljon.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiva tietää ettei joku muukaan tykkää noista Colourpopin tuotteista! Moni on kyl sanonu, että niissä luomiväripaleteissa on huomattavasti parempi laatu joten niitä olis vielä kiva kokeilla!

   Mä en vaan tykkää kun tossa The Balmin paletissa on tosi varisevat luomivärit ja kuten tossa Tainallekkin just mainitsin niin on varmasti ihan kelpo paletti monelle, mutta ei mulle 🙂

   Mä en myöskään päässy tohon Nyxin soft matte tai lingerie villitykseen mukaan, sillä mä en tykkää niistä itekkään!

 3. SariBP kirjoitti:

  Wet n Wildin Photofocus meikkivoide on yksi mun lemppareita. Muistankin, että on tainnut aiemminkin olla kommentin vaihtoa asian tiimoilta;) Todennäköisesti ihot vaan on erilaisia, niin ei kai siinä muuta selitystä ole, miksi toisella toimii kuin unelma ja toisella huonosti.

  Aitoa Beauty Blenderiä en ole koskaan käyttänyt, mutta oon samaa mieltä feikeistä. Ne vähät mitä olen kokeillut ovat kyllä aika kovia ja siten huonosti toimivia.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mäkin muistelisin, että ollaan vaihdettu jo aikaisemminkin tästä Photo Focus meikkivoiteesta mielipiteitä puolin ja toisin 🙂 Kosmetiikkatuotteiden toimivuus riippuu täysin omasta ihosta. Kuten postauksen alussa mainitsinkin, että kaikki ei vaan sovi kaikille! Oon silti sinnikkäästi koittanut käyttää tuota meikkivoidetta loppuun!

   Aito bb on tosi joustava ja mukava käyttää mut useimmat feikit on oikeesti todella kovia kuten itsekin sanoit. Vaikka feikit beautyblenderit ei ole ollenkaan huonoja ja usein ajaa asiansa, mutta itse en vaan tykkää 😀

 4. Niina kirjoitti:

  Välillä on ihan kivaa vaihtelua lukea myös niistä tuotteista, joista ei pidä niin paljoa 🙂 Itselleni mikään ei ollu tuttua, joten en osaa sanoa juuta tai jaata 😀 Nuo The Balmin luomiväripaletti ois kiva mun mielestä just ihan tavalliseen arkimeikkiin 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mun mielestä on hyvä tuoda esille niitä ”huonojakin” tuotteita tai tuotteita mitkä ei ole sopinut itselle. The Balmin paletti on täydellinen arkeen, mutta liian pliisu mulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.