Hae
Paletilla

Filorga Optim-Eyes Lotion – Kolmifaasinen silmämeikinpoistoaine

Filorga Laboratoires Paris merkin takana on tohtori Michel Tordjman, joka on ranskalainen kauneuskirurgi jonka suurena kiinnostuksen kohteena on ihosolukon uusiutuminen. Michael Tordjman perusti Filorgan vuonna 1978. Filorgan ihonhoitotuotteet tarjoavat tehokkaita anti-age ratkaisuja, jotka sisältää samoja ainesosia ja tiivisteitä kuin esteettisen lääketieteen tuotteet. Yritys on ollut hoitolakosmetiikan edelläkävijä sekä myös kehittänyt täyden palvelun ihonhoitolinjan kotona käytettäväksi. Filorgan tinkimätön tutkimustyö on johtanut uusien tehokkaiden anti-age vaikutteisten yhdisteiden keksimisen.
Harmittelin ystävälleni joka on myös opiskelukaverini sekä kollegani hauraita ripsiäni ja mainitsin haluavani kokeilla risiiniöljyä, kun moni oli sitä kehunut ja irtoripsien irrottaminen oli ottanut veronsa omista ripsistäni. Hän kuitenkin kertoi kokeilleensa risiiniöljyä ja oli kokenut sen ensinnäkin epämiellyttäväksi ja pelkästään ripsille laitettuna olisi purkki päässyt jo vanhaksikin ajan kuluessa. Hän kertoi Filorgan kolmifaasisesta silmämeikinpoistoaineesta joka yhdistää puhdistavat ainesosat ihoa kosteuttavaan seerumiin, jolla on vielä lisäksi ripsiä vahvistava vaikutus. Filorgan Optim Eyes Lotion Eye Makeup Remover on ainutlaatuinen silmämeikinpoistoaine jonka kaksi silmämeikkiä puhdistavaa faasia poistaa jopa vedenkestävänkin silmämeikin kun taas nesteen seerumifaasi sisältää stimuloivia peptidejä, jotka auttavat häivyttämään väsymyksen merkkejä samalla kun proteiinit tekevät ripsistä vahvemmat.
On sanomattakin selvää että Filorga tuotemerkkinä on todella laadukas, mutta tämä kolmifaasinen silmämeikinpoistoaine kuulosti jo sen verran hyvältä, että pakkohan sitä oli päästä kokeilemaan! Olen joskus maininnutkin, että silmämeikit yleensä pesen ihan kasvojen puhdistustuotteella, mutta Simplen silmämeikinpuhdistuslaput saivat innostukseni silmämeikinpoistoaineista ihan nextille levelille. Joten niistä innostuneena ajattelin antaa uuden mahdollisuuden silmämeikinpoistoaineille! Muistatte varmaan, kun kirosin vessaremontin yhteydessä vaihdettua malja-allasta? Eipä ole tarvinnut enään kirota kun on irroittanut silmämeikit erikseen!

Filorgan kolmifaasinen silmämeikinpoistoaine sisältää kaksiosaisen kosteuttajan lisäksi Tetra-Peptidi 5 joka poistaa nesteitä ja häivyttää tummia silmänalusia sekä punaista neilikkauutetta yhdessä Tetra-Peptidi 3 kanssa jotka yhdessä vahvistavat ripsiä sekä tukevat niiden kasvua. Filorgan silmämeikinpoistoainetta käytetään normaalisti silmämeikinpoistoaineen tapaan, mutta ennen käyttöä pulloa on rasvistettava  hyvin, jotta kaikki kolme faasia sekoittuvat keskenään. Silmämeikin pyyhkimisen jälkeen tuotetta ei tarvitse huuhdella pois. Putsaan kuitenkin silmämeikin ennen kasvojenpuhdistusta joten olen kasvojenpuhdistuksen jälkeen vielä laittanut tuotetta seerumin tapaan ripsille. Kun kaikki kolme faasia ovat sekoitettu yhteen tuotteen koostumus on öljymäinen ja sillä lähtee tuhdimpikin silmämeikki vaivattomasti. Myös vedenkestävä ripsiväri lähti tällä kyseisellä silmämeikinpoistoaineella mukisematta.

Monet silmämeikinpoistoaineet ovat kirvelleet silmämeikkejä poistaessa ja yleensä tähän syynä on liian paljon poistoainetta vanulapulla, mutta tämän kanssa en ole huomannut kirvelyä lainkaan sillä tuotetta riittää todella pieni määrä koko silmämeikin putsaamiseen. Tämä kyseinen Filorgan silmämeikinpoistoaine on hieman kalliimpi kuin monet muut, mutta en näe hintaa ongelmana sillä tämä jos joku on todella riittoisaa! Kicks.fi myy tuotetta 28€ hintaa kun taas eleven.fi 29€ hintaan. Koska tuotteessa itseäni kiinnosti eniten sen sisältämä seerumifaasi jonka stimuloivat peptidit ja proteiinia lupaavat tehdä ripsistä vahvemmat, ajattelin tehdä aiheesta vielä oman postauksen, kun olen käyttänyt pullon loppuun tai edes puoleenväliin. Tällä käyttökokemuksella en osaa sanoa ripsien vahvistumisesta vielä mitään, mutta palataan aiheeseen jonkin ajan kuluttua.
Oliko Filorgan kolmifaasinen silmämeikinpoistoaine tuttu?

9 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Tää kuulostaa kyllä ihan loistavalta! Hinta on ehkä mun kukkarolle vähän turhan kova, mutta toisaalta jos toi kerran on riittoisaa niin voisin kyllä joskus kokeilla 🙂

 2. SariBP kirjoitti:

  Olen kokeillut joitakin Filorgan tuotteita ihan pienimuotoisesti, mutta tämä ei ole tuttu. Kuulostaa kyllä aika upealta tuotteelta:)

 3. Nena Sofia kirjoitti:

  Oi, onpa mielenkiintoinen tuote! Mulla on nyt ripsiseerumi kokeilussa, jos se ei toimi, voisin jossain kohtaa kääntyä tän puoleen 😀

 4. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Oho, kylläpä kuulostaa lupaavalta! Mä etsin aina sitä parasta silmämeikinpoistoainetta ja vielä se on löytämättä, tosi monet kirvelee kuten tuossa kirjoititkin. Tätä voisin kyllä kokeilla, varsinkin kun taskussa polttelee -20% alekoodi Kicksin verkkokauppaan.

 5. Viivi kirjoitti:

  On varmasti hyvä ostos 😉 Tää kyllä kuulostaa ja onkin aika ihana tuote!

 6. Viivi kirjoitti:

  Tässä silmämeikinpoistoaineessa on kaikki mitä tarvii! Hinta on vähän tyyris, mutta oon nyt reilu viikon verran tätä käytelly seerumin tapaan ja pari kertaa putsannu silmämeikit ja tuntuu ettei tota tuotetta oo menny yhtään! Joten on oikeesti tosi riittosaa 🙂

 7. Viivi kirjoitti:

  Kyllä, tämä kuulostaa että on todella upea tuote!

 8. Viivi kirjoitti:

  Mä odotan innolla kanssa tämän tuotteet tuloksia, että vahvistuuko omat ripset oikeesti! Saas nähdä 🙂

 9. Viivi kirjoitti:

  Mulla oli samanlainen oho- fiilis kun kuulin tästä tuotteesta! Monet silmämeikinpoistoaineet tosiaan kirvelee monia ja kannattaakin olla tarkka niiden annostelussa. Mulla annostelu on auttanut vähän poistamaan tota kirvelyä 🙂 Ehdottomasti kannattaa kokeilla kun on kiva alekoodikin käytössä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.