Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Kokemuksia Suurin muutos valmennuksesta

Kaupallinen yhteistyö: MT Personal Training

Tänään on Suurin muutos verkkovalmennuksen viimeinen päivä ja ajattelin jakaa omia kokemuksia Suurin muutos valmennuksesta. Ensinnäkin tämä kahdeksan viikkoa on hujahtanut ohi lähes huomaamatta, sillä ensimmäistä kertaa tälläinen valmennus oli itselleni todella sopiva eikä siitä aiheutunut ylimääräistä stressiä. Valmennuksessa syödään kotiruokaa, treenataan omien tottumuksien mukaan ja juuri niin kuin itse haluaa. 8 viikon aikana ei siis tarvinnut syödä kertaakaan kuivaa kanaa ja parsaa enkä ottanut myöskään kertakaan stressiä siitä, että treenasin liian vähän.

Kokemuksia Suurin muutos valmennuksesta

Olen elämäni aikana osallistunut jos jonkin moiseen valmennukseen, sillä terveessä määrin lihaksien kasvatus ja terveellinen elämäntyyli on aina kiehtonut itseäni. Muutama ensimmäinen viikko tai jopa kuukausi on aina sujunut ongelmitta, sillä motivaatio on korkeimmillaan ensimmäisen kuukauden aikana. Kuitenkin monia kuukausia kestävien valmennuksien aikana motivaatio myös loppuu yhtä nopeasti kuin alkoikin. Syynä on aina ollut tiukkaakin tiukempi ruokavalio sekä treeniohjelmat jotka pakottavat käytännössä elämään treenaamiselle. Ja tietenkin listat kaikista mahdollisista kielletyistä jutuista.

Kokemuksia Suurin muutos valmennuksesta

Kahdeksan viikon aikana en mitannut ruokien painoja ja purkittanut niitä muovikippoihin.

Sanotaanko nyt näin, että Suurin muutos verkkovalmennus on saanut muutosta eniten mun omaan ajatteluun. Nimittäin ennen ajattelin ettei tuloksia tule ilman tiukkaakin tiukempaa ruokavaliota, jossa kaikki ylimääräinen on kielletty. Banaania ei voi syödä, koska siinä on normaalia hedelmää enemmän kaloreita. Jokainen ainesosa on grammalleen punnittu ja yhtäkään ylimääräistä kaurahiutaletta ei voi syödä ja mausteetkin pitää olla suolattomia. Nämä valmennukset sopivat joillekin ja niiden takana on ammattimaisia ihmisiä, mutta ne eivät vain sovi itselleni. Itsestäni tuntui aluksi jopa väärältä, että valmennuksessa syödään kotiruokaa ja sitä voi oikeasti maustaa. Edellisissä valmennuksissa olen joka sunnuntai häärännyt keittiössä tunteja muovikippojen kanssa jotta lähes viikon ruaat tulisi tehtyä valmiiksi. Suurin muutos valmennuksessa saatoin tehdä ruokaa muutamalle päivälle, mutta en hulluna purkittanut ja mitannut ruokien painoja. Tein ruokaa niin, että sitä söi mieskin ja keskityin vain, että lautasmalli oli oikea.

Valmennuksen treenit olivat sellaisia mitä jokaisen oli helppo tehdä mikäli niin halusi! Valikoimassa on laadukkaita kotitreeni ohjelmia, ohjelmia salille oman tason mukaan sekä ohjeita myös kehonhuoltoon. Itse tietenkin toteutin ohjelmia jotka olivat salille tarkoitettu, mutta käytin niitä aluksi vain suuntaa antavana.  Itse jäin kaipaamaan aluksi hieman teknisempiä saliohjelmia, mutta tässä muutaman viikon aikana on ollut ihanaa tehdä vähän kevyempiäkin treenejä. Minulla on nimittäin aika paha tapa repiä salilla isoillakin painoilla sekä ajaa itseni ihan loppuun, joten ”kevyemmät” treenit teki treenaamisesta vieläkin mielekkäämpää. Opin myös, että aina ei tarvitse mennä päätyyn asti, jotta treenistä olisi jotakin hyötyä. Liikkeet ovat ohjelmissa todella perus liikkeitä ja niitä on helppo toteuttaa vaikka ei olisi ennen käynyt salilla.

Kokemuksia Suurin muutos valmennuksesta

isoin Muutos tapahtui omassa päässä ei vaa’an lukemassa

Olen kehunut valmennusta kaikille ja myös puhunut ystäväni kanssa joka osallistui Suurin muutos valmennukseen, että on poikkeuksellista ettei motivaatio ole juurikaan kadonnut koko 8 viikon aikana. Ruokien tekeminen ei ole tuntunut yhtään vastemieliseltä ja sitä on ollut helppo noudattaa. Itselläni mielenkiinto pysyi juuri siksi ettei valmennus tuntunu pakko pullalta. Kaikkia varmasti kiinnostaa paljonko kiloja lähti niin itseltäni ei lähtenyt kuin noin neljä kiloa, mutta enemmän muutosta tapahtui omassa päässä mikä on mielestäni paljon tärkeämpää.

Valmennuksessahan on juuri kyse elämäntapamuutoksesta ja itse koen, että olen onnistunut siinä. Olen onnistunut takomaan päähäni ettei terveellinen ja hyvä elämäntapa ole sellaista, että treenaaminen tai syöminen tuntuu pakko pullalta.  Mä oisin itse valmis lähtemään mukaan uudestaan tähän 16.3 alkavaan Suurin muutos valmennukseen, sillä olin tähänkin niin tyytyväinen. Koen kuitenkin, että olen saanut niin hyvät opit ettei mun tarvi enää koskaan välttämättä osallistua mihinkään valmennukseen. Loppuhan on itsestäni kiinni ja siitä kuinka haluan jatkossa elää omaa elämääni. Olen lukenut muiden kokemuksia Suurin muutos valmennuksesta ja kaikki on ollut siihen tyytyväisiä! Enkä yhtään ihmettele.

Kokemuksia Suurin muutos valmennuksesta

Sain matkaani mukaan mielettömän hyviä ja terveellisiä reseptejä sekä  opit siihen miten terveellistä elämäntapaa voi jatkossakin toteuttaa. Jos itse haluat muutosta omaan elämäntapaan niin en voi kun suositella Suurin muutos valmennusta. Koodilla Paletilla saat valmennuksen 49€:n hintaan (norm. 59€). Seuraava valmennus alkaa 16.3.2020 ja ilmottautumaan *pääset tästä.


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

4 VIIKKOA ELÄMÄNTAPAMUUTOSTA TAKANA, MITEN ON SUJUNUT?

NÄIHIN ASIOIHIN AION PANOSTAA VUONNA 2020

HEI ME MUUTETAAN!

Kaupallinen yhteistyö: MT Personal Training

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *