Hae
Paletilla

The Body Shop – Metal Lip Liquid

Mä oon ihan hulluna matta huulilakkoihin kaikilta eri merkeiltä ja kun sain tietää että The Body Shop julkaisi joulua kohden kuusi todella upeaa metallihohtoista huulilakkaa, en voinut vastustaa niiden ostamista! Tuote on todella runsas pigmenttinen sekä kestää huulilla pitkään, jonka allekirjoitan täysin. Huulilakka pysyy syömiset, juomiset sekä pusut! Huulilakka ei kuivata huulia mehiläisvahan sekä marulaöljyn ansiosta. Vaikka tuote ei lupaa mattaista lopputulosta, mutta niinkun yleensäkkin kaikki huulilakat kuivuvat mataksi nämä mukaan lukien.

Metallisia huulilakkoja on rajoitettu erä, joten käy nappaamassa suosikkisi nopeasti! Kaikista liikkeistä ei näitä valitettavasti löydy, mutta tuotteet voi tilata kätevästi myös netistä.

Oisin halunnut ostaa kaikki kuusi sävyä, mutta totesin että kaksi näistä kuudesta on mulle sellaisia sävyjä mitä tuskin tulen käyttämään. Toinen oli todella tummanruskea kultaisella metallihohdolla (039 Russet Copper) ja toinen hieman ruusukultainen, todella nude sävy kultaisella metallihohdolla (031 Rose Gold)

Päädyin kuitenkin ostamaan seuraavat neljä sävyä:
 Pink Nickel 025 & FuchsiaChrome 028
Scarlet Steel 015 & Plum Titanium 018

Suosikkini näistä neljästä sävystä oli ehdottomasti Pink Nickel 025.

Nämä kaikki sävyt tulee varmasti käyttöön pikkujoulu kaudella sekä nyt syksyllä tuomaan hohtoa!

Jos nämä metallihohtoiset huulilakat ei iskenyt suhun The Body Shopilta löytyy myös matta huulilakkoja, jotka jo mainitsinkin edellisessä postauksessa. Sävyjä löytyy monia erilaisia ja suosittelen ehdottomasti kokeileen jos tykkää matta huulilakoista! Ainoona miinuksena näissä on, että montaa korjauskertaa ne ei kestä. Melkein jokaisella korjaus kerralla kannattaa laittaa tuote täysin puhtaisiin huuliin.

Iskeekö suhun metallihohtoiset huulilakat?

10 kommenttia

 1. inka nitta kirjoitti:

  Mä taas haluaisin molemmat noi sävyt mitä sulla ei oo! 😀

 2. Viivi kirjoitti:

  Hahha, se ruskee on kyllä sun väri!

 3. marja liljeström kirjoitti:

  Matta, kestävä huulilakka on mainio idea. Nuo metallihohtoiset ei vain yksinkertaisesti sovi minulle. Onnekksi on vaihtoehtoja!

 4. Viivi kirjoitti:

  Harmi että metallihohtoiset sävyt eivät sovi sinulle. Totta, onneksi on paljon erilaisia vaihtoehtoja ja varmasti löyty jokaiselle jotakin 🙂

 5. Marjo kirjoitti:

  Mattahuulilakat ovat ihan suosikkejani. Metallihohtoinen olisi kiva vaikka nyt kun pikkujoulukausi on alkamassa. Tuo Scarlet Steel sävy on suosikkini noista. Kivaa syyspäivää 🙂

 6. Viivi kirjoitti:

  Ne on kans mun suosikkeja kun yleensä kaikilla merkeillä on tosi kestäviä matta huulilakkoja! Se on kyllä upea punainen sävy metallihohdolla. Kiitos samoin 🙂

 7. Jane / Yhtä kuin -blogi kirjoitti:

  En omista vielä yhtään huulilakkaa, pitäisi kyllä hankkia. Kotiäitinä harvoin ehtii käyttää 😀

 8. Viivi kirjoitti:

  Suosittelen hankkimaan. Huulilakat ovat hyvä valinta juuri kiireiselle kotiäidille, jos ei oo aikaa kauheesti meikkailla. Nopeesti huulet väriin ja korjatakkaan ei tarvi välttämättä koko päivänä! 🙂

 9. Kosmetiikan suurkuluttaja kirjoitti:

  Metalliset huulituotteet eivät yleensä iske, mutta nämä eivät näytä kauhean metallisilta, joten ehkä Jouluksi voisin hankkia esim. tuon kirkkaamman punaisen 🙂 Yleensä metalliset huulutuotteet näyttää ihan kauhean glitterimäisiltä ja en kyllä keksi, missä niitä kehtaisi edes käyttää. Ei sovi ihan jokapäiväiseksi huulituotteeksi ainakaan itselleni.

 10. Viivi kirjoitti:

  Kyllä näistä metallihohtoa löytyy, mutta glitterimäisiä nämä ei missään tapauksessa ole 🙂 Näissä on mielestäni kohtuullinen metallihohto ja varmasti sopisi arkeenkin mikäli rohkenee vain käyttään 🙂 Jouluna on myös hyvää aikaa käyttää hieman hohdokkaampia huulilakkoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.