Hae
Paletilla

Mitä meikkituotteita käytän päivittäin?

Meikkipussien sisältöjä on kiva lukea, mutta koska itselläni meikkipussi pursuaa erilaisia meikkituotteita enkä edes käytä samoja tuotteita kahta päivää putkeen, niin ajattelin toteuttaa hieman erilaisen meikkipussin sisältö postauksen. Nimittäin mitä meikkituotteita käytän päivittäin vaikka brändit ja tuotteet vaihtuvatkin usein. Ei perehdytä merkki kohtaisesti tuotteisiin vaan yleisesti millaisia meikkituotteita tulee käytettyä meikin tekemiseen.

Päivittäiset meikkituotteet

Meikinpohjustus

Meikinpohjustuksena käytän päivittäin kosteusvoidetta tai vaihtoehtoisesti siihen tarkoitettua primeria. Mattaisen meikkipohjan alla suosin enemmän kosteusvoidetta ja taas primeria normaalien meikkipohjien alla.

Meikkivoide

Meikkivoide varmasti kuuluu jokaisen arkimeikkiin, mutta onko se kevyt vai peittävä? Itselläni on päivittäin käytössä melko peittävä meikkivoide. Itse tykkään laitetun näköisestä meikkipohjasta joten meikkivoide on yksi tuote jota käyttäisin päivittäin jos muita ei olisi.

Peitevoide

Vaikka itselläni ei ole tummien silmänalusien lisäksi juurikaan mitään muuta peitettävää, niin peitevoide on tuote jota tulee käytettyä päivittäin. Vaalean peitevoiteen ansiosta kasvoille saa tuotua valoa. Ennen vanhaan moni käytti valokynää, mutta itse suosin vaaleaa peitevoidetta samaan hommaan.

Untitled

Puuteri

Ja nimenomaan irtopuuteri. Jos halutaan, että meikkipohja on kestävä ja pysyy kauniina paikoillaan koko päivän on meikkipohja kiinnitettävä puuterilla. Laukkuun kannattaa sujauttaa kivipuuteri jolla meikkipohjaa voi päivän aikana korjailla tarvittaessa.

Aurinkopuuteri

Aurinkopuuteri on tullut päivittäiseen meikkirutiiniini vasta noin vuosi- pari sitten. Aurinkopuuteri antaa kasvoille hieman lämpöä sekä väriä ja antaa hyvän pohjan varjostukseen.

Varjostus & Korostus

Joillekin varjostus kuuluu vain näyttäviin meikki lookkeihin, mutta itse varjostan kasvot lähes päivittäin. Näin kasvoista saadaan niitä hyviä piirteitä esille. Kevyt korostus kuuluu myös meikkirutiineihini.

Poskipuna

Poskipuna on aurinkopuuterin kanssa melko uusi tuttavuus itselleni, mutta se on myös sellainen vaihe jota ei kannata unohtaa! Poskipuna antaa luonnollista väriä kasvoille ja tuo poskipäät esille. Poskipuna antaa myös vaikutelman luonnollisesta meikkipohjasta.

Untitled

Kulmakarvat

Huolitellut ja laitetut kulmakarvat luovat kasvoille kehykset. Kulmakarvat ovat meikkipohjan kanssa itselleni tärkeimpiä ominaisuuksia päivittäisessä käytössä.

Ripsiväri

Jos ei ole aikaa erikoisiin silmämeikkeihin on ripsiväri melkoinen pelastus. Ripsiväri ei oikeastaan kaipaa hirveästi selittelyjä sillä se kuuluu varmasti automaattisesti lähes jokaisen päivittäiseen käyttöön.

Huulituote

Päivittäiseen käyttöön sopivia huulituotteita on monia. Itselleni varmempi vaihtoehto päivittäiseen käyttöön on erilaiset huulikiillot sekä huulirasvat, mutta myös huulipunat pääsevät itselläni käyttöön arkenakin. Huulipunaksi kannattaa valita sellainen sävy joka on mahdollisimman omien huulien sävyinen jolloi se antaa efektin huolitelluista ja laitetuista huulista.

Kiinnityssuihke

Kiinnityssuihke viimeistelee meikin. Nimensä mukaisesti se kiinnittää meikin paikoilleen, mutta samalla se myös auttaa jokaista käytettyä meikkituotetta sulautumaan toisiinsa sekä usein myös kosteuttaa ihoa.

Mitkä meikkituottee pääsevät sinulla päivittäin käyttöön? 


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Vertailussa: Makeup Revolution & Tarte Shape Tape peiteaineet

Urban Decay Born To Run Luomiväripaletti

Maailman paras aurinkopuuteri Physicians Formula Butter Bronzer

4 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Sama lista mulla + lisänä vielä eyeliner ja vähintään yksi luomiväri. Meikinkiinnityssuihkeesta ja aurinkopuuterista luovun aina välillä, mutta esim. just rajaukset silmissä on mulle ihan pakolliset! Mulla on ton peiteaineen kanssa myös sama homma kuin sulla – tummien silmänalusten lisäksi ei pahemmin peitettävää löydy, mutta peiteaine tuo ihanasti valoa kasvoille ja korostaa niitä kohtia, jonne sitä peiteainetta laittaa 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mä käytin ennen aina eyelineria, mutta oon vuosien saatossa luopunut siitä ja käytänkin sitä todella harvoin nykyään! Luomiväriä en oikeastaan käytä juurikaan arkisin (Eehdi laittamaan sitä aamu kiireissä) 😀

 2. SariBP kirjoitti:

  Mulla on kaikki samat, ja lisäksi aurinkosuojavoide ja luomivärit (ja silmämeikin pohjustaja ja rajauskynä) . Naisten arsenaali on aikamoinen, että saa sen arkilookinkin aikaiseksi;)

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mulla olisi varmasti myls luomiväri käytössä päivittäin, mutta aamu kiireissä sitä ei yleensä ehdi laittamaan 😀 Naiset kyllä käyttävät melkoisen määrän meikkituotteita päivittäin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.