Hae
Paletilla

Maaliskuun kosmetiikkasuosikit 2019

*MERKITYT TUOTTEET OVAT SAATU PR-LAHJOINA

Jälleen on aika käydä maaliskuun kosmetiikkasuosikit läpi! Maaliskuun kosmetiikka suosikit oli itselleni aika selkeät vaikka olen ihastunut moneen tuotteeseen kuukauden aikana, Kuukauden kosmetiikkasuosikit koostuvat aina sellaisista tuotteista mitkä ovat ihastuttaneet sen kuukauden aikana. Eiköhän siis jo kurkata mitkä viisi tuotetta ihastutti maaliskuussa.

LUMENE VIRKISTÄVÄ KASVOVESI

Lumenen Virkistävä kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille ja se sisältää pohjoista tupasvillaa sekä pohjoista lähdevettä jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Kosteuttavan ominaisuuden lisäksi kasvovesi suojaa ja ravitsee ihoa. Tämä lumenen virkistävä kasvovesi lähti kaupasta mukaan hetken mieli johteesta sillä edellinen kasvovesi oli päässyt loppumaan ja nyt se on jo kuukauden kosmetiikkasuosikeissa! Tämä Lumenen Virkistävä kasvovesi jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. On ollut kiva huomata, että Lumenen uudistuksen jälkeen olen tykännyt lähes kaikista heidän tuotteistaan!

My clarins re-fresh hydrating beauty mist

Olen tutustunut nyt Clarinsin tuotteisiin urakalla sen jälkeen, kun käytiin Helsingin tyttöjen talolla tutustumassa näihin uusiin My Clarins tuotteisiin.  Ihastuin tähän kyseiseen *My Clarins kosteuttavaan kasvosuihkeeseen jo tapahtumassa sillä sen pehmeä sumute sekä teho tekevät siitä melkein jopa ainutlaatuisen. My Clarins kosteuttava kasvosuihke sisältää kookosvettä, suojaavaa alppiruusu-uutetta ja heleyttävää acerola-uutetta, jotka tuovat iholle heleyttä ja suojaa. Tämä kasvosuihke toimii niin meikin alla, päällä tai yksinään käytettynä.

REVOLUTION CONCEAL & define FOUNDATION

Revolution Conceal & Define meikkivoiteesta kirjoittelinkin oman postauksen maaliskuun alku puolella, mutta osto hetkestä lähtien se on ollut itselläni käytössä valehtelematta joka päivä. Meikkivoide on sopivan peittävä sekä kestävä. Revolutionin meikkivoiteen paras ominaisuus on se, että vaikka kyseessä on peittävä ja kestävä meikkivoide niin se ei tunnu kasvoilla juuri miltään.

*VOIDEMAISET POSKIPUNAT

Tämä oli kuukauden yllättävin suosikki, sillä kirjaimellisesti vihaan kaikkia voidemaisia tuotteita meikin teossa. Ainoa tuote joka saa ja pitää olla voidemainen tai nestemäinen on meikkivoide. En oikeastaan edes tiedä miten ajauduin kokeilemaan voidemaisia poskipunia, mutta jo ensimmäisen kokeilu kerran jälkeen aloin lämpenemään niille. Tykkään käyttää todella paljon hohtavia poskipunia ja se sellanen glow- efekti tulee näissä voidemaisissa poskipunissa jo itsessään vaikka tuote ei olisi kauhean shimmerinen. Niin se mieli vaan muttuu!

ESCADA MIAMI BLOSSOM

Täällä blogin puolella ei ole useasti nähty erilaisia tuoksuja, mutta tässä tulee tämän hetken lemppari tuoksuni! Escadan Miami Blossom- hajuvesi on juuri sitä mistä itse tykkään eli todella makea, mutta samaan aikaan myös jotenkin raikas. Suosittelen kyllä käymään tutustumassa tähän tuoksuun mikäli tykkää Escadan tuoksuista! Tämä Escadan Miami Blossom hajuvesi tulee varmasti olemaan kesällä suosikki tuoksuni!

Mitkä ovat sun maaliskuun kosmetiikkasuosikit? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

HELMIKUUN KOSMETIIKKASUOSIKIT 2019 

AMMATTILAISTASON TEHOKAS, MUTTA HELLÄVARAINEN MICELLAIR MEIKINPOISTO SARJA

OGX BONDING ’PLEX, RAKENNEPAIKKAAVA HIUSTENHOITOSARJA

2 kommenttia

  1. SariB kirjoitti:

    Lumene Klassikko -sarjan kasvovesi on minunkin suosikki. Ihanan virkistävä ja hoitava<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *