Hae
Paletilla

Bette Box Marraskuu 2018

Bette Box Marraskuu

Vihdoin oli taas se aika kuukaudesta kun sai noutaa postista Bette Boksin! Tässä kuussa odottelin boksia jotenkin jännittyneemmin kuin aikaisemmin sillä muistatte varmaan, että en ole ollut sisältöihin kauhean tyytyväinen pitkään aikaan. **Bette Box on kuitenkin uudistunut kovaa vauhtia ja viime kuun boksissa oli jo nähtävissä parannusta edellisiin bokseihin. Katsotaanko jännitinkö turhaan boksin sisältöä tässä kuussa ja mitä sieltä sitten paljastuikaan?

Bette Box Marraskuu

Ziaja Acai Berry Face & Neck Cream

Ensimmäisenä boksissa huomioni kiinnitti ehdottomasti Ziajan Acai Berry- sarjan voide. Olin innoissani syyskuussa tulleesta Acai Berry- sarja näytteestä joten tämä täysikokoinen tuote oli varmasti yksi boksin parhaimmista tuotteista. Olen myös ihastunut syyskuun Bette Boksissa tulleeseen Micellar Cleansing Face Scrub puhdistustuotteeseen joten nämä Ziajan tuotteet ilahduttavat aina. Kyseessä on ikääntymisen ensimerkkejä vastaan taisteleva voide jolla on myös ihoa uudistavia ominaisuuksia.

Untitled

Eylure Irtoripset

Boksista löytyi myös toinen tuote joka ilahdutti heti boksia avatessa. Nimittäin Eyluren irtoripset. Irtoripsiä ei ole koskaan liikaa kun tekee näyttäviä silmämeikkejä joten nämä olivat todellakin kiva yllätys! Eyluren irtoripset ovat myös todella laadukkaita ja olen tykännyt ennenkin merkin ripsistä. Eyluren irtoripsien omaava ohut ripsinauha asettuu silmään ongelmitta ja on myös käytössä mukavan tuntuinen.

Bette Box Marraskuu

Clarins Instant Light Lip Perfector

Clarinsin kosteuttava, väriä ja kiiltoa antava huulivoide näytekokoisessa tuubissa oli myös todella mieluinen. Merkkinä Clarins on itselleni aika tuntematon joten siinä mielessä on kiva päästä kokeilemaan sellaisen merkin meikkituotteita jotka eivät ole ennestään tuttuja. Tämä Clarinsin kiiltoa antava huulivoide on todella mukavan tuntuinen huulilla ja oon itsekkin nyt enemmän käyttänyt kiiltoja kuin punia joten todella kiva tuote!

Bette Box Marraskuu

Naturel Hydrogel Aqua Face Mask

Naturellin kasvonaamio sisältää hydrolysoitua kollageenia, arganöljyä, hyaluronihappoa ja laminaria-uutetta jotka imeytyvät syvälle ihoon kiinteyttäen ja rauhoittaen kosteusköyhää ihoa. Naamio on nimensäkin mukaisesti geelimäinen kasvonaamio joka asetetaan iholle kahdessa osassa. Olen käyttänyt merkin naamioita ennenkin ja tykkään niistä todella paljon. Huulinaamiot on mun mielestä hieman turhia, mutta silti ihan kivoja tuotteita. Niillä saa näppärästi kosteutettua huulia. Vaihtoehtoisesti boksista löytyi silmänympärysnaamioita ja ne olisi ollut itselle mieluisammat.

Bette Box Marraskuu

Neutrogena Visibly Clear Rapid Treatment Gel

Sitten se boksin ei niin mieluisin tuote. Neutrogena on merkkinä vähän itselleni sellainen, että en tykkää sen tuotteista. Tai oikeastaan se on sarja jonka tuotteita en pidä kellekkään hyvänä. En ole toki merkin tuotteita pitkään aikaan kokeillut tai tutkinut sen inci listoja sen tarkemmin, mutta tämä tuote on tarkoitettu tosiaan paikallishoitona ihon epäpuhtauksille. Tuote lupaa vähentää näkyviä epäpuhtauksia ja niiden punoitusta neljässä tunnissa kuitenkin ihoa rasittamatta. Kuulostaa aika rajulta ja tämän takia en kyllä itse lähtisi tuotetta kokeilemaan välttämättä näin kuiva ihoisena.

Untitled

Boksista tuli vielä Policen hajuvesi ja saman merkin näyte on tullut ennenkin boksista. Jännitin kyllä todellakin turhaan boksin sisältöä, sillä tässä kuussa Bette Boksi kieltämättä kyllä onnistui! Koko boksin sisältö oli todella mieluinen ja toivoisin tämän kaltaisia bettejä ehdottomasti lisää. Mikäli haluat olla uudistuneen Bette Boksin matkassa mukana ja ilahduttaa itseäsi joka kuukausi saapuvalla kauneusboksilla pääset tilaamaan omasi **tästä. Bette Box on myös mahtava lahjaidea kosmetiikkaa rakastavalle!

**Affiliate mainoslinkki

Miltä vaikutti marraskuun Bette Box? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Bette Box Lokakuu 2018 

Bette Box Syyskuu 2018 

Bette Box Elokuu 2018 

2 kommenttia

  1. Inka Monola kirjoitti:

    Tämän kuukauden boksi oli kyllä hyvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.