Hae
Paletilla

DIY KAHVIKUORINTA VARTALOLLE

DIY KAHVIKUORINTA VARTALOLLE

Valmista itse  ihana vartalokuorinta ja anna se lahjaksi lähimmäisellesi! Tämä itse tehty Diy- kahvikuorinta vartalolle on varma valinta kahvia rakastavalle lahjansaajalle tai ihonhoidosta kiinnostuneelle. Mikä parasta, tämä vartalokuorinta valmistuu alle 10 minuutissa ja tarvikkeet siihen löytyy todennäköisesti jo valmiiksi keittiönkaapeistasi! Ihastuta lähimmäisiäsi itse tehdyllä lahjalla.

Untitled

Näitä tarvitset Diy- kahvikuorintaan vartalolle:

2dl Kahvipuruja

2dl Hunajaa

2tl öljyä

1tl piparkakkumaustetta

DIY KAHVIKUORINTA VARTALOLLE

Ohje:

  1. Sekoita kahvinpurut ja hunaja. Hunaja kannattaa olla juoksevaa hunajaa. (Mikäli lahjan saaja ei ole kahvin ystävä voi kahvinpurut korvata sokerilla)
  2. Lisää halutessasi pari teelusikallista oliiviöljyä. Oliiviöljyn voi korvata esimerkiksi kookosöljyllä minkä itse olisin tehnyt mikäli sitä olisi löytynyt kotoa vartalokuorinnan tekohetkellä. Esimerkiksi kookosöljyn voi lämmittää miedolla lämmöllä juoksevammaksi jotta se sekoittuu seokseen paremmin.
  3. Lisää piparkakkumauste. Joulusesongin ulkopuolella tämän voi korvata millä tahansa mausteella tai halutessaan vaihtaa vaikka eteeriseksi öljyksi.
  4. Kaada seos tiiviiseen purkkiin ja koristele purkki mieluisaksi. Purkki voi olla vanha pilttipurkki/hillopurkki tai muu vastaava. Kannattaa suosia käytettyä.
  5. Mikäli annat Diy-vartalokuorinnan lahjaksi kannattaa purkin yhteyteen liittää käyttöohje. Kuorintaa suositellaan käytettäväksi kerran viikossa suihkussa. Pyöritä pyörivin liikkein vartalolle ja huuhtele huolellisesti pois. Säilyvyys on noin kuukauden kostealta suojattuna.

DIY KAHVIKUORINTA VARTALOLLE

Tykkään itse tehdä kotona aina välillä erilaisia Diy kosmetiikka juttuja ja mielestäni ne ovat myös loistavia lahjoja lähimmäisille. Tee siis tänä vuonna Diy kahvikuorinta vartalolle lahjaksi ystävälle, sukulaiselle tai vaikka yhteiseksi joulusaunaan! Itse tehty lahja on aina itse tehty ja sellaisen antaminen sekä saaminen antaa aina ihan erilaisen fiiliksen kuin ostetun. Diy vartalokuorintoja on helppo ja nopea valmistaa ja reseptien keksimisessä taivas on rajana. Kahvinpurujen tilalle voi vaihtaa sokerin tai vaikka suolan. Eteerisillä öljyillä sekä mausteilla saa aikaan eri sesonkiin sopivia tuotteita ja pohjana voi käyttää öljyä tai hunajaa kuten tässä vartalokuorinnassa. Kahvinpurut jättävät ihon todella pehmeäksi joten halusin itse ehdottomasti valmistaa tänä vuonna lähimmäisille lahjaksi kahvi vartalokuorinnan.

Oletko itse kokeillut valmistaa kosmetiikkaa? 

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

KOSMETIIKKA LAHJAVINKKEJÄ

KOSMETIIKKA LAHJAVINKKEJÄ MIEHILLE

3 kommenttia

 1. Luana kirjoitti:

  Kauanko tuollainen säilyy? Eikö tää mee pilalle ennen kuin saa käytettyä loppuun? Perään se mietiskelevä hymiö ja myös tämä 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Hunaja nyt normaalistikin säilyy purkissa melko kauan samoin kuin oliiviöljy ja loput tässä on kuiva-aineita. Mutta en itse säilyttäisi tälläistä kuukautta enempää. Mitä nopeemmin käyttää pois niin sen parempi 🙂

 2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Täytyy ehdottomasti pitää mielessä tämä tulevia jouluja ajatellen! Nyt on jo lahjat (onneksi) hankittu, mutta tiedän parikin henkilöä, jotka varmasti ilahtuisivat tällaisesta kuorinnasta 🙂 Hyvä lahjavinkki, kiitos kun jaoit sen täällä<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.