Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

LUMENE LUMINOUS MOISTURE KOSTEUTTAVA HUULIVÄRI

Kaupallinen yhteistyö: Lumene & Somessa.com

Lumenen valikoimaan on tullut uusia kosteuttavia huulivärejä joihin ihastuin itse niin paljon, että inspiroiduin pitkästä aikaa kirjoittelemaan vanhan kunnon tuote-esittely postauksen! Täytyy myöntää, että en edes muista koska viimeksi olisin kirjoitellut blogin puolelle esittelyä jostain tietystä kosmetiikkatuotteesta, mutta nyt kun nämä uudet Lumene Luminous Moisture kosteuttava huuliväri ihastuttivat niin paljon etten voinut olla kertomasta niistä!

LUMENE LUMINOUS MOISTURE KOSTEUTTAVA HUULIVÄRI

Voisi sanoa, että jos joku olisi ehdottanut huulille muuta tuotetta kuin nestemäistä huulipunaa tai jotakin mattaista tuotetta olisin varmasti kieltäytynyt kokeilemasta noin vuosi takaperin. En ole ollut itse huulikiiltojen suurin ystävä yleensä, mutta nyt en taas koe enää niitä mattaisia ja todella pigmenttisiä huulituotteita yhtään omikseni. Koska tietynlainen luonnollisuus on meikin suhteen vetänyt minua puoleensa, on myös samalla huulituote tottumukset muuttuneet melko radikaalistikin. Minulla on luonnostaankin melko pienet huulet ja olen aina harmitellut ettei tarkkaan rajatut ja todella täyteläisen sävyiset huulipunat ole päässeet huulilla oikeuksiinsa. Ne ei vaan näytä omaan silmään yhtä upeilta kuin täyteläisemmillä huulilla. Siksi varmaan tässä ajan saatossa olen todennut, että kevyt rajaus, jokin kosteuttava, kiiltävä, mutta pigmenttinen huulituote näyttää huulissani paljon paremmalta!

Lumene

Lumene Luminous Moisture kosteuttava huuliväri

Olin päässyt tutustumaan bette aikoina muutamaan Lumenen huulikiiltoon ja yksi boksista tulleista huulikiilloista on löytynyt käsilaukustani siitä asti kun se minulle saapui. Lumenen Luminous Shine hydrating & Plumping huulikiilto on ollut yksi käytetyimmistä huulikiilloistani ikinä ja siksi myös kiinnostuin kokeilemaan uusia Lumenen Luminous Moisture kosteuttavia huulivärejä kun siihen tuli mahdollisuus! Lumene Luminous Moisture kosteuttavissa huuliväreissä on kaikki kohdillaan nimittäin sävyt, pysyvyys sekä pigmenttisyys.

LUMENE LUMINOUS MOISTURE KOSTEUTTAVA HUULIVÄRI

Sävyvaihtoehtoja on 8 ja neljä niistä ovat vaaleita nudesävyjä ja loput neljä taas on enemmän erilaisia punasen sävyjä. Lumene Luminous moisture kosteuttava huuliväri sisältää hoitavaa kauravoita sekä marjansiemenöljyä jotka yhdessä kosteuttavat huuliasi ja saavat huulituotteen näyttämään entistä paremmalta. Koostumus näissä huuliväreissä muistuttaa huulikiiltoa, mutta pysyvyys ja pigmenttisyys on huomattavasti parempi kuin kiilloissa. Nämä huulivärit ovat sen verran pigmenttisiä, että vaikka kiilto katoaisi kulutuksen yhteydessä huuliltä niin niihin jää silti pieni sävy! Tästä ominaisuudesta pidän Lumene Luminous kosteuttavissa huuliväreissä kaikista eniten. Käyttämällä huultenrajauskynää saa tuotteen kestämään huulilla vieläkin pidempään.

Lumene huuliväri

Omat suosikki sävyt ovat ehdottomasti 103 Heather sekä 108 Rosebay jotka kuvastavat hyvin sitä värimaailmaa mitä käytän muutenkin huulillani. Alempi sävy on hyvin lähellä omien huulteni sävyä joten se on täydellinen juuri arkeen käytettäväksi. Vaalea sävy taas sopii ihonsävyyni loistavasti. Lumene Luminous moisture huulivärejä löytyy tosiaan 8 erilaista joten joukosta löytyy varmasti kaikille sopiva sävy, sillä sävyt ovat luotu juuri pohjoismaisia ihonsävyjä ajatellen.

LUMENE LUMINOUS MOISTURE KOSTEUTTAVA HUULIVÄRI

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERIT 2020 NYT MYYNNISSÄ!

AJATUKSIA RASKAUSAJAN KOSMETIIKAN KÄYTÖSTÄ

TED BAKER TONICS TUOKSUKOKOELMA – LAHJAVINKKI MIEHILLE

Kaupallinen yhteistyö: Lumene & Somessa.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.