Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Uusi korealainen kosmetiikka brändi Eyenlip

Kaupallinen yhteistyö: Beautyko.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Beautyko.fi on uusi Suomalainen verkkokauppa joka myy korealaista kosmetiikkaa ja heidän tarkoituksenaan on saada jokainen Suomalainen ihastumaan ja testaamaan korealaista kosmetiikkaa. Beautykon myy laadukkaita korealaisia kosmetiikka tuotteita edulliseen hintaan niin, että jokaisella olisi niitä mahdollisuus kokeilla. Beautyko ei ole vain kosmetiikkaa myyvä verkkokauppa vaan se myös ainoa Eyenlipin maahantuoja Euroopassa. Verkkokaupan lisäksi Beautyko tekee laajaa yritysmyyntiä ja he ovatkin saaneet uudet ihanat Eyenlipin tuotteet joihinkin prismoihin myyntiin. Aika mahtavaa, eikö?

Eyenlip & beautyko

Beautyko myy monelle korealaista kosmetiikkaa käyttävälle tuttuja brändejä, mutta uusimpana alue valtauksena on Beautykonetkorean oma uusi kosmetiikkabrändi Eyenlip. Eyenlip kuvastaa aitoa korealaista kosmetiikkaa sillä se on täynnä laadukkaita ainesosia. Eyenlipiltä löytyy hinta-laatusuhteeltaan laadukkaita kangasnaamioita. kosteusvoiteita eri ihotyypeille sekä voiteita vartalolle jotka kuitenkin sopivat myös kasvoille käytettäviksi!  Sain Beautykolta testiin muutaman tuotteen joista halusin ehdottomasti tulla kertoon lisää sillä kaikkituotteet maksavat Beautykon verkkokaupassa alle 20€ eikä niitä ole esimerkiksi testattu eläimillä.

Eyenlip Beautyko

Eyenlip Salmon OIL INTENSIVE CREAM

Sain kolme erilaista Eyenlipin kosteusvoidetta testattavaksi ja otinkin ne heti käyttöön vaikka kaapissa olikin avattuna jo muutama muukin kasvovoide! *Eyenlip Salmon Oil Intensive Cream sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavaa lohiöljyä. Lohiöljyhän on ihmiselle sisäisestikkin nautittuna hyväksi joten olin aika innoissani lohiöljyä sisältävästä kasvovoiteesta. Lohiöljy sisältää itsessään paljon A ja E-vitamiinia, mutta niiden lisäksi tästä voiteesta löytyy D-vitamiinia sekä rasvahappoja. Kosteuttavan lohiöljyn ja erilaisten vitamiinien lisäksi Eyenlipin Salmon Oil kosteusvoide sisältää niasiiniamidia joka kirkastaa ihoa sekä 8 erilaista peptidiä joilla kaikilla on oma tehtävänsä.

Kyseessä on kevyen koostumuksen omaava kasvovoide joka kuitenkin tuntuu kasvoille levittäessä täyteläiseltä ja erityisen kosteuttavalta. Olen koko kevään sekä alku kesän taistellut kuivaa ihoa vastaan joka on reagoinut hirveisiin lämpötila vaihteluihin ihan urakalla. Talvella kärsin kuivasta ihosta, mutta kesäisin se muuttuu normaaliksi juuri lämpimien kelien ansiosta. Nappasin kyseisen lohiöljyä sisältävän kosteusvoiteen yövoiteeksi ja pitkästä aikaa iho tuntuu kosteutetulta ja hyvinvoivalta eikä kuivuudesta juurikaan ole enää tietoakaan. *Eyenlip Salmon Oil Intensive Cream voide onkin noussut juuri sen kevyen, mutta täyteläisen koostumuksensa ansiosta suosikki yövoiteeksi tällä hetkellä ja voisi jopa sanoa, että voide pelasti kosteusköyhän ihoni muutamassa viikossa. Hintaa voiteelta löytyy 19,90€ Beautyko.fi verkkokaupassa.

Eyenlip Beautyko

Eyenlip super AQUA MOISTURE CREAM

Itseäni kiinnosti näistä kolmesta voiteesta eniten tämä kyseinen *Eyenlip Super Aqua Moisture Cream sillä se sisältää hyaluronihappoa. Olen puhunut monet kerrat hyaluronihapon vaikutuksesta kuivan ihonhoidossa, mutta hyaluronihappo sitoo itseensä suuria määriä kosteutta jonka ansiosta iho näyttää kimmoisan pehmeältä. Hyaluronihapon lisäksi voide sisältää niasiiniamidia sekä kasviuutteita jotka yhdessä kosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti.

Kun kerroin asken, että ihoni on ollut tänä keväänä erityisen kuiva niin ongelmana on ollut myös meikkivoiteen levittyvyys sekä pysyvyys. Meikkipohja joka on ennen pysynyt työpäivän verran kauniina alkoi rakoilemaan jo muutaman tunnin kuluessa. Vaihdoin päivävoiteeni tähän Eyenlipin Super Aqua Moisture kosteusvoiteeseen ja huomasin heti eron meikkivoiteen pysyvyydessä sekä siinä millaiselta se näyttää vielä tuntienkin päästä laitosta. En itse käytä primereita meikkipohjan alla joten tällä voiteella oli pakko olla osuutta asiaan! *Eyenlip Super Aqua Moisture Cream on koostumukseltaan kevyttä jopa hieman geelimäistä ja se imeytyy ihoon ihan sekunneissa. Ihan loistava voide jota aion jatkossakin käyttää meikkipohjan alla! Voiteelta löytyy hintaa 15€ Beautykon verkkokaupassa.

Eyenlip Beautyko

Eyenlip Snail all in one repair cream

Eyenlip Snail All In One Cream sisältää etanaseerumia joka uudistaa ja korjaa ihon vaurioita. Uudistavan ominaisuuden lisäksi etanaseerumi sopii loistavasti myös kosteusköyhälle iholle sekä jopa epäpuhtaalle iholle. Etanaseerumin lisäksi voide sisältää niasiiniamidia joka kirkastaa ihoa sekä erilaisia kasviuutteita. Näistä kolmesta voiteesta tämä etanaseerumia sisältävä on huomattavasti täyteläisempi kuin kaksi edellistä voidetta. Olen käyttänyt etanaseerumia sisältää kosteusvoidetta välillä lohiöljyn tilalla iltaisin tai jopa vapaa-päivinä aamuisin.

Uskon, että näiden kolmen voiteen ansiosta olen päässyt ainakin kesän ajaksi ihon kuivuudesta eroon ja en voi kun suositella kyseisiä voiteita. Etanaseerumia ja lohiöljyä sisältävistä voiteista on saatavilla myös geeli versiot ja suosittelen kokeileen niitä jos ihó ei kaipaa tehokosteutusta.

Eyenlip Beautyko

Pääsin myös vihdoin testaamaan palkon kehuttuja Eyenlipin kangasnaamioita. Sain naamiosta testattavaksi hyaluronihappoa sisältän kangasnaamion, puhdistavan hiiltä sisältävän kangasnaamion, etana seerumia sekä lohiöljyä sisältän kangasnaamion. Näiden lisäki löytyy vielä: Aloe, Collagen ja Green Tea kangasnaamiot. Eyenlipin kangasnaamiot sisälsivät todella reilusti seerumia ja asettui kasvoille moitteettomasti. Sain jopa ensimmäistä kertaa laitettua kangasnaamion niin ettei kangas jäänyt hirveästi rypyille. Kangas oli todella mukavan tuntuinen kasvoilla ja iho tuntui kangasnaamion tapaan hoidetulta ja ravitulta. Eyenlipin kangasnaamioita saa ostettua 7 kappaleen kangasnaamio settinä tai ihan yksistään. *7 kappaleen setti maksaa 10,50€ ja yksittäin ostettuna 1,60€. Kyseessä on siis todella edulliset, mutta laadukkaat kangasnaamiot.

Eyenlip Beautyko

Pakko myös vinkata nyt kun aurinkokin on paistanut, että *Eyenlipiltä löytyy aurinkovoide josta löytyy SPF50 ja se suojaa UVA, että UVB- säteilyiltä. Syy miksi ehdottomasti halusin vinkata tästä kyseisestä aurinkovoiteesta on se, että siltä löytyy hintaa vaan 7,90€. Aurinkovoiteista saa nykyään pulittaa melkoisen hinnan joten edulliset aurinkivoiteet on enemmän kuin tervetulleita.

Saan myös ilokseni kertoa, että toimin Beautyko.fi verkkokaupan Ambassadorina josta olen enemmän kuin innoissani ja saattekin koodilla PALETILLA -10% tilauksen loppusummasta (ei koske jo alennetuja tuotteita)

Onko Beautyko.fi verkkokauppajo tuttu? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TEHOKAS SILMÄMEIKINPOISTOAINE LUMENELTA

COXIR – UUSI KOREALAINEN KOSMETIIKKABRÄNDI

KOUKUTTAVA K-BEAUTY – SHEET MASK

Kaupallinen yhteistyö: Beautyko.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.