Hae
Paletilla

Glossybox Huhtikuu 2019

Glossybox huhtikuu 2019

Tämän kuukauden viimeinen kauneusboksi on vihdoin saapunut ja kyseessä on Glossybox. Glossybox saapuu itselläni kauimmaiseen postin toimispisteeseen joten sen hakeminen on aina oma hommasa. Tämä toimipiste on vielä sellaisessa suunnassa missä en koskaan käy muuta, kun hakemassa paketit jotka eksyvät sinne. Huhtikuun Glossyboxin hakua sekoittavat myös pääsiäispyhät sillä se toimipiste ei ollut auki pyhinä. Pääsin kuitenkin eilen vihdoista viimein hakemaan huhtikuun Glossyboksin jota lähdin availemaan innolla sillä jokaisessa Glossyboksissa on ollut sellaisia tuotteita mitkä ovat päätyneet käyttöön heti tai olleet muuten vain mieluisia. Huhtikuun Glossyboksin teemana oli Modern Day Beauty joka tarjoaa kaikkea mitä tarvitaan kevääseen!

Glossybox huhtikuu 2019

Oriflame The One 5-in-1 WonderLash ripsiväri

Ensimmäisenä huhtikuun Glossyboxista paljastuu tuote joka on jo entuudestaan tuttu. Tiedän, että Oriflamen Wonderlash ripsiväri on monen suomalaisen suosikki ripsiväri, mutta se on myös monien suosikki ympäri maailman. Ripsistä pitäisi tulla tämän ripsivärin avulla kohotetut, taipuisat, erotellut, pitkät sekä tuuheat sen ainutlaatuisen kaksipuolisen harjan ansiosta. Innolla lähden testailemaan kyseistä ripsiväriä sitten, kun olen saanut käytettyä muut ripsivärit alta pois.

Glossybox huhtikuu 2019

-417 Facial Micro Lyffa Foaming Gel

Merkkinä -417 on myös tuttu, mutta en ole koskaan kokeillut merkin tuotteita kunnolla joten brändin tuotteiden löytyminen Glossyboksista oli positiivinen yllätys. Kyseessä on kuoriva kasvojenpuhdistus tuote joka sanoo syväpuhdistavansa ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti ilman ihon kuivattamista. Geelimäinen puhdistustuote yhdistettynä kuorivaan ominaisuuteen ei ole paras vaihtoehto kuivalle iholle, mutta toimii varmasti loistavasti hieman rasvottuvammalla iholla. Itselläni tuote pääsee ajamaan kuorinnan virkaa tai sitten annan sen eteenpäin.

Glossybox huhtikuu 2019
Glossybox huhtikuu 2019

Vitamasques Diamond Gold Dust Sheet Mask

Kangasnaamioita rakasvana niiden löytyminen kauneusbokseista on aina myös positiivinen yllätys. Tällä kertaa Glossyboksista löytyi itselleni täysin tuntemattoman merkin kangasnaamio. Tässä kyseisessä naamiossa on kultaa jonka ansiosta se kiinteyttää, mutta myös rauhoittaa ihoa. Tämä kyseinen kangasnaamio oli todella ohutta kangasta, sisälsi todella paljon seerumia ja se asettui kasvoille älyttömän hyvin. Naamio todella sisälsi pieniä kultahippuja jotka olivat hauska lisä.

Glossybox huhtikuu 2019

De Bruyre Jumbo Eye Pencil

Neljäntenä boksista saapui luomivärikynä ja pakko myöntää, että en oikeastaan koskaan käytä tälläisiä tuotteita luomilla. Sävy on kuitenkin todella kiva ja voisin kyllä ottaa tämän testiin! Tuotteen sanotaan olevan pitkäkestoinen ja sitä voi käyttää luomille, korostuksena tai vaikka rajauksena.

Glossybox huhtikuu 2019

Clazel Visage Lip Pencil

Glossyboksin mielenkiintoisin ja itselle mieluisin tuote oli ehdottomasti Raspberry pink sävyinen huultenrajauskynä! Väri on kesää ajatellen ihanan raikas, mutta ei liian räikeä. Aivan varmasti pääsee käyttöön.  Mikäli haluat ilahduttaa itseäsi Glossyboksilla joka kuukausi pääset tilaamaan sen tästä!

Glossybox huhtikuu 2019

Oletko jo tilannut itsellesi Glossyboxin?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

GLOSSYBOX MAALISKUU 2019

GLOSSYBOX HELMIKUU 2019

KAUNIIN KUULAS MEIKKIPOHJA LUMENEN TUOTTEILLA

4 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Tää oli mun ensimmäinen boksi ja tykkäsin tästä hurjasti! Toi ripsari oli ihan kuiva eikä sen takia päässyt mulla käyttöön :/ Mutta toi kangasnaamio oli aivan ihana! Samoin tosta putsarista oon tykännyt 🙂 Oli kiva lukea sun ajatuksia tästä boksista<3

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mä bongasinkin, että olit vihdoin tilannu Glossyn itsellesi! Toivotaan ettei oma ripsiväri ois kuiva ja kelpais käyttöön. Harmi, että sellaisia kuivuneita edes löytyy näistä bokseista. Kangasnaamio ja huultenrajauskynä oli omia suosikkeja <3

 2. Inka Nitta kirjoitti:

  Olis kyllä hauska tilata. Tykkään kauneusbokseista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.