Hae
Paletilla

Voita itsellesi ja ystävällesi liput I Love Me – messuille!

 

I Love Me- messut on joka vuotinen tapahtuma johon on ehdottomasti päästävä. I Love Me- kerää saman katon alle kaikki tämän hetkiset kauneustrendit ja brändit. Tämä on viides kerta itselleni I Love Me- messuilla! Olen ollut messuilla niin kauneudenhoitoalan opiskelijana, ammattilaisena sekä kuluttaja, mutta tänä vuonna sain mahdollisuuden osallistua tapahtumaan bloggaaja passilla!

I Love Me- messut toivat viime vuonna paikalle Jeffree Starin ja tänä vuonna messukansaa on ilahduttamassa ja opettamassa Real Techniquesin perustajat Samantha sekä Nicola Chapman. Koko messukeskus on täynnä erilaisia huikeita tarjouksia! Voit käydä katsomassa muita huikeita tarjouksia tästä!

I Love Me messut

I Love Me- messut järjestetään tänäkin vuonna Helsingin messukeskuksessa 19-21.10. Kyseessä on vuoden huikein kauneus- ja hyvinvointitapahtuma johon sain mahdollisuuden arpoa kaksi lippua! Voit nyt siis voittaa liput itsellesi ja yhdelle ystävistäsi!

I Love Me messut

Ohjeet ovat yksinkertaiset:

  1. Laita @Paletillaviivi Instagram tili seurantaan
  2. Tägää ystäväsi kenet ottaisit mukaan I Love Me- messuille instagramissa yllä olevaan kuvaan!

Arvonta päättyy 15.10 ja liput toimitetaan e-lippuina sähköpostitse. Ilmoitan voittajalle yksityisviestinä voitosta Instagramissa!

Onnea I Love Me- messulippujen arvontaan ja toivottavasti nähdään siellä!

2 kommenttia

  1. Sonja Suomela kirjoitti:

    Hei kiva kun säkin sait passin! Minä päivänä olet menossa messuille?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.