Hae
Paletilla

Anastasia Riviera luomiväripaletti

*Sisältää mainoslinkkejä

Anastasia riviera paletti

Kirjoittelin marraskuussa Anastasian Subculture luomiväripaletista joka olikin ensimmäinen Anastasian luomiväripaletti jonka ostin itselleni. Ihastuin silloin Subculturen maan läheisiin sävyihin vaikka kaikki edelliset Anastasian lanseeraamat paletit olivat ihastuttaneet itseäni kovasti. Subculture paletti piti sisällään sellaisia sävyjä mitä en omistanut aikaisemmin ja se olikin yksi isoin syy paletin hankkimiselle. Anastasian paletteja kehutaan paljon ja kokeiltuani omaa Subculture palettia en enää ihmetellyt merkin hypettämistä! Viikko sitten Anastasia kuitenkin lanseerasi uuden Riviera luomiväripaletin ja en voinut vastustaa sen sisältämiä sävyjä! Onneksi oma syntymäpäiväni osui sopivasti paletin lanseeraus aikaan ja ilokseni Riviera paletti löytyi syntymäpäivä aamuna keittiön pöydältä odottamassa. Itseltäni taisi löytyä hieman osuutta asiaan, että mies oli osannut jotenkin sopivasti ostaa paletin lahjaksi!

Anastasia riviera paletti

anastasia riviera luomiväripaletti

*Anastasian Riviera palettia kuvaillaan paratiisimaiseksi luomiväripaletiksi jossa yhdistyy 14 mattapintaista ja metallinhohtoisa sävyä. 14 sävyn joukosta löytyy niin neutraaleja, värikkäitä, kylmiä sekä lämpimiä vaihtoehtoja joilla saa luotua vaikka millaisia silmämeikkejä. Suurin syy Riviera palettiin ihastumiselle taisi kuitenkin olla sen Sailor- henkinen paketointi yhdistettynä upeisiin luomiväri sävyihin.

Anastasia riviera paletti

Riviera paletti sisältää paljon sellaisia sävyjä mitä varmasti jo omistan, mutta paletissa oli sitä jotain jonka takia halusin sen ehdottomasti itselleni. Pinkin, violetin sekä keltaisen sävyt yhdistettynä sinertäviin metalli ja duochrome sävyihin teki paletista ainutlaatuisen oloisen. *Anastasian Riviera paletti on taattua Anastasia laatua ja siksi myös luomivärien häivyttyvyys on ihan omaa luokkaansa! Anastasian palettien luomivärit ovat todella jauhoisia, mutta en huomannut Riviera paletin kohdalla niin voimakasta varisemista kuin esimerkiksi Subculturessa.  Luomivärit ovat todella runsaspigmenttisiä joten värejä ei todellakaan tarvitse kerrostaa oikean sävyn saamiseksi. Pinkki on oikeasti pinkki ja jopa paletin metallinen sininen Saychless sävy ei tarvitse kaverikseen pohjustajaa tai kiinnityssuihketta vaan sävy on todella intensiivinen ilman näitäkin.

anastasia riviera paletti
Anastasia riviera paletti

Riviera paletista löytyy siis kahdeksan mattaista, kaksi duochrome sekä neljä metallista luomiväri sävyä. Mattaiset toimii yksinään käytettynä loistavasti, duochrome sävyn voi lisätä mattaisen päälle halutessaan tai käyttää yksinään ja taas paletin metalliset sävyt ovat ihan järjettömän pigmenttisiä joten ne myös toimii yksinäänkin. Paletissa kuitenkin koituu hieman ongelmaksi sävyjen yhdistettävyys. Sävyt ovat kaikki keskenään hyvin erilaisia ja huomasin, että moni muukin on päätynyt tekemään paletilla samanlaisen meikin kuten itsekin ylemmässä kuvassa sillä ne ovat lähes ainoat sävyt jotka toimivat toistensa kanssa täydellisesti. Toki tässäkin silmämeikissä sinisen sävyn tilalle olisi voinut laittaa ihan minkä vaan paletin duochrome tai metalli sävyn. Paletin sävyt kyllä antavat loistavan mahdollisuuden kokeilla hyvin erilaisiakin väriyhdistelmiä sekä sen lisäksi paletista löytyy hyvin arkisiakin sävyjä mikäli niille on tarvetta. Kaiken kaikkiaan ihana paletti jonka sävyt vaativat rohkeutta niiden yhdistelemisessä!

Anastasia riviera paletti

En voi vieläkään tarpeeksi kehua Anastasian luomiväripalettejen laadukkuutta, pigmenttisyyttä ja sitä miten sävyt blendaantuvat. Kun kokeilet yhtä Anastasian palettia ymmärrät miksi niitä kehutaan niin paljon ja jokainen uusi julkaistu paletti on pakko saatava. Näin kävi myös itselleni! *Anastasian Riviera luomiväripaletin saa tilattua itselleen Kicksiltä! 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TOP 3 LUOMIVÄRIPALETTIA

ANASTASIA BEVERLY HILLS SUBCULTURE

THEBALM MEET MATT(E) SHMAKER – NÄYTTÄVIÄ KUIN ARKISIAKIN SILMÄMEIKKEJÄ YHDELLÄ PALETILLA!

8 kommenttia

 1. Noora ( https://prettyawesomeblog1.blogspot.com/) kirjoitti:

  Ostin viime kesänä ensimmäisen palettini ja se oli Soft Glam. Sitä seurasi heti perään Nirvana ja myöhemmin Sultry. Eli se oli menoa se 😀 Joudun kyllä hankkimaan Rivierankin. Vaikka siinä värit ovat ehkä vähän liian ”villit” mulle niin onhan se nyt upea <3 Pelkästään tuo paletti on jo ulkonäöltään niin kaunis.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Oon pystynyt hillitsemään itseni ja ”vaan” hankkimaan tämän Rivieran sekä Subculturen. Norvinan haluisin itelleni myös 😀 Niin näiden palettien kanssa tuppaa käymään, kun ostat yhden niin kohta on sitten jo koko sarja hankittuna 😀 Rivierassa on vähän villit sävyt, mutta sen voi helposti yhdistää muihin paletteihin niin ei tarvitse tehdä niin räväköitä meikkejä!

 2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Tää on kyllä upea kokonaisuus<3 Ehdottomasti paletti, joka täytyy hankkia! Sävyt ei varmasti oo tosiaan niitä kaikkein helpoimpia yhdistellä keskenään, mutta onneksi kaveriksi voi aina ottaa myös jonkun toisen paletin, jos iskee inspiraation puute vaan yhden paletin kanssa 😀 Hurjan kaunis toi sun tekemä meikki 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Niin on! <3 Onneks tosiaan aina voi napata jonkun muun paletin tän kaveriks mikäli kaipaa yhdistettäviä sävyjä 🙂 Kiitos Linda <3

 3. Ansku kirjoitti:

  Ihana paletti ja täydellinen synttärilahja 😉 Kiva olisi nähdä meikkipostauksia tästä paletista

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Ehdottomasti oli kyllä mieluinen lahja 😉 Kiva kuulla, että meikkipostaukset kiinnostaa joten eiköhän sellainen onnistu! 🙂

 4. sanniijuliaa kirjoitti:

  Nää Anastasian paletit vaan paranee kokoajan ? Harmi että omat palettikokoelmat menevät jo yli tarpeideni joten sieltä ei löydy sijaa enää uusille tuttavuuksien ?

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   No sanoppa muuta! Vaikka Anastasian paletit on todella hyviä niin ainoastaan Subculture, Norvina ja nyt tää Riviera on saanut mulle sellasen ”pakko saada” fiiliksen. Ne on ollut tarpeeks erilaisia, kun muut Anastasian paletit. Sanoisin myös, että itelläni on paletteja yli omien tarpeiden, mutta aina tälläsiä erilaisia on kiva ostella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.