Hae
Paletilla

RUSKETTUNUT IHO ILMAN ITSERUSKETTAVAA

Kuulutko siihen kastiin joka grillaa itseään auringossa päivät pitkät vai siihen joka haluaisi olla ruskea, mutta ei rusketu vaikka makaisi koko kesän auringossa. Kuulun itse tuohon jälkimmäiseen, mutta kuulun myös siihen kastiin joka suorastaan vihaa käyttää itseruskettavia vaikka ne olisivat ratkaisu tähän ongelmaan. Nykypäivänä kun on trendikkäämpää saada rusketus purkista kuin aurinkoa ottamalla, sillä sen vaaroista ollaan enemmän tietoisia. Mitäs sitten kun auringosta tulee enemmän kauniin punainen sävy iholle kuin rusketus ja itseruskettavien käyttö on liian työlästä? Ruskettunut iho ilman itseruskettavaa tai päivien auringonottoa voi kuulostaa mahdottomalta, mutta onneksi markkinoilla on tuotteita joilla se onnistuu!

ruskettunut iho ilman itseruskettavaa

Ratkaisu ongelmiin on tuotteet joilla saa luotua ruskettununeen ihon ilman itseruskettavia! Markkinoille on tullut erilaisia pois pestäviä itseruskettavia ja kimallusta sisältäviä vartaloöljyjä joilla saa luotua iholle kauniin kuullon sekä pienen värin. Jälkimmäiset tuotteet ovat ehdottomasti oma valintani, mutta tässä listattuna 4 erilaista tuotetta joilla saat luotua päivettyneen näköisen iho ilman itseruskettavia.

Luonkos Celebrate vartalokakku

LUONKOS CELEBRATE VARTALOKAKKU

Luonkosin uusin tuote Celebrate vartalokakku on näistä neljästä tuotteesta ehdottomasti helpoin ja nopein. Vartalokakku sisältää ihoa rauhoittavia ja korjaavia ainesosia kuten aloeveraa, A-, ja E-vitamiinia, kaakaovoita sekä aitoja eteerisiä öljyjä jotka antavat sille herkullisen tuoksun. Vartalokakku ei siis tuo vaan iholle upeaa kiiltoa ja päivetystä vaan se myös ravitsee sekä hoitaa ihoa vartalovoiteen tavoin. Vartalokakku on helppo ja nopea levittää joko suoraan kakusta iholle tai pyörittelemällä sitä hetken aikaa käsissä.

Ruskettunut iho ilman itseruskettavaa

Celebrate vartalokakku antaa iholle kauniin kimaltavan kultaisen sävyn joka tekee ihosta heti päivettyneemmän näköisen. Tuote on ihanteellisin jo ruskettuneelle iholle, mutta jopa minun valkoisena hohtavat jalat näyttävät tämän kanssa ruskeammilta! Vartalokakkua voi käyttää säärien lisäksi decolteella ja käsissä, mutta tiesitkö että se sopii myös poskipäille highlighterin tavoin käytettäväksi?

*Luonkos Celebrate Vartalokakku – 27,90€

Vinkki: Tuote sisältää aloe veraa ja piparminttua jotka rauhoittavat ihoa tehokkaasti joten vartalokakku sopii myös auringonoton jälkeen käytettäväksi.

The Body Shop Coconut Bronze Coconut vartaloöljy

Coconut Bronze Shimmering Dry Oil

*The Body Shopin valikoimassa on ollut jo vuosia erilaisia kimaltavia vartaloöljyjä sekä muita kesään sopivia tuotteita ja jokainen vuosi olen löytänyt aurinkomeikkien joukosta muutaman suosikin! Tämä helmiäishehkuinen kuivaöljy on suunniteltu korostamaan luonnollista rusketusta sekä ravitsemaan kookosöljyn avulla ihoa koko kesän ajan. Öljy antaa iholle kauniin helmiäishehkun, mutta myös lämpimän sävyisen vivahteen jolloin iho näyttää jo itsessään ruskettuneemmalta!

Ruskettunut iho ilman itseruskettavaa

Tykkään erityisesti The Body Shopin Coconut Shimmering kuivaöljyn sisältämästä kimalluksesta, sillä näyttää upealta iholla kun aurinko osuu siihen. Iho on kuulaan kauniin näköinen eikä kimalla glitterin tapaan. Sävyltään öljy on kauniin ruskeaa ja jättää iholle upean päivettyneen näköisen lopputuloksen. Öljy imeytyy ihoon todella nopeasti eikä jätä ollenkaan rasvaista tunnetta sekä se sopii myös herkälle iholle! Tuotteessa on kookosmainen tuoksu joka jää iholle, mutta se ei kuitenkaan ole kauhean voimakas.

*The Body Shop Coconut Bronze Coconut Shimmering Dry Oil – 22,50€

Untitled

COCOA BROWN Golden Goddess vartaloöljy

Cocoa Brownin Rose Gold Goddess vartaloöljy antaa iholle myös upeaa hehkua, mutta on näistä kolmesta selkeästi glitterisimmän lopputuloksen antava. Golden Goddes Shimmering Dry Body Oil on mielestäni parhaimmillaan silloin kun iho on jo ruskettunut sillä tämä vartaloöljy on sävyltään enemmänkin kultaista kun ruskeaa. Cocoa Brown Golden Goddes vartaloöljy antaa iholle voimakkaan ja todella näkyvän kimalluksen josta saattaa olla vielä kuultoa jäljellä pesun jälkeenkin. Tuoksultaan tämä vartaloöljy on enemmän parfyymimainen kuin muut.

*Cocoa Brown Golden Goddes Vartaloöljy – 14,50€

Vinkki: Saatavilla myös Rose Gold sekä väritön versio Cocoa brown vartaloöljystä!

Ruskettunut iho ilman itseruskettavaa

Coconut Bronze Glowing Wash-Off Tan

Tämä viimeinen tuote lukeutuu itseruskettavien puolelle, mutta en voi jättää mainitsematta sitä sillä se sopii tähän teemaan mielestäni loistavasti. Kyseessä on siis pois pestävä itseruskettava jolla saat ihollesi kauniin rusketuksen ilman monen tunnin odottelua. The Body Shopin Coconut Bronze Glowing Wash-Off Tan tuotteella saat luonnollisen päivettyneen ihon muutamassa minuutissa jolloin rajojen jäämisen mahdollisuus on todella pieni.

Ei enää valkoisen hohtavia jalkoja mekkojen kanssa sillä tämä The Body Shopin tämä pois pestävä itseruskettava on ollut tämän kesän parhain kosmetiikkalöytö! Se on helppo ja nopea levittää iholle eikä se todella jätä minkäänlaisia rajoja ja lopputulos on kaikista lähimpänä ruskettunutta ihoa. The Body Shopin Wash-Off Tan on näistä neljästä vaihtoehdosta se kaikista kestävin vaihtoehto sillä kyseessä on voide eikä öljy. Ruskettunut iho ilman itseruskettavaa ei ole koskaan ollut näin helppoa saada näiden neljän tuotteen avulla!

*The Body Shop Coconut Bronze Glowing Wash-Off Tan – 20€

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

KESÄN TOP MEIKKITUOTTEET

APUA AURINKOIHOTTUMAAN

UUSI WET N WILD PHOTO FOCUS DEWY MEIKKIVOIDE

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.