Hae
Paletilla

Dermosil – Arganöljyä sisältävät hiustenhoitotuotteet

Arganöljy valmistetaan nykyäänkin vielä mahdollisimman perinteisin tavoin ja yhden litran valmistamiseen saattaa kulua jopa 20 työtuntia. Kypsiä arganpuun hedelmiä kerätään sopivana sadonkerjuu aikana, jonka jälkeen hedelmät kuivataan auringon paisteessa. Sen jälkeen hedelmät halkaistaan ja sisällä olevat pähkinät kerätää talteen. Pähkinät paahdetaan, jonka jälkeen vasta pähkinästä saadaan suodatettua ja pullotettua puhdas arganöljy talteen. Mielenkiintosta vai mitä?
Arganöljy siis saadaan argan puun pähkinöistä ja kotimaassaan Marokossa se tunnetaan monista ravinnollisista, ihoa hoitavista sekä lääkinnällisistä ominaisuuksista. Ei ole siis ihme, että sitä käytetään niin paljon myös kosmetiikassa.
Arganöljy sisältää itsessään runsaasti antioksidantteja ja E-vitamiinia, jotka uudistavat ja korjaavat ihoa. Arganöljy siis sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivan ja ikääntyvän ihon hoitoon.
Arganöljyn hyvää tekevistä vaikutuksista hyötyy kasvojen lisäksi esimerkiksi hiukset. Arganöljy on ihonhoidossa yksi suosikki raaka-aineista, sillä se soveltuu käytettäväksi koko kropalle.
Dermosilin Arganöljyshampoo on ravitseva öljyshampoo joka soveltuu kaikille hiustyypeille, mutta on erityisesti suunniteltu vahingoittuneiden sekä käsiteltyjen hiustenhoitoon. Tuotteessa on arganöljyn lisäksi puhdistavia tensidejä ja kosteuttavaa glyseriiniä.
 
Kun kyseessä on hiustenhoito tuote, jossa on arganöljyä tai muita öljyjä on odotukseni todella korkealla. Dermosilin Arganöljyshampoo lupaa hoitaa hiuksia sekä antaa niille kiiltoa. Shampoo on koostumukseltaan geelimäistä ja todella kevyttä. Tuote pesee hiukset kevyestä ja geelimäisestä koostumuksesta huolimatta perus shampoon lailla, mutta shampoo ei jätä hiuksia pehmeiksi mitä olisin toivonut. Shampoo ei tuoksu ollenkaan arganöljylle tai perinteiselle shampoolle, koska tuote sisältää hypo parfum- hajusteita.
Dermosilin Arganöljyhoitoaine viimeistelee pesutuloksen Arganöljyshampoon jälkeen. Tuotteen voi hieroa myös päänahkaan, jolloin sen sisältämät hoitavat ainesosat myös hoitavat päänahan ihoa, mutta itse levitän hoitoaineen vain pituuksiin.Vaikuttavana aineena arganöljyn lisäksi on pantenoli, joka ravitsee hiuksia tehden niistä kiiltävät, pehmeät ja taipuisat. Tuote soveltuu kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti kuiville ja vahingoittuneille hiuksille.
Odotan hoitoaineelta aina enemmän kuin shampoolta. Koska käytän shampoota vain päänahkan pesuun jää hoitoaineelle hiuksien latvat hoidettaviksi. Dermosilin Arganöljyhoitoaine on koostumukseltaan todella paksua ja voidemaista. Tuote itsessään ei levity pituuksiin kauhean hyvin ja huuhtelun jälkeen hiukset eivät tunnu kauhean pehmeiltä mikä on iso miinus. Moni ei tykkää, että hoitoaine jättää hiukset pehmeiksi, mutta mun mielestä sormien pitää mennä pituuksista vaivattomasti läpi hoitoaineen jälkeen. Tämän takia suosin esimerkiksi hiustenhoitotuotteissa silikoonia sisältäviä tuotteita.
Dermosililtähän löytyy shampoon ja hoitoaineen lisäksi arganöljyä sisältävä hiusnaamio sekä seerumi. Nämä arganöljyä sisältävät hiustenhoitotuotteet ovat ihan älyttömän edullisia. Esimerksi shampoon ja hoitoaineen hinta on 5,70€/Kpl


4 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Noita ei oo kyllä hinnalla pilattu! Jotenkin tän sun kuvauksen jälkeen mulle tuli kuitenkin sellanen fiilis, ettei näistä kumpikaan ehkä olis mulle sopivia :/ Oon tosi vaativa shampoon pesutehon suhteen ja toisaalta mun hiukset on sen verran kärsineet, että hoitoaineenkin pitää oikeasti olla tehokas. Pullot on kyllä tosi kauniin väriset<3

 2. inka nitta kirjoitti:

  Dermosil on kyllä aina ollut mielenkiintoinen merkki, mutta jostain syystä silti sitä ei oo tullut testattua. Super nättejä kuvia muuten 🙂

 3. Viivi kirjoitti:

  Dermosililtä löytyy paljon kivojakin juttuja 🙂 Sun täytyy ehdottomasti joskus tutustua Dermosiliin! Kiitos<3

 4. Viivi kirjoitti:

  No ei tosiaan oo hinnalla pilattu ja siks mä nää nappasinkin kokeiluun! Mä odotin näiltä paljon enemmän ehkä just ton arganöljyn takia. Shampoon pesutehossa en huomannu eroo muihin käyttämiini tuotteisiin, mut hoitoaine ei antanut hiuksille sellaista pehmeyttä mitä olisin toivonut. Mäkin oon toisinaan vaativa hiustenhoitotuotteiden kanssa ja toisaalta en 😀 Se vähän riippuu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.