Hae
Paletilla

Bette Box Toukokuu 2018

BetteBoxToukokuu3

Huhtikuun Bette Box ei ollut hirveä menestys joten luottavaisin mielin jäin odottamaan Toukokuun Betteä.  Toukokuun Bette Boksi ei aluksi kauheasti taas ihastuttanut, mutta tässä tätä postausta kirjoitellessa alkoi tuntumaan, että ei se nyt taas niin huono ollutkaan! Bokseissa oli ollut tässäkin kuussa melko paljon vaihtelevuutta ja esimerkiksi tuotteita oli laitettu boksiin ikäryhmittäin. Toukokuun Bette boksi oli mielestäni aika mielenkiintoinen ja piti sisällään melko outojakin tuotteita. Tuotteet olivat boksiin valittu kesää ajatellen. Kesällä voi räväyttää vaikka uudella sävyllä hiuksissa, hymyillä itsevarmasti valkoisilla hampailla tai olla stressaamatta kesän ötököistä.

BetteBoxToukokuu

Schwarzkopf Live Color Spray 7€/120ml

Värisuihke jolla voidaan luoda hiuksiin tehosteita tai pastellin sävyjä vaalennettuihin, värjättyihin sekä luonnollisiin hiuksiin. Värisuihke kuivuu välittömästi ja lähtee pois yhdellä shampoo pesulla. Toimii myös tummaan hiuspohjaan. Sain värisuihkeen sinisessä sävyssä ja sen nähtyä tiesin, että en ikinä tule tätä itse käyttämään. Sininen on väri joka varmasti tarttuu hiuksiin kiinni niin, että se ei lähde yhdellä pesulla. Ja vaikka lähtisikin sininen ei ole yhtään mun väri. Tämä värisuihke lähtee kiertoon tai sitten säilytän tämän maskeerauksia ajatellen. En ilahtunut, että boksin toinen täysikokoinen tuote oli tämä Liven Color Spray.

BetteBoxToukokuu1

Rich hyttysiä karkottavat muumi hiuslenkit 7€/4kpl

Muumi hiuslenkit ovat käsitelty 100% luonnollisilla eteerisillä öljyillä (kurjenpolvi, sitruunaruoho, piparminttu ja laventeli) jonka ansiosta ne pitävät kesän häiritsevät ötökät loitolla. Käytä hiuslenkkinä, käsikoruna tai laukkuun kiinnitettynä. Hiuslenkit säilyttävät tehonsa 250 tuntia tuotteen pakkauksen avaamisesta. Ajatuksena hauska ja varmasti aion vuorautua näihin ja kokeilla toimiiko hyttysiä karkottavat hiuslenkit oikeasti. Vihaan esimerkiksi hyttysiä ja olen kaupanpäälle vielä niille melko allerginen mikä rajoittaa ulkona olemista illalla. Miinuksena invisiblebobblen muistuttava kuminen hiuslenkki joka ei valitettavasti pysy mun paksuissa ja pitkissä hiuksissa ollenkaan. Innolla odotan muumi hiuslenkkien toimivuutta vaikka en usko näiden tehoon hetkeäkään.

BetteBoxToukokuu5

Lumene Valo Glow Reveal Peeling Mask 14,90€/75ml

Kirkastava ja kuoriva naamio joka piristää väsynyttä ja sameaa ihoa. Lumenen naamio sisältää pohjoisen Nordic C- yhdisteen joka pitää sisällään lakan marjauutetta, C- vitamiinia ja AHA-happoja jotka kirkastavat ihoa. Olen tykännyt ihan älyttömästi Lumenen Valo sarjan tuotteista ja siksi myös tämä naamio oli toukokuu boksin mieluisin tuote. Ehdinkin jo kokeilla naamiota ja se tuntuu kasvoilla öljymäiseltä, mutta jättää ihon kirkkaan ja kosteutetun tuntuiseksi. Harmi, että tuli näytekokoisena sillä jos olisi ollut täysikokoinen purkki, olisi tuote pelastanut koko toukokuun boksin.

BetteBoxToukokuu6

Ultrasun Face SPF30 Aurinkosuojavoide 25,50€/50ml

UVA- ja UVB- säteiltä suojaava aurinkosuojavoide kasvoille. Sisältää antioksidantteja sisältävä sekä vedenkestävä aurinkosuojavoide ehkäisee auringon säteilyn aiheuttamia ikääntymisen merkkejä. Kevyen tuntuinen ja erittäin nopeasti imeytyvä aurinkosuojavoide, jota kokeilen mielelläni. Olen tosi huono käyttämään aurinkosuojavoiteita ja niiden käyttämisessä olisi parantamisen varaa joten näin kesän korvilla tuote tulee todella tarpeeseen!

BetteBoxToukokuu2

Pepsodent White Now Touch Valkaisukynä 12,90€/1,95ml

Uusi hampaiden valkaisukynä tekee hampaista optisesti ja väliaikaisesti valkoisemmat. Helppo ja nopea käyttöinen tuote soveltuu päivittäiseen käyttöön. Tuote on turvallinen hampaiden kiilteelle. Tämä hampaiden valkaisukynä oli boksin toinen täysikokoinen tuote ja oikeastaan ihan mieluinen jota innolla lähdenkin kokeilemaan vaikka vaihtoehtoisesti tämän tuotteen tilalla oli ollut Rich:n tai Four Reasonin hiustenhoitotuote jonka itse olisin mieluummin ottanut.

BetteBoxToukokuu4

Kenzo World EdP- tuoksu näyte 

Kukkaisen metsäinen ja moderni tuoksu joka sopii naiselle, joka ei pelkää rikkoa rajoja. Kerrankin tuoksunäyte joka oli mulle tosi mieleinen! Ihana!

Mitä ajatuksia Toukokuun Bette Box herätti? 

4 kommenttia

  1. Jenna kirjoitti:

    Oi että, kaikkea ne keksii! Mäki haluaisin kyllä kokeilla noita hiuslenkkejä 😀 Kerro sitten miten tepsi!

  2. Inka Monola kirjoitti:

    Hahaa multa löytyy noi samat ruusut, mutta vain valkosena ja kolme kimppua 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *