Hae
Paletilla

Essence Fresh & Fit Awake Make Up Meikkivoide

Tuntuu että tässä vuoden aikana on tullut ostettua monta hyvää meikkivoidetta, mutta puhutaanko hetki taas Essencen alle seitsemän euroa maksavasta meikkivoiteesta? Jälleen kerran marssin Essencen hyllyille, kun kuulin muiden kehuvan tätä kyseistä meikkivoidetta. Essencen meikkivoiteet on yleisestikkin ottaen ollut todella hyviä, joten siinä mielessäkin lähdin innolla testailemaan millainen on Essence Fresh&Fit Awake meikkivoide.

Essence Fresh&Fit Awake meikkivoide

Essencen Fresh&Fit AWAKE meikkivoide

Essencen Fresh&Fit meikkivoide sisältää A-vitamiinia ja lukuisia muita vitamiineja sekä karpalovettä. Sen valoa heijastavat pigmentit tuovat kasvoille terveen hehkun. Sävyjä löytyy neljä erilaista ja peittävyydeltään se on puoli peittävä. Meikkivoiteen koostumus on kevyen nestemäinen.

Essence Fresh&Fit Awake meikkivoide

Voitte varmasti uskoa, että vaaleimman sävyn löytäminen Essencen hyllyiltä oli melko hankalaa, joten nappasin mukaani toiseksi vaaleimman sävyn 20 Fresh Nude. Riskillä mentiin sillä tiesin sävyn olevan aavistuksen liian tumma, mutta halusin päästä kokeilemaan tätä meikkivoidetta. Essencen meikkivoiteilla on tapana hapettua aika rajusti, mutta positiivinen yllätys oli ettei tämä kyseinen Fresh&Fit meikkivoide hapettunut ollenkaan. Vaikka sävy 10 Fresh Ivory olisi ollut mulle parempi vaihtoehto niin ei sävy 20 Fresh Nudekaan ollut loppupeleissä kauhean tumma, vain liian punertava mun iholle. Essencen meikkivoiteissa on onneksi aina ollut vaihtoehtoja meille vaalea ihoisimmille.

Essence Fresh&Fit Awake meikkivoide

Mielipide Essence Fresh&Fit Awake meikkivoide

Meikkivoiteen nestemäisen koostumuksen ansiosta se levittyy kasvoille todella vaivattomasti ja sen valoa heijastavat pigmentit todellakin auttavat jättämään iholle kuulaan lopputuloksen. Pysyvyys alle seitsemän euron meikkivoiteella on erittäin hyvä ja se pysyy kauniina koko päivän. Tämä on ehdottomasti niille tarkoitettu, jotka haluavat meikkivoiteelta luonnollista lopputulosta, mutta kerrostamalla sekä siveltimellä laitettuna meikkivoiteesta saa peittävämmän mikäli kaipaa enemmän peittävyyttä. Jälleen kerran Essenceltä taas huikea meikkivoide, jota ei todellakaan ole hinnalla pilattu. Meikkivoiteen hinta on 6,25€

Oletko tutustunut Essencen meikkipohjiin?

Myös nämä voisivat kiinnostaa:

OLIKO WET N WILD PHOTO FOCUS KAIKEN HEHKUTUKSEN ARVOINEN?

ESSENCEN SYKSYN SEKÄ TALVISESONGIN UUTUUS TUOTTEET

8 kommenttia

 1. Heli Heinonen kirjoitti:

  Tykkään tästä meikkivoiteesta ihan kamalasti. Kuivalle iholleni todellinen huipputuote, ja mikä hinta!
  Monet paljon kalliimmat tuotteet kalpenee tämän rinnalla.

 2. SariBP kirjoitti:

  Essenceltä löytyy todella hyviä meikkivoiteita, kuten Catriceltakin. Harmi vaan, että sävyvalikoima on tajuttoman suppea, ettei kaikille löydy sopivaa sävyä. Itsellä ei sävyn löytäminen ole niin suuri ongelma, onneksi, vaan ennemminkin koko tuotteen käsiin saaminen. Valitettavasti Essence hyllyt on aika vajaita monin paikoin. Netistä tilaaminen on varminta. Kiitos vinkistä ja esittelystä:)

 3. Salka kirjoitti:

  Mun täytyy varmaan kokeilla tämä meikkivoide, vaikka saman linjan pohjustusvoiteesta en niinkään tykännyt 🙂

 4. Viivi kirjoitti:

  Essencen ja Catricen meikkivoiteet on kyllä ihan huippu luokkaa verrattuna puolet kalliimpiin meikkivoiteisiin. Sävyvalikoimat on suppeat, mutta positiivista mulle ainakin on että löytyy vaaleitakin sävyjä sillä joskus ne on ihan kiven alla 🙂 Essencen hyllyt on joka paikassa täälläkin ihan tyhjiä, mutta eksyessä kaupungin ulkopuolelle voi joskus löytääkkin jotain 😀

 5. Viivi kirjoitti:

  Tämä meikkivoide oli jälleen kerran kyllä positiivinen yllätys! 🙂

 6. Viivi kirjoitti:

  Kokeile ihmeessä 🙂 Mäkään en tykännyt saman sarjan pohjustusvoiteesta!

 7. Nena Sofia kirjoitti:

  No tämähän pitääkin testata 🙂 Tosin nyt ostoslistalla on jo ennestään pari muutakin meikkivoidetta, eikä niille edes ole tällä hetkellä mitään tarvetta joten en taida ihan heti tätä käydä metsästämässä 😀 Mutta no, jos jää valikoimaan pidemmäksi aikaa niin varmasti kokeilen 🙂

 8. Viivi kirjoitti:

  Täm on kyllä ihan huikee meikkivoide hintansa puolesta. Haha, kannattaa käyttää edelliset loppuun ennen uusien hankkimista 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.