Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Elokuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Viimeinen päivä elokuuta ja se tarkoittaa sitä, että on aika käydä läpi mitä kosmetiikkatuotteita tässä kuussa loppui. Kirjoittaessani heinäkuun loppuneita niin ajattelin etten enää tekisi näitä postauksia, mutta olen saanut sen jälkeen viestiä, että moni haluaa vielä lukea näitä postauksia loppuneista. Päätin, että teen kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet postausarjaa ainakin vielä tämän vuoden loppuun asti. Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet piti sisällään 12 kosmetiikkatuotetta mikä on vähemmän kuin muutamana edellisenä kuukautena. Katsotaan kuitenkin mitä tuotteita elokuussa sitten loppuikaan!
Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

L.A Girl Pro Coverage Illuminating Foundation

L.A Girl Pro Coverage meikkivoide loppui vihdoista viimein elokuun aikana! Kyseessä on kevyen koostumuksen antava meikkivoide jota sanotaan peittäväksi meikkivoiteeksi. Sanoisin kuitenkin itse, että kyseessä on puolipeittävä meikkivoide josta voidaan helposti tehdä peittävä kerrostamalla. L.A Girl meikkivoide jättää ihosta hehkuvan kauniin, mutta sen vaalein sävy on itselleni liian tumma joten siksi se pääsi harvoin itselläni käyttöön. Pysyvyys ihan hyvä, mutta ei parhaimpia meikkivoiteita mitä olen kokeillut. Voisin ajatella ostavani esimerkiksi ensi kesänä uudelleen! L.A Girl Pro Coverage- meikkivoidetta on saatavilla Cocopandalta alle 10€ hintaan.

Lumene Nordic Chic CC Color Correcting Cream

Löysin tänä kesänä Lumenen Nordic Chic CC Color Correcting meikkivoiteen ja voin sanoa, että tästä olen tykännyt! En olisi uskonut ihastuvani kevyen heleään meikkipohjaan sillä olen aina vannonut paksumpien meikkivoiteiden nimeen. Lumenen CC meikkivoide korjaa ihon sävy eroja ihan älyttömän hyvin sekä se on koostumukseltaankin todella kevyt. Meikkivoiteella saa kuitenkin tehtyä paksummankin pohjan mikäli sille on tarvetta! Pääset lukemaan lisää Lumenen CC meikkivoiteesta tästä. 

Isadora Active All Day Wear

Yksi viime vuonna löydetyistä meikkivoiteista on tämä Isadoran Active All Day Wear meikkivoide. Isadoran Active All Day Wear meikkivoide on suunniteltu urheilullisen ihmisen päivittäiseen käyttöön. Joten tämän ansiosta se sopii myös erittäin hyvin käytettäväksi juuri urheiltaessa ja se on myös siksi vedenkestävä, hikoilun kestävä, kosketuksen kestävä ja vielä puoli peittäväkin! Ihan älyttömän hyvä meikkivoide joka kestää paljon. Ainoana miinuksena huonot sävyt sillä vaalein sävy on tuttuun tapaan itselleni liian tumma.

Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Loreal Elvital Purple Shampoo

Lorealille tuli tänä vuonna valikoimaan hopeashampoo ja tottakai halusin myös kokeilla sitä. Vaadin hopeashampoolta paljon eikä mikään pieni sävytys teho riitä itselleni. Olin kiinnostunut Lorealin hopeashampoosta sillä se maksaa noin 6€. Shampoon pigmenttisyys yllätti itseni sillä se on sävyltään todella intensiivinen, enemmän jopa sinertävä kuin violetti. Toimii ihan hyvin vaaleissa hiuksissa, mutta ei noussut omaksi suosikki hopea shampooksi. Pakko kuitenkin sanoa, että kyseessä on todella hyvä ja edullinen hopeashampoo.

Goldwell Soft Color

Elokuun loppuneissa kosmetiikkatuotteissa on myös yksi yllättävä tuote, nimittäin Goldwellin sävyttävä vaahto. Käytän aina hiusten sävyttämiseen vaalennuksen jälkeen näitä sävyte vaahtoja. 10V on pastellisen violetti ja antaa kivan kylmän sävyn vaalennettuihin hiuksiin.

Plantur 39 Hopea sävyttävä hoitoaine

Elokuussa loppui myös Planturin hopea sävyttävä hoitoaine. Planturin hoitoaineen pigmenttisyys ei päätä huimaa, mutta se jättää hiukset ihan todella pehmeiksi ja hoidetun tuntuiseksi. Älyttömän kiva tuote sillä kyseessä on hoitoaine eikä esimerkiksi sävyttävä naamio jota voi käyttää päivittäin. Plantur 39 tuotteet sävyttävät hiusta asteittain joten mitään mullistavaa niiden ei pitäisi edes tehdä ensimmäisellä käyttökerralla. Pääset lukemaan Planturista lisää tästä. 

eyenlip

Eyenlip Snail Moisture Essence Mask

Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet sisälsi tottakai myös Eyenlipin tuotteita. Eyenlipin kangasnaamiot ovat yhtiä parhaimpia mitä olen kokeillut. Kangas asettuu kasvoille lähes täydellisesti ja se pysyy kosteana kasvoilla jopa puoli tuntia! Parhaimpia on ollut Salmon Oil ja Hyaluronihappoa sisältävä kangasnaamio.

Eyenlip Salmon Oil Intensive Cream

 *Eyenlip Salmon Oil Intensive Cream sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavaa lohiöljyä. Eyenlip Salmon Oil Intensive Cream toimi itselläni yövoiteena ja sen ansiosta kosteusköyhä ihoni normalisoitui muutamassa viikossa! Voiteessa on kevyen täyteläinen koostumus ja en voi kun suositella kyseistä voidetta! Hintaa löytyy voiteelta 19,90. Muistakaa, että koodilla ”Paletilla” saatte -10% normaali hintaisista tuotteista Beautyko.fi verkkokaupasta.

Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

The Body Shop Ginger Shower Gel

The Body Shopin inkivääri on tämän kesän yksi kausisarjoista. Inkivääri nousi tuoksunsa puolesta omaksi suosikiksi tämän vuoden kausisarjoista sillä se tuoksuu todella raikkaalle! Inkivääri tuoksun ansiosta se piristi mukavasti pesu hetkiä ja oli kesällä ihan älyttömän kiva suihkugeeli. Ehdottomasti jatkoon!

Femfresh Freshening & Soothing Wipes

FemFreshin intiimipyyhkeet voisi ajatella ensiksi todella turhiksi tuotteiksi, mutta ne osoittautui kesän mökkireissulla älyttömän käteviksi! Ne toimi käsien putsaamisessa sekä kasvojen puhdistuksessa ja tietenkin ulkohuusissa käynnin jälkeen. Sen takia listasin ne myös kesän tärppi tuotteiksi! 

Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Biozell Silver Dry Shampoo

Biozell Professional Hopea Kuivashampoo  taittaa hiuksista keltaisuutta sekä lämpimiä sävyjä. Tuotteessa oli kuitenkin omaan makuun liian sinertävä väri jolla sai tyven helposti siniseksi. Muuten tässä kuivashampoossa ei ollut mitään moitittavaa. Toimii loistavasti, mutta jatkossa ostan mielummin ihan normaalin kuivashampoon.

Cien Oil Care Shampoo

Lidlin macadamiaa sisältävä shampoo ei myöskään ollut mitenkään ihmeellinen. Ajoi asiansa shampoona hyvin, mutta hiukset ei tuntunut erityisen hoidetuilta pesun jälkeen. Muistelin, että olisin joskus ostanut tätä ennenkin, mutta muutaman euron tuotteeksi ihan hyvä vaikka ei itseäni säväyttänyt.

Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Lumene Lähde Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask

Lumenen tehokosteuttava geelinaamio sisältää pohjoista lähdevettä, mineraalipitoista koivunmahlaa ja sopii kaikille ihotyypeille ihon kosteutukseen. Lumenen Lähde sarja on yksi suosikki sarjoista Lumenelta joista pidän. Lumene Lähde naamio kuitenkin aiheutti itselleni pientä kihelmöintiä kasvoille, mutta siitä huolimatta se ei koskaan saanut aikaan mitään allergista reaktiota. Iho jää naamion jälkeen todella pehmeäksi, mutta en ostaisi kihelmöinnin takia uudelleen.

The Skin House Aloe Fresh Emulsion

The Skin House Aloe Fresh kosteusvoide on todella kevyt, mutta tehokas kosteusvoide. Aloe veran  ansiosta koostumus on geelimäinen joka jättää iholle nahkean tunteen, mutta se taas luo meikille hyvän pohjan. Voide toimii myös kesällä ihan älyttömän hyvin niille alueille mitkä ovat palaneet auringossa. Muutaman kerran paloin tänä kesänä ja tämä voide oli korvaamaton apu silloin! Olin unohtanut tämän voiteen kaappiin talveksi sillä se on niin kevyt koostumukseltaan. Muistin myös uudelleen miksi pidin voiteesta niin paljon viime kesänä!

The Body Shop Tea Tree Oil

Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet sisälsi The Body Shopin teepuuöljyn joka on tuote mikä löytyy aina mun kosmetiikka kokoelmasta! Tätä pienestä pullosta on apua niin moneen. Se toimii epäpuhtauksissa, hyttysenpuremissa, huuliherpekseen ja jopa pienille haava-alueille. Teepuu on antiseptinen aine joka rauhoittaa, mutta myös hoitaa ihoa.

Montako tuotetta sinulla loppuu kuukauden aikana? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

LOPPUNEET KOSMETIIKKATUOTTEET – HEINÄKUU 2019

ELOKUUN KOSMETIIKKASUOSIKIT 2019

PALJON KEHUTUT BUDGIE HIUSTENHOITOTUOTTEET

10 kommenttia

 1. miranda kirjoitti:

  Kiva postaus, mutta pakko huomattava, että yhdyssanavirheitä on jatkuvasti. En tahdo nipottaa, mutta itseä tämä häiritsee. Toivottavasti et loukkaannu, en tarkoita pahalla.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Se voi olla, että kirjoitusvirheitä löytyy. Kaikkea kun ei itse aina huomaa tai ehdi tekstiä viilaamaan jokaista pilkkua ja yhdyssanaa myöden. Sait kuitenkin postauksen luettua ja varmasti ymmärsit jokaisen lauseen vaikka olisikin ollut virheitä 😀

 2. Charming Nails kirjoitti:

  Loppuneet -postaukset on sun blogissa mielenkiintoisimpia niin älä lopeta niitä! Meillä on aika samanlainen maku joten kiva lukea tuotesuosituksia. Lorkun Hopeashampoo on surkein mitä olen kokeillut, hiukset pysyivät ihan keltaisina tämän kanssa :/
  L.A.Girlin meikkivoide ja Lumene CC olivat minunkin suosikkeja mutta ei ole tullut ostettua uusia. IsaDoran meikkivoidetta voisin kokeilla kun ärsyttävästi joten hikoan naamasta niin tuo vois olla just hyvä <3

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   En ole vielä lopettamassa loppuneita! Joo toi lorealin hopeshampoo ei ollut mitenkään ihmeellinen, mutta hintaansa nähden ihan hyvä mun mielestä. Kokeile ihmeessä Isadoran meikkivoidetta!

 3. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

  Tuo Lumenen CC voide on muuten aivan älyttömän hyvä! Mulla on menny sitä jo monta purkkia ja palaan siihen aina muiden kokeluiden jälkeen, koska se vaan toimii.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Se on kyllä ihan super kiva! Mulla on kans nyt menossa jo toinen puteli 😀

 4. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Eyenlipin naamiot on ihania<3 Myös toi Salmon Oil voide alkoi kiinnostaa! Sopisi varmaan hyvin munkin kuivalle iholleni 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Niin on <3 Suosittelen kokeileen! Se on ihanan kosteuttava 🙂

 5. Katri kirjoitti:

  Mulla on myös käytössä tuota CC voidetta sekä myös sama silver kuivashampoo, mulla on melkeinpä vaalean hopea tukka ja se sopii hyvin kun harjalla pörröttää ja levittää sen, niin ei jää sinertäväksi. Sävy saisi kuitenkin olla valkoisempi.

  http://www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Toi CC voide on kyllä ihan super hyvä! Mulla on vaan jostain syystä alkanut kasvot kiiltään nykyään päivän mittaan mikä on näin entisenä kuiva ihosena suuri järkytys. Siitä syystä toi meikkivoide ei kestä enää niin hyvin kuin ennen. Mullakin sopi just vaalennettuun, mutta kuitenkin kun vaalee aina rupee jossain kohtaa kellertään niin oli vähän liian sininen. Sävy sais olla munkin puolesta vähän valkoisempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.