Hae
Paletilla

Romanttinen ystävänpäivämeikki

ystävänpäivämeikki

Ensinnäkin ihanaa ystävänpäivää kaikille! Ystävänpäivä on yksi niistä juhlista joka inspiroi itseäni joka vuosi tekemään teemaan sopivan silmämeikin. En tiedä johtuuko inspiroituminen jo siitä, että joka paikka on täynnä vaaleanpunaista, punaista ja ennen kaikkea sydämiä! Miellättekö muuten ystävänpäivän värinä vaaleanpunaisen vai punaisen? Itse kun ajattelen ystävänpäivää niin ensimmäisenä ajatuksena on vaaleanpunainen väri! Tein viime vuonna glitterisen ystävänpäivä meikin ja halusin tänä vuonna tehdä jotain todella erilaista. Vaikka ystävänpäivänä tekisi silmämeikkikin kuoruttaa glitterillä ja tehdä siitä enemmän kuin söpö niin hillitsin itseni ja tein enemmän romanttisen, treffeille sopivan meikin.

Ystävänpäivämeikki

Romanttinen ystävänpäivä meikki

Tässä ystävänpäivämeikissä on käytetty melkeimpä ainoastaan Bronx Colorsin Single Slide- luomivärejä joihin olen ihastunut todella paljon. Pääset lukemaan yllä olevasta linkistä näistä edullisista luomiväreistä enemmän. Lyhyesti kuitenkin selitettynä Bronx Colorsin Single Slide luomivärit ovat itsekoottavia luomiväripaletteja joihin voit valita juuri itseäsi miellyttävät sävyt. Näin ollen kaikki luomivärit pääsevät käyttöön eikä turhia nappeja jää käyttämättä.

Olin valinnut palettiini pinkin, punaisen, burgundyn sekä mustan luomivärinapin ja käytin niitä kaikkia tässä romanttisessa ystävänpäivämeikissä. Käytin pinkkiä sävyä meikin häivytys sävynä joten ensimmäisenä levitin sen luomivakoon, jättäen kuitenkin liikkuvan luomen vapaaksi. Seuraavaksi tummensin silmän ulkonurkkaa burdundy sävyllä ja sen jälkeen vielä mustalla luomivärillä. Mustan luomivärin kanssa kannattaa olla todella varovainen ja itsekin tässä meikissä sekoitin sitä burdundy sävyn kanssa sekaisin jottei mustaa sävyä tartu liikaa. Tämän jälkeen lisäsin Huda Beautyn Desert Dusk paletista upean ruusukultaista Angelic sävyä liikkuvalle luomelle cut-crease tyyliin ja silmän  sisänurkasta löytyy Kat Vond D Alchemist Holographic paletin Opal sävy joka taittaa upeasti pinkkiin.

Untitled

Ennen kuin ehdin edes puhumaan meikkipohjasta niin ajatus karkasi silmämeikkiin. Kuitenkin kun kyseessä on enemmän illan juhliin suunnattu meikki niin pohjan täytyy olla kestävä. Itselläni on käytössä Estee Lauderin Double Wear jonka tiedän kestävän aamusta iltaan. Kulmat ovat vedenkestävällä Anastasian kulma pomadella tehdyt ja muut meikistä löytyvät tuotteet on helppo valita omien tottumuksien mukaan.

Lopputuloksena oli silti melko pinkki silmämeikki, mutta burgundy ja musta luomiväri tekivät siitä romanttisemman. Olisin kaivannut meikin kanssa ehkä jotakin viininpunaista huulipunaa, mutta pakko myöntää etten löytänyt tähän hätään sellaista itseltäni. Aivan varmasti omistan edes jonkun viininpunaisemman huulipunan, mutta tällä kertaa se oli visusti piilossa. Huulille päätyi Too Facedin nestemäinen huulipuna sävyssä Mison Pretty. Meikin viimeisteli Naturelin Fashion Look 547 irtoripset. 

Ystävänpäivämeikki

Vietätkö ystävänpäivää kavereiden tai poikaystävän kanssa? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

MY CLARINS TAPAHTUMA HELSINGIN TYTTÖJEN TALOLLA

UUDET TEHOKOSTEUTTAVAT HIUSTENHOITOTUOTTEET THE BODY SHOPILTA

KUVANKAUNIIT BACHCA MEIKKISIVELTIMET

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Niin upea meikki jälleen kerran<3 Ja täydellisesti teemaan sopiva! Mä vietin ystävänpäiväni kotona flunssaisena, mutta toisaalta ei me olla koskaan miehen kanssa kyseistä päivää mitekään sen erityisemmin vietetty 🙂 Ihanaa kuitenkin, kun esim. Instagramin feedi täyttyi kaikista niistä sydämistä ja vaaleanpunaisista jutuista!

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Kiitos Linda <3 Mä vietin ystävänpäivän suurimmaks osaks yksin kotona ja oon itse sitä mieltä ettei ystävänpäivänä kuulu juhlistaa parisuhteita 😀 Vaan ystäviä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *