Hae
Paletilla

TED BAKER TONICS TUOKSUKOKOELMA – LAHJAVINKKI MIEHILLE

Ted Baker Tonics tuoksukokoelma

Viime vuoden puolella lanseerattu Ted Baker Tonics tuoksukokoelma on luotu täydentämää persoonallisten tyylitaitureiden asuja. Tämä tuoksu kokoelma yhdistää mielenkiintoisia aromeita sekä alkuaineita ja ne ovat pakattu upeisiin metallisiin pulloihin. Upeisiin metallisiin pulloihin pakatut tuoksut eivät hurmaa vain ulkonäöllään vaan myös klassisista miesten tuoksuista erottuvilla tuoksuillaan! Ted Baker Tonics tuoksukokoelma on saanut täällä meillä kotona ainakin kehuja joten siitä inspiroituneena ajattelin jakaa ne teille, koska mikä sen parempi lahja miehelle olisi kuin uusi tuoksu!

Ted Baker Tonics tuoksukokoelmasta mielenkiintoisen tekee sen, että tuoksut eivät ole selkeesti suunnattu tietylle ikäryhmälle. Kuten sanoin niin nämä tuoksut eroavat klassisista miesten tuoksuista mielestäni melko paljon ja siksi myös sopivat iästä riippumatta lähes kaikille!

*POSTAUKSEN TUOTTEET OVAT SAATU

Ted Baker Tonics tuoksukokoelma

Ted Baker Tonic Au

Ted Bakerin kultaista Au tuoksun sanotaan sopivan sellaisille jotka eivät pelkää erottua joukosta ja voisin sanoa, että sen sisältämät kukkaistuoksut tekevät siitä perinteisten miesten tuoksujen rinnalla todella erilaisen. Juuri sellaisen mikä erottuu joukosta! Au tuoksun latvatuoksusta löytyy bergamontti ja neilikka. Sen sydän tuoksussa yhdistyy jasmiini, gardenia ja setripuu kun pohjatuoksua täydentää myski ja vanilja.

Au tuoksussa on vahvasti esillä kukkaisuus, mutta sen sisältämä jasmiini, myski sekä vahvasti dominoiva vanilja tuo tuoksuun tietynlaista pehmeyttä. Au ei ole tuoksultaan mielestäni se maskuliinisin ja miehekkäin, mutta sopii juuri sellaisille jotka sitä eivät kaipaakkaan. Tuoksun sisältämät kukkaistuoksut tuovat jopa jollain tapaa mieleen unisex tuoksun kuin täysin miehille suunnatun tuoksun.

Ted Baker Tonics tuoksukokoelma

Ted Baker Tonic Ag Silver

Ted Bakerin hopeaa Ag tuoksua kuvaillaan klassisen ajattomaksi tuoksuksi ja sitä se todella on. Ag on tuoksultaan jo huomattavasti maskuliinisempi ja jopa omalla tavallaan klassisen miesmäinen tuoksu joka sopii lähes kaikille! Ag latvatuoksuna on orvokinlehti ja pippuri. Tuoksun sydäntuoksusta löytyy eukalyptus, patsuli ja nahka kun taas sen pohjatuoksusta löytyy setripuuta, ambraa ja myskiä.

Ag tuoksussa huomaa heti sen raikkaan fiiliksen sillä sen sydäntuoksussa oleva eukalyptus pomppaa ensi nuuhkaisulla vahvasti esille. Hetken iholla oltuaan tuoksu pehmenee ja sieltä voi aistia sen savuisen nahkan sekä tietynlaisen puu maisuuden joka tulee esille varmasti setripuun ansiosta.

Untitled

Ted Baker Tonic Cu Copper

Ted Baker Cu kupari tuoksua kuvaillaan raikkaaksi ja tyylistään tarkalle herrasmiehelle sopivaksi tuoksuksi. Näistä kolmesta tuoksusta tämä on mielestäni kaikista lähimpänä sellaista todella klassikkomaista miesten tuoksua. Se sopii juuri kuvauksenkin kertomalla tavalla tyylillisesti uskolliselle kaverille! Cu tuoksun latvatuoksusta löytyy greippi ja bergamontti, sydäntuoksusta merelliset elementit ja pippuri, pohjatuoksusta löytyy setripuu, patsuli ja myski.

Cu tuoksussa tulee todella vahvasti esiin sen sydäntuoksussa olevat merelliset elementit sekä pippurisuus. Tuoksun tietynlainen miehekkyys ja pippurisuus saa mieleeni sellaisen fiiliksen, että se voisi tuoksultaan sopia jopa hieman aikuisemmalle miehellekin.

Ted Baker Tonics tuoksukokoelma

Ted Bakerin Tonics miesten tuoksukokoelma on hyvinkin erilainen kuin monet muut tuoksukokoelmat. Tuoksut ovat jokaisessa mielestäni hyvinkin erilaiset kuin klassikkomaisissa miesten tuoksuissa, mutta samalla osa niistä tuo silti mieleen sen tietynlaisen klassisuuden pienellä twistillä vain! Minun sekä lähes kolmekymppisen mieheni suosikki tästä kolmikosta on ehdottomasti Cu, mutta myös hopea Ag tuoksu on todella mieluinen. Molemmat näistä tuoksuista on sellaisia jotka sopivat iästä riippumatta lähes kaikille miehille.

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

DICK JOHNSON, MIESTEN KOSMETIIKKATUOTTEITA

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Cu on meillä näistä miehen suosikki ja itsekin mieluiten näistä kolmesta juuri sitä hänessä tuoksuttelen 🙂 Ag ei mieheen niin vedonnut!

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Näistä paras on kyllä Cu 🙂 Meillä taas tuo Au ei tehnyt juurikaan vaikutusta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.