Hae
Paletilla

Bette Box Lokakuu 2018

 

Lokakuun Bette Box

Lokakuun Bette Box on vihdoin saapunut ja olen ehtinyt hieman tutustumaankin sen sisältöön. Lokakuun Bette Boksissa luvattiin olevan jokin meikkituote, hemmottelevia ihonhoitotuotteita syksyä ajatellen sekä lokakuun boksin piti koostua täysikokoisista tuotteista.  Miten kävikään Lokakuun Bette Boksin ja mitä sieltä löytyi tällä kertaa?

Lokakuu Bette Box

Lumene Nordic Ageless Pressed Serum

Lumene oli ihana yllätys Lokakuun Bette Boksissa. Vaikka Lumene on tuttu brändi Bette Boksin sisällössä niin sen tuotteet ovat melkein aina kokeilemisen ja tutustumisen arvoisia. Tämän kuun boksiin oli laitettu näytekokoinen Lumene uutuus tuote. Kyseessä on uuden ajaton sarjan tiivistetty seerumi. Tiivistetty seerumi yhdistää seerumin tehokkuuden ja voiteen suojaavuuden. Se sisältää suojaavaa puolukan kantasolu-uutetta, fermentoitua lakkaa, rauhoittavaa pohjoista kanervaa sekä pohjoista lähdevettä Lumenen tapaan. Vaikka tuote oli suunnattu ikääntyvälle iholle niin lähdin testailemaan sitä innolla. Tuote on koostumukseltaan todella täyteläistä vaikka koostumuksen sanotaan olevan geelimäistä. Jopa niin täyteläistä, että se jäi hetkeksi aikaa imeytymään ihoon. Sen takia itse käyttäisin tuotetta voiteen tapaan kuin lähtisin enää kerrostamaan sen päälle muita tuotteita. Todella kivan oloinen ja oli kiva päästä kokeilemaan Lumenen uutta ajaton sarjaa. Ihmettelen vain näytekokoa, sillä boksin piti sisältää täysikokoisia tuotteita. Tiivistetyn seerumin hinta on 49€/50ml

Lokakuun Bette Box

Herbina Hoitava Kasvovoide

Boksin toisena kivana tuotteena oli Herbinan hoitava kasvovoide. Tämä normaalille ja kuivalle iholle sopiva voide sopii loistavasti päivävoiteeksi, yövoiteeksi tai jopa naamioksi! Sen täyteläisen syväkosteuttavan koostumuksensa ansiosta se on todellinen monitoimivoide. Voide sisältää manteliöljyä, ruusuvettä ja sheavoita mitkä ovatkin kuivalle iholle todella hyviä raaka-aineita. En ole itse oikeastaan koskaan käyttänyt Herbinan mitään ihonhoitotuotteita, joten tätä kasvovoidetta lähden testailemaan mielelläni. Varsinkin nyt, kun iho kaipaa jo huomattavasti hoitavampi tuotteita niin tämä voide tuli todella tarpeeseen. Voiteen hinta on 5€/50ml

Lokakuun Bette Box

Natura Siberica Taiga Daily Protection Hand Cream

Positiivisena yllätyksenä tuli se, että boksista löytyi Natura Siberica merkin tuote! Natura Siberican tuotteet ovat kiinnostaneet itseäni todella paljon joten merkin löytyminen Bette Boksista ilahdutti. Taiga Daily Protection Hand Cream on merkin myydyin tuote ranskassa ja se suojaa ja hoitaa käsiä. Sen sisältämän kivimäntyuutteen ja pellavaöljyn puolesta se ravitsee, suojaa ja vahvistaa käsien ihoa.  Koostumukseltaan käsivoide oli kivan tuntuinen. Ei liian paksu vaan imeytyi moitteettomasti. Tuoksu on ehkä hieman erikoinen näin Suomalaiselle. Tuoksu on metsäinen, mutta samalla hieman sitruksinen jopa omaan nenääni. Käsivoiteen hinta on 5,90€/75ml

Lokakuun Bette Box

Manna Kadar LipLocked Priming Wand Huulikiilto

Itseäni ei ole yksikään Bette Boksista tullut Manna Kadarin tuote juurikaan innostanut ja tämä kuuluu samaan kastiin. Toivoisin merkkien suhteen pientä vaihtelevuutta ja Manna Kadarin tilalle välillä jotain muutakin. Boksista kuitenkin löytyi Manna Kadarin huulikiilto, mutta itse luokittelen tämmöisen huulikynän enemmän huulipunaksi kuin kiilloksi. Myös tämän pigmenttisyys vastaa mielestäni enemmän huulipunaa kuin kiiltoa. Vaikka sanoinkin, että tuote ei ehkä innostanut itseäni niin paljon, mutta klassisen punainen sävy sopii ehdottomasti syksyyn! Myös tuotteet pigmenttisyys yllätti jopa itsenikin! Tämän huulituotteen hinta on 24 Usd.

Lokakuun Bette Box

O.b ProComfort tamponi

Lokakuun Bette Boksista löytyi myös paketti tampooneja. Näiden sanotaan olevan uusia O.b ProComfort tampooneja, mutta mitään muuta uutta näissä ei ole kuin pakkauksen suojamuovit. Vaikka itselleni tämä tulee käyttöön sillä olen käyttänyt juuri kyseisiä tampooneja vuosia, niin uskon ettei boksin tilaajat kaikki näitä olisi kaivannut.

Lokakuun Bette Box

Jälleen kerran boksi sisälsi myös muutamaan ootteeseen tulleen Kenzon hajuvesinäytteen. Itse tykkään näistä hajuvesinäytteistä, mutta näiden ainaisten kukkaistuoksujen tilalle olisi välillä kiva saada muutakin. Lumenen Invisible Illumination sävyvoide ei ole mun suosikkeja joten tämä pääsee heti laatikon pohjalle. Näiden lisäksi vielä Novexpertiltä tuli kasvojenkuorinta sekä naamio mitkä varmasti joskus voivat päästä käyttöön.

Lokakuun Bette Box

Vihdoin tuli edes hieman parempi Bette Boksi kuin moneen kuukauteen! Lokakuun Bette Boksi sisälsi kyllä kiinnostavia ja kokeilemisen arvoisia tuotteita sekä tuotteiden arvo oli tällä kertaa huomattavasti enemmän kuin vähään aikaan. Vaikka kaikki tuotteet eivät olleet täysikokoisia niin sekään ei haitannut. Bette Boksi yrittää kovaa vauhtia uudista itseään ja tässäkin kuussa boksin silkkipaperi oli upean vaaleanpunainen ja pakkausmateriaali sekä kortti ihanan syksyisiä. Kuitenkin suosittelisin pientä tarkkaavaisuutta kortissa olevien kirjotuksien kanssa. Tämä uusi kortti on mielestäni todella huonosti luettava ja vanha teksti tyyli oli huomattavasti parempi. Kokoajan kuitenkin mennään parempaan suuntaan ja toivon, että Bette Boksi todellakin uudistuu vieläkin paremmaksi! Jos haluat olla mukana Bette Boksin uudistumisessa tai tykkäsit sisällöstä niin **pääset tästä hankkimaan itselle oman Bette Boksin! 

**Affiliate mainoslinkki

Miltä vaikutti Lokakuun Bette Boksi? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Bette Box Syyskuu 2018 

Bette Box Elokuu 2018

Bette Box Heinäkuu 2018 

2 kommenttia

  1. Inka Monola kirjoitti:

    Samalta näytti mun boksi, paitsi tuo Herbinan voide oli eri tuoksulla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *