Hae
Paletilla

2 x Blockfest asukokonaisuus

Mun ensimmäiset ja myös viimeset festarit tältä kesältä on nyt ohi nimittäin Blockfestit! Blockfestit järjestetään meillä täällä Tampereella joka vuosi näin elokuussa ja kyseessä on hiphop festivaali. Blockfesteistä on melkein tullut joka kesäinen perinne ja olihan sinne tänäkin vuonna päästävä vaikka artisti kattaus ei ollut niin hyvä mitä esimerkiksi edellis vuosina. En kuitenkaan mene festareille sen musiikin perässä vaan sen huikeen fiiliksen ja tunnelman takia. Oon aina ihaillut muiden rohkeita asu valintoja erilaisilla festareilla, mutta itselleni se tärkeämpi juttu on ollut aika meikki. Tänä vuonna kuitenkin halusin panostaa enemmän asukokonaisuuteen kuin siihen itse meikkiin. Olin todella tyytyväinen tämän vuoden asu valintoihin ja pakko sanoa, että toinen näistä asuista on ihan mun näköinen, mutta toinen taas ihan sen mun oman mukavuus alueen ulkopuolella. Ajattelin, että olis kiva jakaa teille tämän vuoden Blockfest asukokonaisuus x 2 meikkeineen päivineen!

* Siirtokuvat & Ihotimantit saatu ElinaK

Blockfest asukokonaisuus

Ensimmäisen päivän Blockfest asukokonaisuus

Lähdin ideoimaan mun asuja kiiltonahka maihareiden ympärille jotka hankin itselleni viime keväänä. Nämä maiharit on saanut monelta kehuja ja itsekin tykkään niistä todella paljon. Tykkään itse myös erittäin paljon asuista joihin on yhdistetty mekko sekä maiharit ja halusin ehdottomasti toteuttaa asuni tällä tyylillä. Perjantain asuksi valikoitui pitkä kauluspaitamekko, pyöräilyshortsit, nahkatakki ja tietenkin ne maiharit! Pyöräilyshortsit olisi voinut toki jättää pois, mutta niiden kanssa ei tarvinnut ainakaan pelätä että mekon alta vilkkuisi yhtään mitään. Shortsien pitsinen reunus kuitenkin antoi asuun kivasti lisää yksityiskohtia ja ne näytti kivalta mekon kanssa. Tää asu on oikeastaan todella mun tyylinen kaikkine yksityiskohtineen.

Blockfest asukokonaisuus

Mulla ei ollut ensimmäisen päivän asuun mitään ihmeellistä meikki-inspiraatiota vaan lähdin tekemään meikkiä aika fiilis pohjalta. Meikki syntyi Jeffree Starin Jawbreaker paletilla ja pääväriksi valikoitui pinkki. Liikkuvalle luomelle päätyi festari henkeen kuuluvalla tyylillä glitteriä ja tämä kyseinen glitter on aivan upeasta ElinaK glitter paletista.
Untitled

Halusin tänä vuonna myös kokeilla ekaa kertaa siirtokuvatatuointeja osana festari lookkia joten sininen luomivärisävy on saanut inspiraationsa mun tän hetkisistä kynsistä sekä aivan ihanasta siirtokuvatatskasta jonka sain Elinalta juuri näitä festari asuja varten. ElinaK siirtokuvat näkyvät kuvissa sääressä sekä kädessä. Siirtokuvat oli mun mielestä niin mageita, että jopa niiden innoittama voisin harkita ensimmäisen oikean tatuoinnin ottamista!

Blockfest asukokonaisuus

toisen päivän ASUKOKONAISUUS

Toisen päivän Blockfest asu on todella eri tyylinen mitä normaalisti käytän, mutta se osoittautuikin yllättävän kivaksi asukokonaisuudeksi. Halusin ehdottomasti jompana kumpana päivänä päälleni leopardi kuosia ja löysinkin muutamaa päivää ennen festareita kivan mekon itselleni. Hameen mitta tuotti itselleni hieman ongelmia sillä en tunne itseäni kotoisaksi alle polvi mittasissa hameissa, mutta onneksi jo edellisessä asussa tutuksi tulleet shortsit nostivat varmuutta hameen laittamiseen.

 Blockfest asukokonaisuus

Toisen päivän asun kruunasi pitkävartiset sukat, eikä mitkä tahansa sukat vaan Sidosteen Signature x Tampere sukat! Päheiden Tampere sukkien kaveriksi päätyi samaiset maiharit kuin edellisenä päivänä sekä nahkatakki. Mulla on aina valkoiset nilkkasukat, mutta nämä Sidosteen Signature sukat on niin hienoja, että näitä kehtaa jopa käyttääkin.

Untitled

Lauantai päivän meikki on aika kiireessä tehty, mutta luomille pääsi mitäs muutakaan kuin glitteriä. Alkuperäisenä suunnitelmana oli tehdä sininen silmämeikki, mutta jostain syystä luomiväri ei suostunut tarttumaan luomelle. Väri vaihtui lennosta violettiin ja lookin viimeisteli ElinaK ihotimantit. Antakaa hetki noille ihanille vauvahiuksille, mutta niistä huolimatta hiukset päätyi launtaina korkealle ponnarille.

Kumpi asuista oli suosikkisi ja kiinnostaisiko jatkossa nähdä asukokonaisuuksista postauksia?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

BLOCKFEST 2018 – MITEN FESTARIKANSA OLI PUKEUTUNUT JA LAITTAUTUNUT KAUPUNKIFESTAREILLE?

2 kommenttia

  1. Jaana Korte kirjoitti:

    Olet upea kummassakin asukokonaisuudessa ❤️ Jos valita täytyy niin kakkospäivän asu vie voiton ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *