Hae
Paletilla

Wet n Wild uutuudet 2021

*Sisältää mainoslinkkejä

Edullinen kosmetiikkamerkki Wet n Wild on jälleen lanseerannut uusia tuotteita valikoimiinsa. Sain mahdollisuuden testailla näitä uusia ihania uutuuksia ja voin jälleen kerran todeta, että Wet n Wildin meikit ovat yhtiä parhaimpia edullisten meikkien kategoriassa. Tällä kertaa Wet n Wild uutuudet pitivät sisällään yhden uuden meikkivoiteen, seitsemän uutta luomiväripalettia sekä kulmatuotteita.

Wet n Wild uutuudet

Wet n Wild Bare Focus Tinted Skin Perfector

Wet n Wild toi uutuuksissaan markkinoille myös yhden uuden meikkivoiteen joka kiinnosti itseäni erityisesti sen kosteuttavien ominaisuuksien ansiosta. Oikeastaan Wet n Wild itse on kertonut tämän tuotteen olevan sävyttävä voide, mutta koska sen sisältämät pigmentit riittävät peittämään ihon värierot loistavasti, puhuisin siitä mielummin ihan meikkivoiteena. Edellinen meikkivoide lanseeraus oli Photo Focus Dewy joka on ollut siitä lähtien yksi omista alle 10€ meikkivoide suosikeista, joten odotukseni oli korkealla Bare Focus Tinted Skin Perfector meikkivoiteesta.

*Wet n Wild Bare Focus Tinted Skin Perfector peittokyky on mielestäni todella hyvä vaikka sen koostumus onkin hyvin kevyt. Se peittää ihon värierot loistavasti, mutta silti iho kuultaa sen läpi kauniisti. Meikkivoide kestää hyvin kerrostamista joten sitä voi halutessaan lisätä kohtiin johon halutaan enemmän peittoa. Sen ei kuitenkaan ole tarkoitus olla täysin peittävä joten se on ihanteellinen niille jotka tykkäävät enemmän läpinkuultavasta lopputuloksesta. Kestävyys on kuivalla iholla ainakin todella hyvä. Sävyjä on saatavilla ainoastaan neljä Fair, Light, Light medium ja Tan. Vaalein sävy Fair osoittautui ainakin omalle vaalealle iholleni hyväksi sävyksi vaikka näyttikin aluksi liian tummalta. Hinta 10,90€.

Wet n Wild uutuudet

Wet n Wild 10-Pan & 5-pan luomiväripaletit

Wet n Wild uutuudet sisälsivät neljä uutta isoa luomiväripalettia jotka pitävät sisällään 10 runsaspigmenttistä sävyä sekä 5 sävyn luomiväripaletteja kolme erilaista. Olen ennenkin kehunut Wet n Wildin luomiväripaletteja, sillä näissä jos jossain paleteissa kohtaa hinta-laatusuhde. Pigmenttiä näissä luomivärisävyissä siis riittää sekä ne häivyttyvät kuin unelma. Paleteista löytyy mattasävyjä sekä hohtavia ja metallisia sävyjä.

Wet n Wild uutuudet

10-Pan paleteista saatavilla vaihtoehdot *Nude Awakening, *Heart & Soul, *Call Me Sunshine & *Lights Off. Kuvissa paletit Heart & Soul sekä Lights off.

5-pan paleteista saatavilla vaihtoehdot *Walking On Eggshells, *Paletelle & *Camo-Flaunt. Kuvassa Camo-Flaunt paletti.

Kymmenen sävyä sisältävien palettien hintasuositus on 11,90€ ja viiden sävyn palettien hinta 7,90€. Paletteja sekä muita Wet n Wild tuotteita on saatavilla Stockmannin verkkokaupasta sekä Stockmann Tampere, Helsinki ja Turku tavarataloista. Saatavilla myös valituista K-Citymarketeista. Näiden lisäksi kaikki uutuudet on myös saatavilla *Lyko.fi verkkokaupasta.

Untitled

Wet n Wild Brow Sessive Brow Pencil & Sharping Gel

Pitkästä aikaa myös lanseerattiin kaksi ihan klassista kulmakynää sekä niiden lisäksi kaksi kulmageeliä. Kyniä on saatavilla kahdessa eri sävyssä medium brown sekä brown ja sellaisen huomion tein, että nämä kaksi sävyä ovat hyvin lähellä toisiaan. Tummuusaste on lähes sama, mutta medium brown on sävyltään hieman lämpimämpi. Muuten kynät vaikuttivat oikein hyviltä klassisilta kulmakyniltä. Näiden kaveriksi tuli myös kaksi eri sävyistä kulmageeliä joista täytyy heti sanoa, että ne ovat melko kestäviä. Sävyt ovat hieman läpikuultavia, mutta loistavia niille jotka haluavat käyttää värillisiä kulmageelejä mutta eivät halua niiden olevan todella pigmenttisiä. Saatavilla sävyissä blonde ja brown. Kulmakynien hinta 5,90€ja kulmageelien hinta 5,90€.

Wet n Wild uutuudet

Joko olet testannut Wet n Wildin meikkejä?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

K18 HOITO – KOKEMUKSIA HIUSTENHOIDON MULLISTANEESTA TUOTTEESTA

TESTISSÄ MAYBELLINE SKY HIGH RIPSIVÄRI

2 kommenttia

  1. Inka Nitta kirjoitti:

    Wet ’n Wild oli mun suosikki aikoinaan, kun sitä myytiin Seppälässä, mutta sen koommin ei ole kyllä tullut käytettyä, vaikka ihmiset merkkiä kehuukin.

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Sillon oon itekin merkkiin tutustunut ja pakko kylläsanoa, että kauaks ollaan niistä ajoista tultu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *