Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Elokuu 2018

Elokuussa loppui käsittämätön määrä kosmetiikkaa ja sen takia tämän kuun loppuneet kosmetiikkatuotteet postaus tulee sisältämään määrällisesti eniten tuotteita ikinä. Elokuussa tuli kulutettua loppuun jopa kymmenen hiustenhoitotuotetta sekä lukuisia muita kosmetiikkatuotteita. Mitä kuukauden loppuneista kosmetiikkatuotteista oikein löytyy?

Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

*OGX Coconut Water Shampoo, OGX Coconut Water Conditioner & OGX Argan Oil & Morocco Conditioner

OGX kookosvettä sisältävä shampoo auttaa kosteuttamaan ja vahvistamaan hiuksia tehokkaasti. Shampoon paksu geelimäinen koostumus ihmetytti ensimmäisillä pesu kerroilla, mutta käytössä tämä kookos shampoo osottautui ihan huippu tuotteeksi! En ole kookos tuoksun suurin ystävä, mutta näissä hiustenhoitotuotteissa tuoksu olikin loppupeleissä aika kiva.

OGX Kookos hoitoaine sisältää samaista kookosvettä kuin shampoo. Kookosöljyn ansiosta se hoitaa hiuksia tehokkaasti tehden niistä pehmeät, kosteutetut ja helposti selvitettävät. Kookos hoitoaine oli koostumukseltaan voidemaisen kevyttä ja jätti hiukset todellakin kosteutetun tuntuiseksi sekä pehmeäksi.

Argan oil of Morocco hiustenhoitotuotteiden sisältämä E-vitamiini ja argan öljy vahvistavat, uudistavat, kosteuttavat sekä suojaavat hiusta. Ogx argan hoitoaine ei mielestäni ollut niin hyvä kun esimerkiksi kookos, mutta ajoi asiansa moitteettomasti.

Untitled

KC Professional Color Mask Shampoo, KC Professional Color Mask Coffee & KC Professional Color Mask Graphite

Color Mask shampoot auttaa vahvistamaan värikäsiteltyjä hiuksia ja sen sisältämät väripigmentit lisäävät hiuksiin puuttuvia pigmenttejä. KC Color Mask shampoo sävyssä brown on ollut suuri apu värin ylläpitämisessä.

KC Professionalin sävyttävät tehohoidot auttaa ylläpitämään hiusväriä. KC väriä ylläpitävät tehohoidot on pitkään olleet mun suosikkeja eikä nämäkään tehnyt poikkeusta. Coffee sävy ylläpiti hyvin ruskeaa väriä kun taas graphite taas taittoi hiusta hieman kylmemmäksi.

Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Biozell Color Mask Frozen Mocca & Biozell Color Mask Chocolate

Biozellin Color Mask sävytteiden sanotaan olevan monitoimituotteita jotka sävyttää, mutta samalla myös hoitaa ja antaa hiuksille kiiltoa. Sen luvataan myös pysyvän hiuksissa 4-8 pesua. Biozellin hoitavat sävytteet ovat todella pigmenttisiä ja yllättivät kyllä positiivisesti. Kyseessä on kuitenkin edullinen, mutta toimiva tuote.

Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

*Marc Anthony Macadamia Oil Conditioning Treatment & Marc Anthony Argan Oil hiusöljy

Marc Anthonyn arganöljyä sisältävä hiusöljy lupaa vahvistaa sekä tehdä hiuksista kiiltävät. Harmikseni tämä hiusöljy oli saanut pientä osumaa kuljetuksessa ja purkki oli melkein tyhjä jo kun sain sen, mutta siitä huolimatta tämä oli yllättävän riittoisa hiusöljy. Ajoi asiansa moitteettomasti hiusöljynä ja suurena plussana tuotteen miellyttävä tuoksu! Marc Anthonyn macadamia öljyä sisältävä hiusnaamio lupasi kosteuttaa hiuksia tehokkaasti, mutta kyseessä oli aika perus hiusnaamio.

Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Lumene Valo kasvosuihke

Lumenen valo sarjan kasvosuihke sisältää pohjoista lakkaa, puhdasta pohjoista vettä sekä C- vitamiinia jotka kirkastavat ihoa, mutta samalla kosteuttavat sitä tehokkaasti. Lumenen valo sarjan kasvosuihke on yksi parhaimmista kasvosuihkeista mitä olen tähän mennessä käyttänyt. Tuote oli ihana kesällä sillä sen tuoksun ansiosta se virkistää, mutta samalla toimi kosteusvoiteen sijasta. Todellakin tykkäsin ja melkein harmittaa, että tämä loppui!

Lumene VALO Glow Reveal Peeling Mask

Bette Boksissa tullut Lumenen Valo sarjan heleyttävä kasvonaamio näyte, joka auttaa kirkastamaan väsynyttä ja sameaa ihoa. Lumene Valo sarja on yksi suosikkini heidän sarjoistaan, eikä tämä naamio tehnyt poikkeusta. Naamio on koostumukseltaan hieman öljymäistä, jonka ansiosta iho tuntui kosteutetulta ja pehmeältä naamion käytön jälkeen. Tykkäsin niin, että voisin ostaa isompana kokona!

Lumene  Lähde Intense Hydration 24H Tehokosteusvoide

Tämäkin Lumenen Lähde tehokosteusvoide saapui Bette Boksissa ja se lupaa tehokosteusvoiteena olla kevyt, mutta kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Myös Lumenen Lähde sarjan tuotteista olen tykännyt ja olenkin joskus aikaisemminkin kokeillut tätä samaista voidetta näytekokona joten tiesin tykkääväni siitä jo ennen tämän avaamista.

Untitled

Korres Olympus Tea 3 in 1 Puhdistusemulsio

Korres Olympus Tea 3 in 1 -puhdistusemulsio sopii kasvo- ja silmämeikin puhdistamiseen sekä raikastaa kasvojen ihoa. Emulsio sisältää antioksidanttista raudakkia, rauhoittavaa aloeta sekä luonnollisia puhdistavia ainesosia. Korresin puhdistusemulsio ei kyllä poistanut meikkejä kasvoilta kauhean tehokkaasti, mutta pelkkänä kasvojenpuhdistustuotteena tykkäsin sitä kyllä käyttää.

*Formula 10.0.6 Down To Pore Mustapäälaput & Biore Mustapäälappu

Formulan mustapäälaput auttavat poistamaan ihohuokosiin kertyneen lian sekä samalla ne imevät rasvaisuutta iholta. Mustapäälaput sisältävät teepuuta  joka on tehokas antioksidantti. Nämä Formulan mustapäälaput ovat parhaimpia mustapäälappuja mitä olen kokeillut. Vahva suositus.

Bioren mustapäälappu on tullut myös Bette Boksista ja suurena plussana se, ettei nämä tuoksu miltään! Monessa mustapäälapussa on sitrusta joka tekee niistä aika voimakkaan tuoksuiset, mutta tässä sitä ei ole. Laput toimivat samalla tavalla kuin monet muutkin samanlaiset tuotteet eli poistaa iholta epäpuhtauksia, talia ja mustapäitä.

Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Naturel Hydrogel Gold Face Mask & Missha Pure Source Cell Sheet Mask

Naturelin Hydrogel geelinaamio sisältää 24K kultaa joka aurraa siloittamaan juonteita ja ravitsemaan ihoa. Naamio on kuin sheet mask sekä toimii samalla tavalla, mutta geelimäinen versio kahdessa osassa. Kehuin viimeksi toista Naturelin geelinaamiota, eikä tämäkään ole poikkeus. Näiden geelimäinen koostumus tekee käytöstä jotenkin todella vaivatonta!

Misshan teeputa sisältävä sheet mask auttaa lievittämään ihon tulehduksia sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Tämä Misshan teepuu kangasnaamio sisältää jopa 210mg teepuu-uutetta. Tämä kangasnaamio pääsi miehelle käyttöön, mutta tuoksust oli tunnistettavissa teepuu ja se kuulemma tuntui myös virkistävältä!

Untitled

Kocostar Foot Moisture Pack & Foot Nourishing Sock

Kocostarin jalkanaamiot on super helppo ja nopea tapa tehokosteuttaa kuivia jalkoja. Jalat laitetaan sukan malliseen pussiin joka sisältää sheavoita, arganöljyä ja aloe veraa. Oon itse tosi laiska jalkojen rasvaaja joten erilaiset jalkanaamiot on ollut suuri apu siihen. Jalat tuntuu kosteutetulta, mutta samalla nämä myös virkistää jalkoja hyvin! Tykkään ja niin tykkää myös meidän koko muu perhekkin. Myös Lontoosta ostettu jalkanaamio toimii samalla tavalla, mutta kosteuttavina ainesosina oli hunaja sekä manteli. Ainoana erona Kocostarin jalkanaamioihin näissä oli että, tuotetta jäi todella paljon pussiin vaikka olisi antanut vaikuttaa pidempäänkin.

Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Ziaja Cucuapu Shower & Bath Soap & Rexona Orchid Fresh Shower Gel

Karitevoita, macademiaöljä ja brasilianpähkinää sekä tietenkin cucuacua sisältävä suihkusaippua joka tuoksu on ihana! Tuoksusta hieman toffeinen, mutta itse ehkä löydän tuoksusta juuri nuo pähkinäiset raaka-aineet. Ihanan voidemainen koostumus joka samalla myös kosteuttaa ihoa.

Bette Boksissa tullut Rexonan Orchid suihkusaippua jonka tuoksu perustuu trooppiseen hedelmään ja orkideaan. Rexonan suihkusaippuaa oli ihana käyttää niillä 30 asteen helteillä sillä sen tuoksun ansiosta se tuntui virkistävältä!

Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Essence False Lash & Princess Lash Ripsiväri

Siivosin meikkilaatikoitani ja nämä kaksi ripsiväriä oli jäänyt sinne kummittelemaan. Nämä kaksi Essencen ripsiväriä oli mun suosikkeja pitkään, mutta olivat jääneet pölyttymään laatikkoon muiden tieltä. Super hyviä ja halpoja ripsivärejä joihin todella voi luottaa!

The Body Shop Brow Sculpt 3 in 1 Contouring Brow Pen

Tämä The Body Shopin 3 in 1 kulmakynä kätkee sisäänsä vahamaisen kulmakynän, kulmavärin sekä kulmageelin. Todella käytännöllinen matkoille ja muutenkin! Tykkään tästä todella paljon sillä kynä päällä saa tehtyä todella luonolliset ja kauniit kulmakarvat, mutta harmikseni tämä oma kynä katkesi. Tuotteen voisi vielä säilyttää sen kulmageelin takia, mutta pelkkänä kulmageelinä tämä kynä on todella epäkäytännöllinen. Olen kehunut tätä ennenkin meikkisuosituksissa.

Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

AVON Makeup Setting Spray & Essence Glow To Go Illuminating Setting Spray

Avonin meikinkiinnityssuihke oli jäänyt kirjaimellisesti varmaan vuosiksi pyörimään laatikkoon, mutta nyt se tuli käytettyä loppuun sillä kaikki muut kiinnityssuihkeet pääsivät loppuun! Tuote kuivatti ihoa todella voimakkaasti ja jätti myös meikkipohjan kuivan oloiseksi. Sopisi varmasti paremmin rasvoittuvalle iholle. Tästäkin taitaa jo olla uusi versio?

Essencen nimensäkin mukaisesti hehkuvan lopputuloksen jättävä kiinnityssuihke oli rakkautta! Vaikka pullon pumppu räki tuotetta iholle niin siitä huolimatta tämä teki meikkipohjasta ihanan kuulaan ja heleän sen heijastavien pigmenttien avulla. Tätä pitäisi ehdottomasti ostaa lisää!

*Bronx Colors Studioline Face Primer

Myös Bronx Colorsin primer oli rakkautta ensi silmäyksellä. Bronx Colorsin primer auttoi meikkipohjaa pysymään kauniimpana pidempään, varsinkin saman sarjan omaa meikkivoidetta. Bronx Colorsin tuotteet ovat kyllä yllättäneet positiivisesti eikä tämäkään ollut poikkeus.

*Tuote on saatu

Oliko elokuun loppuneissa kosmetiikkatuotteissa tuttuja? 


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Heinäkuu 2018

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Kesäkuu 2018 

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Toukokuu 2018 

10 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Olipas monta tuotetta! Ja useampi tuttu 🙂 mulla nuo hiustenhoitotuotteet kuluu niin hitaasti että OGX:t on vasta alkutekijöissään 😀 nuita harmaaseen tai hopeaan taittavia hoitsikoita pitäisi muuten ostaa, tosi monesta blogista lukenut nyt niistä niin kiinnostaisi testata. Siksi on hyviä nämä Loppuneet -postaukset 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Elokuussa kyllä loppui kosmetiikkatuotteita ihan hurja määrä! Lucky you, että hiustenhoitotuotteitaei kulu litra kaupalla kuukaudessa niin kuin mulla 😀 Suosittelen ehdottomasti esimerkiks KC hopea tuotteita 🙂

 2. Ellivelli kirjoitti:

  Kylläpä nauratti toi Essencen räkivä pullo;D. Sitä se just on.. mut miten tota käytetään? Meikkivoiteen alle vai päälle? Koko naamaan vaan spruutataan? Ostin keväällä enkä osaa käyttää:/.

  Toi Valo-sarja on kyllä huippu! Toi kasvonaamio ois ehkäpä seuraava ostos, kunhan saan vähän entisiä vähennettyä. Ostin vasta Acon resque mistin ja pidän siitä yhtä paljon kuin tuosta Valo suihkeesta. Ihana tuoksukin!

  Omia lemppareita on myös tuo Essencen False Lashes, kiireessä riittää pari sutasua, mutta tämän valmistus ilmeisesti lopetettu. Ostin 2 varastoon, kun oli puoleen hintaan.. Ja hintaahan jäi jotain 1,70/ripsari.

  Jep. Hyvät viikonloput!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   No se on kirjaimellisesti räkivä pullo 😀 Se on kiinnityssuihke jolla viimeistellään meikki, mutta kyllä sitä voi käyttää myös meikin alla tuomassa kuultoa. Ja kyllä koko naamaan vaan spuuratataan! Lumenen Valo sarja on myös yksi mun suosikeista heiltä ja Acon Rescue Mististä olen kuullut kans pelkkää hyvää. Essence uusii aika kovaa tahtia tuotteitaan joten ei ihme, että jos tämäkin ripsiväri on uusiutunut tai poistunut.

 3. Linda kirjoitti:

  Ihana kasa loppuneita<3 Cupuacu-sarjan suihkugeelissä tuoksuu mun mielestä vähemmän se toffee kuin sarjan muissa tuotteissa. Just semmonen vähän pähkinäinen tuoksu kuvaa kyllä tosi hyvin tota! Noista Formula 10.0.6 mustapäälapuista oon sun kanssa ihan samaa mieltä, toimi kivasti ja poisti hyvin mustapäitä! 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Itseä lähinnä hirvitti tämä määrä loppuneita kosmetiikkatuotteita 😀 Pitäis ehdottomasti kokeilla muitakin Cucuacu- sarjan tuotteita. Vaikka se ei toffeelle tuoksu niin silti tuoksu on taivaallinen <3

 4. Maija / Kivipuuteri-blogi kirjoitti:

  Mä olen pistänyt tuota essencen suihketta ensin kädelle ja siitä siveltimellä kasvoille. Muuten kasvot olisivat ihan hohdepilkkujen peitossa, joka voisi sinänsä olla hieno look 😀

 5. Jenna kirjoitti:

  Mun mielestä toi Essencen suihke oli ihan outo.. En tykännyt yhtään 🙁

  Mutta kiva jos sä tykkäsit 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *