Hae
Paletilla

Kaunis iho Formula 10.0.6 tuotteilla

Formula10.0.6(4)Formula 10.0.6 on ihonhoitosarja joka on kehittänyt ratkaisuja ihon ongelmiin jo vuodesta 1933. Formula 10.0.6 käyttää tuotteissaan luonnollisia ainesosia joista löytyy apua varmasti monille erilaisille iho ongelmille. Puhdistava kaoliini savi, rauhoittava aloe vera, vihreä tee, ravitsevat vitamiinit ja epäpuhtauksia vastaan taisteleva sinkki ovat Formula 10.0.6 ihonhoitotuotteiden perus raaka-aineita. Alun perin tuotteet kehiteltiin erityisesti rasvaisen ja epäpuhtaan ongelmaihon hoitamiseen kasvien avulla. Tämän takia Formulalta löytyy tuotteita epäpuhtauksien, laajentuneiden ihohuokosten, rasvaisuuden tai aknen kanssa kamppaileville, mutta myös kasvoille joilta puuttuu eloisuutta, kimmoisuutta tai kirkkautta. Formula 10.0.6 on kokonainen ihonhoitolinja josta löytyy puhdistustuotteita, kosteusvoiteita, naamioita ja erikoishoitotuotteita. Tuotteiden hinta on edullinen ja se sopii iästä riippumatta kenelle vain. Ihonhoitolinja on suunniteltu niin, että jokainen tuote tukee ihon puhdistumista, uusiutumista ja kirkastumista.

Formula10.0.6(2)

Formula 10.0.6 Be Berry Ready Daily Foaming Cleanser

Karhunvatukka ja kookosmaitoa sisältävä Be Berry Ready Daily Foaming vaahtoava puhdistustuote poistaa kasvoilta epäpuhtaudet sekä kosteuttaa ihoa. Kookosmaito rauhoittaa ja ravitsee ihoa samalla kun karhunvatukka poistaa iholta toksiineja. Be Berry Daily Foaming Cleanser on puhdistusvaahto, jonka pehmeän voidemainen koostumus poistaa kasvoilta meikin, lian ja epäpuhtaudet vaivattomasti. Be Berry Ready Daily Foaming Cleanserin tuoksu on taivaallinen sekä puhdistustuote tuntuu iholla mukavalta sen pehmeän voidemaisen koostumuksen ansiosta. Se ei jätä kiristelevää tunnetta pesun jälkeen vaan iho tuntuu puhtaalta sekä kosteutetulta.

Formula 10.0.6 Best Face Forward Daily Foaming Cleanser

Geelimäinen Best Face Forward Daily Foaming Cleanser on koostumukseltaan kevyen geelimäinen kasvojenpuhdistus. Sen sanotaan olevan nopea ja tehokas lian ja epäpuhtauksien poistaja. Best Face Forward Daily Foaming puhdistus sisältää passionhedelmää joka ehkäisee rasvoittumista sekä vihreää teetä joka taas puolestaan rauhoittaa ja kuorii ihoa. Passionhedelmän ja vihreän teen lisäksi puhdistus sisältä kamomillaa joka rauhoittaa ja puhdistaa ihoa tehokkaasti. Sanoisin, että tämä kevyen geelimäinen kasvojenpuhdistus sopii paremmin jo puhtaiden kasvojen puhdistukseen paremmin kuin esimerkiksi meikin poistoon. Geelimäisen koostumuksensa puolesta tämä kasvojenpuhdistus sopii varmasti huomattavasti paremmin rasvoittuvammalle iholle kuin esimerkiksi kuivalle iholle.

Formula10.0.6

Formula 10.0.6 So Totally Clean Micellar Cleansing Water 

So Totally Clean misellivesi misellivesi poistaa iholta kasvojenpuhdistuksen jälkeen loputkit meikit, epäpuhtaudet ja lian samalla kun se myös virkistää ihoa. Misellivesi sisältää kurkkua joka tunnetaan viilentävästä sekä puhdistavasta ominaisuudesta. Kurkun lisäksi misellivesi sisältää merilevää joka taistelee epäpuhtauksia vastaan sekä kirkastaa ihoa. Kasvoveden hieman geelimäinen koostumus jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi heti kasvoveden käytön jälkeen.

Formula 10.0.6 Thirst No More Moisturizer 

No Thirst No More kosteusvoide sisältää hyaluronihappoa joka kosteuttaa ihoa, valkoista teetä joka virkistää sekä kirkastaa ihoa. Hyaluronihapon sekä valkoisen teen lisäksi kosteusvoide sisältää vesimeloni, linssi sekä omenauutetta, jotka yhdessä B-vitamiinin kanssa sammuttavat ihon janon. Kosteusvoide on kevyt, mutta täyteläinen koostumukseltaan ja toimii erityisen hyvin meikinalla. Todella sitruksisen tuoksuinen kasvovoide ravitsee ihoa tehokkaasti.

Formula10.0.6(3)

Formula 10.0.6 Be Berry Clear Illuminating Peel Mask 

Formula 10.0.6 peel-off kuorintanaamio sisältää vadelmaa sekä acai- marjaa, jotka molemmat sisältävät voimakkaita antioksidantteja. Antioksidanttien ansiosta se rauhoittaa punoitusta sekä häivyttää ihohuokosia. Peel-off naamiothan on kovaa huutoa tällä hetkellä ja Formula 10.0.6 peel-off mask on koostumus on kasvoille levittäessä todella jämäkän geelimäistä, mutta pois ottaessa koostumus on kevyttä ja irtoaa kasvoilta kivuttomasti. Iho näyttää kirkkaalta ja tuntuu pehmeältä kuorintanaamion käytön jälkeen.

Formula 10.0.6 One Smooth Operator Pore Clearing Face Scrub

Kasvokuorinta jonka sisältämät mikrorakeet kuorivat ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti poistaen ihon pinnalta epäpuhtaudet sekä kuolleen ihosolukon. Kuorinnan mikrorakeet ovat luonnollisesta magmakivestä peräisin olevaa hohkakiveä. Kuorinta sisältää sinkkiä sekä kauraa, jotka auttavat lievittämään tulehduksia sekä poistamaan liiallista talia ihon pinnasta. Kuorinnan hohkakivestä peräisin olevat mikrorakeet kuorivat ihoa tehokkaasti ja siitä johtuen kuorinnasta tuli hetkessä yksi suosikeistani.

Formula 10.0.6 kasvojenhoitotuotteita on saatavana Stockmanneilta sekä kicks myymälöistä.

 

4 kommenttia

  1. Diiskuneiti kirjoitti:

    Hei tosi ihana blogi sulla 🙂

    Tervetuloa stoorille 🙂

  2. Reetta kirjoitti:

    Ihanat kuvat! Tää merkki ei oo mulle ollenkaan tuttu, todella informatiivinen postaus sitä ajatellen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.