Hae
Paletilla

Jeffree Star Magic Star Peiteaine & Irtopuuteri

*Sisältää mainoslinkkejä

Jeffree Star lanseerasi tässä vähän aikaa sitten kokoelmiinsa Magic Star- peiteaineen ja irtopuuterin. Moni vannoutunut Jeffree fani oli valmiina klikkailemaan uutuudet ostoskoriin sillä sekunnilla, kun ne tulivat myyntiin, mutta itse meinasin missata tämän lanseerauksen ihan täysin. Onnekseni kuitenkin *Oletkaunis.fi verkkokauppa oli ilmeisesti varautunut järkyttävään tilausmäärään ja sain vielä seuraavana päivänä itselleni haluamani peiteaineen ja puuterin. Itsehän olen aika vannoutunut Jeffree Starin meikkien käyttäjä sillä Jeffreen nestemäiset huulipunat ovat jotain ainutlaatuista pysyvyydeltään samoin kuin luomiväritkin.

Jeffree Star Magic Star

Jeffree STAR Magic Star Peiteaine

Aloitetaan *Jeffree Star Magic Star- peiteaineesta joka oli näistä kahdesta tuotteesta se jonka lanseerausta odotettiin kaikista eniten. Peiteaineen ympärillä oli iso kohu sillä sävy C5 varastettiin Jeffreen tehtaalta juuri ennen kun peiteaine piti lanseerata. Kaikesta huolimatta lanseeraus onnistui täydellisesti ja Jeffree sai markkinoille paljon puhutun peiteaineensa. Sävyvalikoimahan on todella laaja ja tällä hetkellä sävyjä on myynnissä yli 30. Sävyjä löytyy punapohjaisia, keltapohjaisia ja neutraaleja sekä näiden lisäksi persikkainen ja vihertävä peiteaine sävyerojen taittamiseen.

Peiteaineelta löytyy hintaa *Oletkaunis.fi verkkokaupasta tilattuna 23,90€ mikä ei ole hyvästä peiteaineesta juurikaan mitään, mutta peiteainetta on tuubissa vain 3,4ml joka on todella vähän. Esimerkiksi Tarten Shape Tape peiteaineessa on jopa 10ml tuotetta ja hintaa siltä löytyy 27€. Jos Jeffreen peiteainetta olisi purkissa saman verran kuin Shape Tapessa niin sen hinta nousisi pilviin. Jeffree on kuitenkin selittänyt peiteaineen vähyyden sillä, että tuotetta ei tarvitse laittaa paljoa kerrallaan.

Jeffree Star Magic Star

Valitsin itselleni sävyn C2 sillä se oli tarkoitettu juuri erittäin vaalealle iholle jossa on neutraali pohjasävy. Sävy C2 on jopa itselleni todella vaalea ja toimii loistavasti korostuksena silmien alla ja t-alueella kuten yleensäkin käytän peiteainetta. Koska käytän peiteainetta enemmän tuomassa valoa kasvoille enkä niinkään epäpuhtauksien peitossa niin sävy C2 oli nappi valinta.  C5 on seuraava neutraalipohjainen sävy joka voisi toimia juuri epäpuhtauksien peittämiseen, mutta jotenkin uskoisin sen olevan liian tumma jo omalle iholleni. Onneksi sävy C2 toimii loistavasti omassa käytössäni myös arjessa joten toiselle sävylle ei itselläni välttämättä ole edes tarvetta.

Magic Star peiteaine

Jeffreen Magic Star- peiteaine ei ole koostumukseltaan jankkia vaikka se onkin peittävä ja matan lopputuloksen jättävä. Itselläni ei ole koskaan ollut ongelmia pysyvyyden kannalta minkään peiteaineen kohdalla joten myös tämä Jeffreen toimii kuin unelma itselläni. Yhdellä kerroksella peiteainetta saa kevyen peiton ja toisella jo huomattavasti peittävämmän. Jeffree Star Magic Star peiteaine on hyvin erilainen esimerkiksi kuin Tarten Shape Tape ja moni onkin verrannut sitä MAC:in Pro Longwear peiteaineeseen. Itse sanoisin kuitenkin, että tämä Jeffree on kevyempi kuin MAC. Pakkaushan tässä peiteaineessa hivelee silmiä kaikilla tavoilla ja tätä upeaa paketointia ei voi kuin ihailla!

Jeffree Star Magic Star

MAGIC STAR SETTING POWDER

Jeffree lanseerasi samaan aikaan peiteaineen kanssa kahdeksan *irtopuuteria. Olen tottunut käyttämään irtopuutereita sävyssä translucent sillä muut sävyt yleensä tummentavat meikkivoidetta liikaa. Tämä Jeffreen Starin irtopuuteri sävyssä Translucent on tarkoitettu erittäin vaalealle sekä vaalealle iholle jossa on neutraali pohjasävy. Magic Star irtopuuteri sävyssä Translucent käy myös korostamiseen vaaleilla ihonsävyillä, mutta tämä on toiminut itselläni loistavasti myös kiinnitykseen. Nyt pidemmän aikaa kuitenkin käyttäneenä valitsisin tuotteen sävyssä Fair mikäli tuotetta käyttää ainostaan puuterointiin.

*Jeffree Starin Magic Star- irtopuuteri on koostumukseltaan todella samettisen pehmeää ja se tekeekin itsessään jo meikkipohjastakin pehmeämmän. Puuteri on todella riittoisaa ja pieni määrä riittää meikkivoiteen kiinnitykseen. Tuoksu on puolestaan tässä irtopuuterissa mielenkiintoinen sillä se tuoksuu omasta mielestäni ihan hattaralle! Tuoksu on ihana ja tekee puuterista jotenkin todella ainutlaatuisen.

Jeffree Star Magic Star

Hintaa Jeffree Star Magic irtopuuterilla on 23,90€ ja vaihtoehtoja löytyy kahdeksan erilaista. Myös irtopuuterin sävyt ovat määritelty pohjasävyn sekä oman ihonsävyn mukaan. Paketointi tässä irtopuuterissa on enemmän kuin kaunis ja paketti näyttää juuri siltä, että Jeffree on sen suunnitellut. Kansi on upeaa pinkihtävää chromia jossa on Jeffreen logo. Sisällä on todella käytännöllinen lukittava sisäkansi jonka ansiosta puuteri ei valu kanteen omin päin.

Magic Star peiteaine

Vahva suositus kyllä tällä kaksikolle. Peiteaineesta löytyy varmasti sävy jokaiselle ja mikäli kaipaa kevyttä, mutta toimivaa irtopuuteria niin Magic Star on juuri sinulle. Ehkä itseäni kaivelee tuo peiteaineen hinta, mutta mikäli tuote oikeasti kestää kauan niin en näe hintaa ongelmaksi. *Pääset tilaamaan Magic Star peiteaineen ja irtopuuterin itsellesi täältä. 

Oletko jo hankkinut Jeffree Starin Magic Star kokoelmasta peiteaineen tai irtopuuterin?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TARTE SHAPE TAPE CONCEALER

TOP 3 LUOMIVÄRIPALETTIA

VERTAILUSSA: MAKEUP REVOLUTION & TARTE SHAPE TAPE PEITEAINEET

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Kuulostaapa hyvältä kaksikolta! Tota peiteainetta pitää ehdottomasti testata jossain vaiheessa 🙂 Ainakin pakkaus on hurjan kaunis, ihan Jeffreen tyylinen<3 😀

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Pakkaus on kyllä näissä tuotteissani mielestäni todella onnistunut ja niin Jeffreen näköinen. Peiteainetta suosittelen kyllä kokeilemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.