Hae
Paletilla

Glossybox Syyskuu 2019

Glossybox syyskuu 2019

Glossybox syyskuun teemana näkyi vahvasti Back To School ja siitä inspiroituneena on aika aloittaa Glossyboxin oma kauneuskoulu. Glossybox syyskuu saapui jälleen ikonisessa pinkissä laatikossa ja kätkee sisäänsä viisi arkeen sopivaa tuotetta.

Glossybox syyskuu 2019

Avant Pro Perfecting Collagen Touche Eclat Primer

Syyskuun Glossyboksin ensimmäinen tuote on Avantin meikinalusseerumi eli primer. Seerumin ainesosat lupaavat jättää ihon mattapintaiseksi sekä pehmeän tuntuiseksi. Avant- brändin tuotteet on tunnetusti todella tyyriitä joten melkein jo mielenkiinnosta haluan kokeilla tätä 95€/30ml primeria! Normaalisti käytän meikinalla vain kosteusvoidetta sillä en ole kokenut tarpeelliseksi käyttää erillisiä tuotteita meikkipohjan pysymisen kannalta. Tätä kuitenkin lähden testailemaan jo ihan mielenkiinnostakin.

Glossybox syyskuu 2019

Pixi Beauty LipLift Max Honey Sheen

Toisena Glossyboxista löytyi Pixin huulikiilto jossa on aloeveraa, jojobaöljyä sekä kamomillaa jotka kosteuttavat huulia tehokkaasti. Pixin ihonhoitotuotteet ovat kiinnostanut itseäni jo pidemmän aikaa ja käytän kyllä nykyään huulikiiltoja enemmän kuin huulipunia, mutta tuotteen sävy sekä kimaltavuus hieman epäilyttää. Muuten kyllä Pixin huulikiilto on todella kaunis. 17€/3g.

Untitled

Depend 7 Day Kynsilakka

Boksista löytyi myös Depend 7-day kynsilakka sävyssä Char me up. Sävy oli kivan syksyinen ja pääsikin heti kynsille. Nimittäin poistin juuri rakennekynnet itseltäni, koska en ehdi huoltamaan niitä. Depend 7-day kynsilakka lupaa jopa viikon kestävyyden, mutta tarvitsee samaisen sarjan alus- ja päälyslakan. Hintaa kynsilakalta löytyy 4,90€.

Glossybox syyskuu 2019

N.A.E Suihkugeeli

Syyskuun Glossyboxista löytyi kaksi itselleni tuttua tuotetta ja N.A.E suihkugeeli on yksi niistä. Kyseessä on vegaaninen ja luonnonmukainen suihkugeeli joka sisältää luomulaatuista viikunaa ja hibiskukan uutetta. Olen käyttänyt jo yhden samanlaisen suihkugeelin ja sen koostumus on todella litkumainen eikä sen takia kestä kauhean kauaa. Suihkugeelin tuoksu ei ole myöskään itselleni kauhean mieluinen joten tämä pääsee itselläni eteenpäin. 4€/200ml.

Purple Tree Miracle Balm

Toinen tuttu tuote syyskuun Glossyboksissa oli Purple Treen monitoimivoide. Nämä kyseiset monitoimivoiteet ovat loistavia sillä niitä voi käyttää esimerkiksi kynsinauhoille, huulille ja kuiville alueille ihossa. Näitä monitoimivoiteita on kuitenkin tullut jo Glossyboksissa muistaakseni kolme, enkä siitä syystä ehdi käyttämään kaikkia koskaan loppuun. 4,90€/25ml.

Glossybox

Glossybox syyskuu 2019

Glossybox syyskuu 2019 kokonaisuudessaan oli ihan kiva, mutta kaipaisin bokseihin enemmän vaihtelevuutta. Esimerkiksi kun noita monitoimivoiteita on tullut jo aika monta. Joko muuten kuulit, että Glossyboksille on tulossa oma joulukalenteri! Glossyboxin joulukalenterin arvo on yli 440€ ja se sisältää mm. tuotteen Benefitiltä! Nyt Glossybox tarjoaa kaikille ennen 6.10 Glossyboksin tilaajiksi liittyneille alennuskoodin jolla saa 40€ edun joulukalenterista. Tilaamaan pääset tästä. 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

GLOSSYBOX ELOKUU 2019

TESTISSÄ TEHOKAS KOTIMAINEN HOPEASHAMPOO

NÄIN KOSTEUTAT VARTALON IHOA ILMAN RASVAISTA TUNNETTA

4 kommenttia

  1. Kirsi kirjoitti:

    Hei,
    Täytyyköhän olla vakkari tilaaja että saa tuon edun? Entä osaatko sanoa mikä joulukalenterin ovh tulee olemaan? Kiinnostaa kovasti, vaikka tilattuna on jo Lookfantastic ja Feelunique… ; )

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Glossyboxin voi tilata vain kuukaudeksi, mutta tilaus jatkuu automaattisena niin kauan ennenkö sen itse peruu 🙂 Voi vitsi, nyt en muista ihan tarkkaa summaa mitä joulukalenterille jää hintaa, mut olisko ollut jotain satasen luokkaa tai jopa alle alennuksen jälkeen.

  2. Kosmetiikkakatri kirjoitti:

    Mulla oli täysin sama sisältö ja musta tää Glossy oli tosi kiva! Jää nyt kuitenkin viimeiseksi vähään aikaan heiltä, ettei näihin laatikoihin uppoa liikaa rahaa 🙂

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Boksi oli kyllä kieltämättä ihan kiva 🙂 Ymmärrän. Näiden boksien tilaaminen tulee jossain kohtaa kalliiksi ja varsinkin kun sisällöt ei aina miellytä kaikkia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *