Hae
Paletilla

PARHAIMMAT POSKIPUNAT JUURI NYT

*Sisältää mainoslinkkejä

Poskipunat olivat ennen aliarvostettuja meikissä, mutta nykyään todella moni on onneksi huomannut kuinka paljon se antaa lisää meikkiin. Poskipunat tuovat eloa ja väriä kasvoille ihan älyttömästi joten se melkeimpä viimeistelee koko meikin loppuun. Minulta löytyy tällä hetkellä muutama suosikki poskipuna joihin olen huomannut tarttuvani muita poskipunia useammin. Omia suosikkejani ovat ehdottomasti sävyt jotka taittavat pinkkiin, sillä ne sopivat omalle ihon sävylleni parhaiten. Joukosta kuitenkin löytyy myös persikkainen sävy joka sopii myös älyttömän hyvin vaalealle ihon sävylle. Parhaimmat poskipunat määräytyy itselläni sävyjen sekä pigmenttisyyden mukaan. Tässä tulevat siis parhaimmat poskipunat niille joilla on vaalea ihonsävy!

Parhaimmat poskipunat

WET N WILD COLOR ICON BLUSH

Wet n Wildin Color Icon poskipunista löytyy kaksi suosikkia. Sävyt Pearlescent pink ja Pich me pink. *Pearlescent pink on sävy joka on samaan aikaan pinkki, mutta myös korallinen. *Pinch me pink sävy on taas enemmän pinkki josta löytyy helmiäistä. Molemmat sävyt ovat todella kauniita ja käyvät vaalean ihonsävyn omistaville.

Parhaimmat poskipunat

CLARINS JOLI BLUSH

Clarins Joli Blush 01 Cheeky Baby on todella vaaleanpunainen poskipuna joka näyttää vaalealla iholla todella kivalta. Olen joskus kirjottanut Clarins Joli – poskipunista ennenkin ja ne ovat erityisiä siitä, että niiden sävyt mukautuvat ihon sävyyn. Joli Blush poskipunan kevyen koostumuksen ansiosta sitä voi sipaista poskipäille hennosti tai kerrostaa niin, että lopputulos on näyttävä.

parhaimmat poskipunat

LAVERA Trend Sensitiv So Fresh Mineral Blush

*Laveran Trend Sensitiv So Fresh Mineral poskipuna sävyssä 07 Columbine Pink on yksi ehdottomista suosikeistani. Poskipunasta löytyy molemmista sävyistä mieletön hehku ja kaksi erilaista sävyä. Sävyt toimivat erikseen käytettynä tai sekoitettuna todella hyvin.

parhaimmat poskipunat

Essence THE BLUSH

Essencen poskipunat ovat loistavia hinta- laatu suhteeltaan. *Essence The Blush sävyssä 10 Befitting on mauven sävyinen poskipuna joka on kans mielettömän kaunis sävy. Essencen poskipunat ovat todella pigmenttisiä joten näille ehdottomasti vahva suositus!

Untitled

boho POSKIPUNA

*Boho poskipuna sävyssä 04 Rose näyttää tässä kuvassa sekä alemmassa kuvassa ruskealta, mutta on oikeasti hieman murretun vaaleanpunaisen sävyinen. Todella kaunis mattainen poskipuna mitä käytän usein!

Untitled

Mikä on sun suosikki poskipuna?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

UUDET FLAER MEIKKISIVELTIMET

TRENDIKÄS CLARINS JOLI BLUSH POSKIPUNA

2 kommenttia

  1. Nena Sofia kirjoitti:

    Oih, tuo Wet n Wildin Pinch me pink näyttää tosi houkuttelevalta! Sitä voisinkin testata 🙂 Mulla on ollut jo vähän aikaa joku ihana poskipuna ostoslistalla, kun tuntuu, että mulla on aika vähän yksittäisiä poskipunia. Paletteja ei aina jaksaisi kanniskella mukana, joten reissukassiin on vain pari vaihtoehtoa 🙂

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Se on kyllä upea ja vielä edullinenkin 🙂 Mä itse tykkään enemmän juuri yksittäisistä poskipunista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *