Hae
Paletilla

Ted Baker Ted Sweet Treats tuoksukokoelma – Polly

* TUOTE ON SAATU PR-LAHJANA

Ted Baker lanseerasi keväällä Sweet Treats tuoksukokoelman josta löytyy kolme erilaista tuoksu vaihtoehtoa Polly, Mia ja Ella. Sweet Treats on nimensä mukaisesti herkullinen tuoksukokoelma joka on suunniteltu niille jotka haluavat tuoksultaan paljon glamouria, hienostuneisuutta ja ennen kaikkea persoonallisuutta.

Ted Baker Sweet Treats

Näistä kolmesta tuoksuvaihtoehdosta itselleni mieluisin tuoksu oli Polly. Pollya kuvaillaan tyttömäiseksi tuoksuksi joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Pollyn latvatuoksusta löytyy mandariinia, punaisia marjoja ja persikkaa. Sydäntuoksusta löytyy jasmiini, kuusama ja pioni, kun taas tuoksun pohjalla on vanilja, meripihka, valkoinen myski ja patsuli. Polly on tuoksultaan makea ja juuri sellainen mistä itse pidän, mutta sen sisältämä vanilja, valkoinen myski ja patsuli antaa makeaan tuoksuun hieman pehmeyttä.

Ted Baker Sweet Treats

Polly kuvastaa hyvin sellaisia tuoksuja mistä pidän ja olen huomannut, että jos jostain tuoksusta löytyy vaniljaa, patsulia, jasmiinia tai myskiä niin yleensä pidän silloin kyseisestä tuoksusta. Varsinkin jos ne on yhdistetty johonkin hedelmäiseen tuoksuun. Kun sitten taas esimerkiksi myski yksinään tuoksussa on sellainen mistä en pidä samoin kuin kukkaiset tuoksut. Polly kuvastaa todella hyvin omia tuoksu mieltymyksiä juuri sen hedelmäisen, mutta pehmeän tuoksun ansiosta.

Ted Baker Sweet Treats

Kun Pollya suihkauttaa iholle niin ensimmäisenä tulee esiin sen hedelmäiset tuoksut ja oltuaan hetken iholla sen pehmeys alkaa tulla esiin. Pollyn pakkaushan on todella tyttömäinen niin kuin tuoksuakin kuvaillaan. Sen pinkihtävä purkki yhdistettynä kultaisiin yksityiskohtiin mielestäni viimeistelee tuoksun. Ted Bakerin Polly EdT- tuoksua on saatavilla 30ml hintaan 33,90€ sekä 50ml hintaan 48,90€. Ted Bakerin hajuvesiä myy Sokos, Stockmann ja Emotion.

Ted Baker Sweet Treats

Ted Baker Sweet Treats

Polly tuoksun lisäksi tästä Ted Bakerin Sweet Treats tuoksukokoelmasta löytyy tuoksut Ella sekä Mia. Ella tuoksua kuvaillaan itsevarmaksi sekä ilahduttavan nokkelaksi. Tuoksussa yhdistyy Bergamontti, sitruuna, mustaherukka, ruusu, jasmiini, appelsiininkukka, myski, santelipuu, vetiver ja vanilja. Ella tuoksu on todella naisellisen voimakas tuoksu, mutta omaan makuuni jopa liian naisellinen. Mia tuoksua taas kuvaillaan pirteäksi, tyylikkääksi ja hienostuneeksi. Sen tuoksussa yhdistyy sitruuna, vadelma, mustaviinimarja, ruusu, kielo, freesia, patsuli ja meripihka. Mia on mielestäni todella raikas tuoksu, mutta taas liian kukkainen itselleni.

Ted Baker Sweet Treats

Ted Baker Sweet Treats kokoelmasta Polly oli itselleni nappi valinta sillä se on sellainen tuoksu joka sopii itselläni ihan arki käyttöönkin. Rakastan Pollyn makeaa, mutta pehmeää tuoksua ja se on tuoksun puolestaan juuri sellainen mitä tuoksujen haluan olevan. Suosittelen kyllä ehdottomasti tutustumaan Ted Bakerin Sweet Treats tuoksukokoelmaan sillä kaikki nämä kolme tuoksua ovat sellaisia mitä voisin käyttää vaikka Polly onkin ehdoton ykkönen!

Oletko kokeillut Ted Bakerin Sweet Treats tuoksukokoelman tuoksuja?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

BEAUTYBLENDER UUTUUDET / BOUNCE- MEIKKIVOIDE

LYCON – AINUTLAATUINEN TILAISUUS POISTAA IHOKARVAT KOTONA

2 kommenttia

  1. Cami kirjoitti:

    Mulla on tämä sama tuoksu ja voi miten ihana se on! Tutustuin tuoksuun Bette Boxin näytteen yhteydessä ja pitihän se heti saada omaksi 🙂

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Tää on kyllä ihana! Mäkin tutustuin tuoksuun Bette Boksin kautta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *