Hae
Paletilla

FEIKKIPISAMAT KOLMELLA TAVALLA

*Sisältää mainoslinkkejä

feikkipisamat

Feikkipisamat ovat olleet jo kauan trendinä eikä näytä siltä, että se trendi olisi katoamassa yhtään mihinkään! Nykyään luonnollisuus on meikissä se juttu ja pisamat yleensä kruunaavat kokonaisuuden. Feikkipisamien tekoon on monia erilaisia tyylejä ja niitä voidaankin tehdä lähes millä vaan tuotteella. Erilaiset kynät, voidemaiset tai nestemäiset tuotteet ovat yleensä tekniikkaan parhaimpia. Tässä tuleekin kolme erilaista tapaa millä itse teen feikkipisamia.

  1. Pisamien teko kannattaa aloittaa joko puhtaalta iholta tai sitten heti meikkivoiteen jälkeen ennen puuterointia.
  2. Pisamien tulee olla mahdollisimman epäsymmetrisesti kasvoilla. Kannattaa myös pyrkiä tekemään kasvoille eri sävyisiä sekä kokoisia pisamia.
  3. Taputtele pisama kohdat läpi sormella. Näin lopputulos pehmenee ja se näyttää luonnollisemmalta.
  4. Lisää lopuksi puuteriset tuotteet jolloin pisamat jäävät niin sanotusti niiden alle.
  5. Voit lopuksi tehdä pisamia muutamia valmiin meikin päälle. Näin lopputulos on kolmiulotteisempi.

feikkipisamat

pisamat kulmatussilla

Pisamat kulmatussilla on ensimmäinen tekniikka jonka olen saanut toimimaan silloin kun vasta aloittelin tekemään feikki pisamia. Neuvoni onkin, että pisamien tekeminen kannattaakin aloittaa puhtaalle iholle, sillä silloin niistä saa enemmän kolmiulotteisemman ja ne näyttävät myös luonnollisemmilta. Töpöttelen kulmatussilla puhtaaseen pohjaan pisteitä mahdollisimman epäsymmetrisesti ja käyn vielä sormella painelemassa pisteiden päältä. Tämän jälkeen lisään meikkipohjan ja toistan vaiheen uudelleen. Sen jälkeen teen koko meikin loppuun. Lopuksi voi vielä töpötellä kulmatussilla valmiin meikkipohjan päälle lisää pisamia. Omat suosikki tuotteeni feikki pisamien tekoon kulmatussilla on *Nyx Lift & Snatch kulmatussi sekä *Essence Tiny Tip kulmatussi.

Vinkki: Kulmatussilla voi tehdä pisteitä omaan sormen päähän ja sen jälkeen painella ne sormella iholle. Kurkkaa tekemäni IG-reels tästä kulmatussilla tehdyistä pisamista.

feikkipisamat

pisamat tyvispraylla

Valmiin meikkipohjan päälle suihkutetaan *Loreal Paris Magic Retouch tyvisprayta. Kyseessä on siis tosiaan värillinen kuivashampoo jota käytetään normaalisti hiuksissa peittämässä tyvikasvua, mutta pisteet sille joka on keksinyt sen käytön pisamien teossa. Feikkipisamat näyttävät mielestäni kaikista aidoimmilta tällä tekniikalla, varsinkin jos havittelee koko kasvojen pisamia. Tämän käytössä kuitenkin kannattaa olla varovainen ja sitä ei missään nimessä saa joutua silmiin.

Vinkki: *Loreal Paris Magic Retouch tyvisprayn suihkutus painiketta täytyy varovasti painaa vähän kerrallaan jotta suuttimesta tulee ainoastaan pisaroita.

Untitled

Feikkipisamat KAJAALILLA

Pisamien tekeminen kajaalilla (tai kulmakynällä) on varmasti se tunnetuin ja eniten käytetty tekniikka. Sekä varmasti helpoin, sillä lähes jokaiselta meikkaajalta löytyy tähän tekniikkaan parhaiten soveltuva puuvartinen kajaali tai kulmakynä. Vahamaiset kuten automaattikynät eivät välttämättä ole parhaimpia, sillä ne jättävät lopputuloksesta melko kovan näköisen. Kynä ei saa olla liian pehmeä eikä liian kovakaan jotta lopputuloksesta tulee hyvä.

Vinkki: Teroita kulmakynän kärki teräväksi, mutta tylpistä kärkeä ennen pisamien tekoa. Painele kynällä pystysuoraan kasvoja kohti pisamia jotta kynä ei tee viivoja kasvoillesi.

Mikä tekniikka näistä kolmesta on suosikkisi? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

LORAC MEIKKISARJA NYT MYÖS SUOMESSA!

PARHAIMMAT POSKIPUNAT JUURI NYT

2 kommenttia

  1. Jannina kirjoitti:

    Ootko kokeillut itseruskettavaa näiden tekemiseen?

    Miniswithstyle.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.