Hae
Paletilla

Bette Box Syyskuu 2018

Syyskuun Bette Box

Syyskuun Bette Boksi on jälleen saapunut ja on aika kurkata mitä sieltä löytyy tässä kuussa! Syyskuun Bette Boksin sanottiin sisältävän ihanan meikkituotteet, täysikokoisen monikäyttöisen puhdistustuotteen sekä näiden lisäksi boksista löytyisi tehokas vartalotuote. Aika hyvät lupaukset jälleen kerran. Lähdin myös hakemaan boksia postista todella innoissani sillä ehdin spoilaantumaan sen sisällöstä, mutta mitä sisältö todellisuudessa oli ja mitä tapahtui oman boksin avaamisen jälkeen?

Syyskuun Bette Box

Ziaja Acai Berry Micellar Cleansing Face Scrub Gel

Ziaja Acai Berry tuote oli ehdottomasti syyskuun Bette Boxin parhain tuote. Olin muutenkin jo pitkään halunnut kokeilla uutta Acai Berry- sarjaa joten oli mahtaa, että semmoinen löytyi boksista. Kyseessä on siis geelimäinen misellivesi jossa yhdistyy puhdistustuote ja kuorinta. Tuote sisältää acai- marjauutetta, C-vitamiinia, sinkkiä ja luonnollisia kuorivia partikkeleita. Kuorintateho tässä tuotteessa on aika voimakas, enkä itse suosittelisi tätä käyttämään päivittäin kuivalla tai herkällä iholla vaikka tuote lupaa olla siihen sopiva. 200ml tuotteen hinta on 7,90€

Untitled

Manna Kadar Long Wear Mineral Powder

Syyskuun Bette Boxista löytyi Manna Kadarin monitoimituote joka on betteläisten suosikki vuodelta 2016. Manna Kadarin monitoimituotetta voi käyttää poskipunana, highlighterina, varjostuksena tai vaikka luomivärinä. Tämä Manna Kadarin tuote ei kyllä itsessäni riemun kiljahduksia aiheuttanut. Poskipunasävy on upean värinen, mutta paletti on todella pieni ja siitä on todella vaikea saada tuotetta siveltimeen. Highlighterina taas toi toinen sävy on aivan liian tumma itselleni. Manna Kadarin monitoimituotteen hinta on 21 USD.

Untitled

Rexona Maximum Protection Confidence Roll-On

Rexonan dödö oli se luvattu tehokas vartalotuot ja se oli myös valittu betteläisten keskuudessa suosikkituotteeksi vuonna 2016, aivan kuten Manna Kadarin monitoimituotekkin. Ainoa positiivinen puoli tässä Rexonan dödössä oli sen hinta. Sillä en itse ikinä raaskisi ostaa melkein kymmenen euroa maksavaa dödöä. Mutta silti, vaikka tuote olisi kuinka hyvä niin taas boksista tuli dödö!  Käytän itse spray dödöjä joten tämä roll-onit jää itselläni vain laatikkoon pyörimään. Tämä siis lähtee eteenpäin. Rexonan tehokkaan dödön hinta on 9,90€

Syyskuun Bette Box

Eleven Miracle Hair Treatment

Elevenin hiusnaamionäyte joka suojaa hiusväriä, lämpökäsittelyn haitoilta sekä ehkäisee kloorin aiheuttamia vahinkoja. Edellä mainittujen lisäksi sillä sanotaan olevan 11 hoitovaikutusta hiuksiin kuten esimerkiksi se, että se lisää kiiltoa, pehmeyttä ja sileyttä. Myöskään näytekokoinen hiustenhoitotuote ei ilahduttanut sillä tämä purkki on niin pieni, että hyvä jos se riittää edes hiusteni latvoihin. Täysikokoisen tuotteen hinta on 125ml/21,90€

Ziaja Acai Berry Protective And Shoothing Day Cream

Hiusnaamionäytteen lisäksi boksista löytyi Ziaja Acai Berry- sarjan päivävoide näyte. Vaikka kyseessä onkin näyte niin lähden silti tuotetta innoissani kokeilemaan. Kaikki kokeilemani Ziajan voiteet ovat olleet todella hyviä joten en usko tämän olevan poikkeus.

Syyskuun Bette Box

Ibero meikkisivellin

Iberon meikkisivellin oli päätynyt boksiini ilmeisesti, sillä olen Bette Boksin ”uusi tilaaja”. Vaihtoehtoisesti tämän siveltimen tilalla olisi voinut saada L.A Girlin Primerin tai luomiväripaletin ja olisin ottanut kumman vaan tämän tilalla. Myös tuo uusi tilaaja- titteli hieman ihmetyttää sillä olen kohta pitkäaikaistilaaja. Iberon siveltimen hinta on noin 5-6€

Niin kun varmasti huomasitte ettei syyskun Bette Boksi taas hirveästi ilahduttanut. Olin innoissani hakemassa tämän kuun Bette Boksia postista sillä muiden sisältö näytti todella hyvältä. L.A Girlin Primer tai luomiväripaletti olisi pelastanut tämänkin boksin! Myös tunnetusti syyskuun Bette Bokseissa oli taas vaihtelevuutta. Jotkut olivat saaneet ei pitkäaikaistilaajina niille suunatun sinkku luomivärin ja yli 30- vuotialta löytyi taas ylimääräinen kasvovoide. Ihmettelin myös tosiaan tota uusi tilaaja- tuotetta, sillä en itse koe olevani kauhean uusi tilaaja. Onneksi boksista kuitenkin löytyi uusi Ziajan Acai Berry- sarjan tuote jota olin halunnut jo pidemmän aikaa kokeilla. Mietin Bette Boksin tilaamisen lopettamista jo aiempina kuukausina, eikä tämän kuun boksi kyllä auttanut asiaa yhtään. Noh, aina ei voi voittaa. Eikä edes joka kerta.

Mitä ajatuksia Syyskuun Bette Box herätti? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Bette Box Elokuu 2018

Bette Box Heinäkuu 2018

Bette Box Kesäkuu 2018 

14 kommenttia

 1. Mari_Shopaholic kirjoitti:

  Mulla oli vähän erinäköinen boksi, tuo sivellin ja hiusnaamio oli vaihdettu luomiväriin ja primeriin. Parannusta pariin edelliseen kuukauteen selvästi, mutta ei herättänyt mitään suunnatonta riemua 😀 Ziaja ja L.A. Girl oli mun lempparit tässä kuussa.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Parannusta on ehdottomasti tapahtunut vähän edes edellisiin bokseihin verrattuna, mutta näiden boksien vaihtelevuus on ihan järkyttävää. L.A Girlin Primer olisi pelastanut tän mun boksin, mutta nyt vain Ziajan tuote oli kiva koko boksista.

 2. Charming Nails kirjoitti:

  Tuo sivellin on tullut aiemmin boksissa. Kannattaa ottaa käyttöön, ainakin minä olen tykännyt siitä tosi paljon häivyttelyssä 🙂

 3. Linda kirjoitti:

  Mä en oo missään vaiheessa oikein tykännyt tästä tyylistä, että pitkäaikaistilaajille ja ei-pitkäaikaistilaajille tulee eri tuotteita. Mun mielestä se aiempi tyyli, jolloin muutaman kerran vuodessa pitkäaikaistilaajat saivat jonkin extratuotteen, oli ihan toimiva. Muuten boksien sisältö oli kaikilla sama (jos sitten ei ollut vaikkapa iän perusteella vaihtelua kahden tuotteen välillä tms). Mutta mä oon käsittänyt, että pitkäaikaistilaajilta on tullut palautetta, että heitä halutaan huomioitavan enemmän, jolloin nykyään tulee sitten vähän väliä ihan eri tuotteita riippuen siitä ootko tilannut boksia yli vai alle vuoden.

  Alle 30-vuotiaille tulee varmaan taas ens boksista sitten joku voide, mutta toisaalta toikin on vähän outoa, sillä eihän kaikki tilaa boksia jatkuvasti. Eli jos olet alle 30 v ja lopetat nyt tilauksen, et saa ollenkaan sitä voidetta. Tai jos olet yli 30-vuotias, mutta aloitat tilauksen vasta nyt, jäät myös ilman. Mun mielestä tollaset pitäis aina laittaa samaan boksiin eikä laittaa ihmisiä ns. eriarvoiseen asemaan iän perusteella. Ihan kiva, että tulee iän perusteella kohdennettuja tuotteita, mutta ei tälleen, että toiset saa tässä kuussa ja loput seuraavassa. Ja ainakin siitä olis sitten hyvä infota kunnolla, koska toihan aiheutti melkoista sekaannusta silloin keväällä 😀

  Sori tää kilometrikommentti 😀 ♥

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mä en kans tykkää yhtään tästä tyylistä, että jokaisessa boksissa on kohdennettu jotain pitkäaikaistilaajille. En sen takia, että en itse ole pitkäaikaistilaaja vaan kun se homma ei näytä oikein toimivan. Lähes joka kuukausi joku ei pitkäaikaistilaaja saa pitkäaikaistilaajille kohdennetun tuotteet ja toistepäin. Ideanahan toi on ihan mahtava, että saat hieman extraa ollessasi yrityksen asiakas jo pidemään, mutta homman pitäisi sitten kyllä toimiakin moitteettomasti!

   Oon samaa mieltä, että jos tuote on kohdennettu yli 30- vuotialle niin samana kuukautena myös ne alle 30 vuotiaat saisivat kohdennetun tuotteen. Eikä niin, että joka toinen kuukausi toiselle ja joka toinen toiselle juuri tuon epäreiluuden nimissä. On myös outoa, että jos se on aiheuttanut sekaannusta keväällä niin miksi homma toistetaan toiseen kertaan? 😀 Ei mitään, kilometrikomentit on kivoja! <3

 4. Tytti-Kaarina kirjoitti:

  Hei ihanaa, kun kerroit rehellisen mielipiteen!! Välillä niitä pettymyksiäkin kun tupataan kaunistelemaan liikaa somessa.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kerron aina kaikista kirjoittamistani jutuista rehellisen mielipiteeni. Olisi ollut esimerkiksi väärin kehua tätä boksia, kun se oli mielestäni enemmän huono kuin hyvä 🙂

 5. Maija / Kivipuuteri-blogi kirjoitti:

  Ehdin jo muiden blogeissa ilahtua boksin sisällöstä, mutta olihan tämä ei-pitkäaikaistilaajien versio paljon heikompi. Manna Kadarin poskipuna-bronzer näyttää tosi nätiltä, ja varmaan sutisin molempia sävyjä sekaisin, koska rasia on niin pieni 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Pitkäaikaistilaajien boksi oli kyllä todella kiva! Tämän sisältö jäi hieman vaisuksi. Hyvä vinkki tuo, että sutii molempia! Ei tullut edes itselle mieleen 😀 Toi ruskea sävy on kuitenkin itselleni poskille ehkä hieman tumma, mutta täytyykin kokeilla!

 6. P kirjoitti:

  Itse sain ”uutena” (uusi profiili) tilaajana pitkäaikaistilaajien luomivärin 😀 Ja toisenkin luomiväripaletin, molemmat tummanruskeissa sävyissä. Ei kyllä ole taas ihan loppuun asti mietittyä.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Puhuttiin tästä just yhden ystävän kanssa, että sut luokitellaan pitkäaikaistilaajaksi jos olet tilannut muutaman boksin vaikka vuonna 2016 ja nyt tilaat uudelleen tänä vuonna, niin ilmeisesti näin olet pitkäaikaistilaaja 😀 Vaikka todellisuudessa ei olisi tilannut boksia vuotta putkeen.

   Parempi näin, että sait ne luomivärit! Mutta tästä huomaa, että homma ei ihan toimi aina niin kun pitäis 😀

 7. Katja kirjoitti:

  Mä sain ton vichyn voiden ja oon 24v

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *