Hae
Paletilla

Bette Box Tammikuu 2017

Boksien lähetys ilmoituksen jälkeen odotin innoissani, että saan marssia postiin ja hakemaan sen. Viimeksi taisin mainita, että yleensä boksit ovat mulle saapuneet ensimmäisien joukosssa, mutta tällä kertaa sain hieman odotella. Kaksi edellistä boksia olivat olleet ihan huikeita sisällöltään ja kaikki tuotteet ovat olleet todella mieluisia. Odotin innoissani Tammikuun boksia, mutta en jotenkin osannut odottaa tämän kuun boksilta kauhean paljoa, siksi että ne kaksi viimeisimpää oli ollut niin hyviä. Taisin jopa aavistaa, että tämän kuukauden boksi tulee olemaan todella ”tylsä” kahteen edelliseen verrattuna. Tammikuun boksi oli todellakin hieman pettymys, mutta onneksi joukosta löytyi ihan kivojakin tuotteita!

Lierac Hydragenist Moisturising Serum 30ml/52€

Suosittu kasvoseerumi soveltuu kaikille ihotyypeille. Seerumi kosteuttaa ihoa sekä sisältää AHA-happoja, jotka uudistavat ihoa. Lieracia voi ostaa apteekeistä sekä apteekkien verkkokaupoista.

Tämä oli mielestäni boksin mieleisin tuote. En ole ennen käyttänyt Lieracin tuotteita, mutta olen kuullut ja lukenut paljon hyvää niistä. Kiva päästä itsekkin nyt tutustumaan Lieraciin tämän seerumin avulla. Seerumi tuntui todella täyteläiseltä kasvoilla, jopa hieman öljyiseltä vaikka koostumus olikin geelimäistä. Seerumi jätti ihon todella kosteutetun tuntuiseksi.

Simple Eye Make-Up Remover Pads 30kpl/3,95€

Silmämeikinpoistolaput lupaa puhdistaa silmämeikin tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Lappua pidetään silmämeikin päällä hetken aikaa jolloin meikki irtoaa vaivattomasti. Saatavilla hyvin varustelluista K-kaupoista.

Ihan kiva tuote, mutta harvemmin tulee käytettyä silmämeikeille omia puhdistustuotteita. Putsaan itse nimittäin silmämeikit aina kasvojenpuhdistus tuotteella enkä ole kokenut tarpeelliseksi käyttää erillisiä tuotteita siihen. Toki jos silmämeikki ei lähde kasvojen puhdistuksen yhteydessä turvaudun silmämeikin poistoaineeseen, joten niissä tapauksissa nämä pääsevät käyttöön. Kokeillessani silmämeikinpoistolappuja ripsiväri ainakin lähti vaivattomasti.

Ibero Ripsiharja ja kampa 5,90€
Ripsikamman ja harjan yhdistelmä, jonka kampaosalla voi selvittää ripset ja harjaosalla levittää ripsiväriin tai harjata kulmakarvat paikoilleen. Harja soveltuu myös ripsienpidennyksille.
Varmasti käytännöllinen meikkiväline niille jotka tämmöisiä käyttävät, mutta itse en ole esimerkiksi koskaan käyttänyt ripsikampaa. Ripsiharjaa tulee käytettyä päivittäin kulmakarvojen tekemiseen, mutta käytän siihen ripsienpidennyksille suunnattua ripsiharjaa. Todennäköisesti tämä jää pölyttymään meikkilaatikkoon.

Lumene Nordic Seduction 17,90€

Nordic Seduction huulikiilto kosteuttaa sekä hoitaa samalla huuliasi, antaen niille kiiltoa sekä väriä. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä verkkokaupoista. Huulikiilto on sävyssä Ilta.

Lumenea ei unohdettu tästäkään boksista ja huulikiilto vaikuttaa todella kivalta, mutta saamani sävy ei ole ihan mun juttu. Monet oli saaneet boksista kauniin nude sävyisen huulikiillon ja se olisi ollut enemmän mulle kuin tämä viininpunainen sävy.

3xTwings Ifuso Tee & Pepsodent Long Active White Fresh Hammastahna

Tämän kuun boksiin oli lisäksi pakattu kolme tee pussia ja hammastahnaa. Mun mielestä kosmetiikka boksiin ei kuulu tee pussit, mutta juon kyllä teetä aina välillä joten kyllä nämä käytetyksi tulee. Mutta jee hammastahnaa! Meiltä aina välillä loppuu hammastahna niin, ettei kumpikaan ole muistanut hakea uutta joten nämä pienet tuubit on aina tarpeellisia!

Millaiset fiilikset jäi tammikuun Bette Boksista?

10 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Hahah ihana kuulla välillä positiivisia ajatuksia noista boksien hammastahnoista<3 😀 Mä taas otan mieluusti matkoille mukaan tollasia pikkutuubeja! Lieracin seerumi oli kyllä boksin paras tuote ja hyvänä kakkosena tulee se pitkäaikaistilaajille lähetetty shampoo 🙂

 2. Charming Nails kirjoitti:

  On kyllä vähän vaisu boksi ilman shampoota…mä olisin tykännyt noin tummastakin kiillosta ja kaikki muu oli ihan mieluista sisältöä 🙂

 3. Viivi kirjoitti:

  Haha! Mä oon aina naureskellu kun kaikki on valittanu niistä, että mä niin tarvisin! 😀 Matkoillehan noi ois ihan huippuja, mut tulee reissattua niin vähän 🙂 Se shampoo ois ollu kyllä tosi mieleinen, jos olis vaan tullu kaikille 🙂

 4. Viivi kirjoitti:

  No kyllä, se shampoo ois ollu kyllä mieleinen jos olis tullu kaikille 🙂 Mä oon arka käyttään tosi tummia punia ja kiiltoja, joten siinä mielessä nude sävy ois ollu mulle parempi 🙂

 5. Katja kirjoitti:

  Tosi kivat nää kuvat! 🙂 Törmäsin vasta sun blogiin ja tykästyin tosi paljon, jään seurailemaan!♥

 6. Kosmetiikan suurkuluttaja kirjoitti:

  Tuo Lumenen huulituote on tosi kauniin värinen, muutan oli aika blah boxi!

 7. Viivi kirjoitti:

  Se on nätti, mutta en koskaan käytä näin tummia kiiltoja tai punia. Lieracin seerumi oli kanssa kiva 🙂

 8. Viivi kirjoitti:

  Kiitos 🙂 Toivottavasti viihdyt!

 9. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Loppuvuoden 2017 boksit olivat tosi hyviä, mutta mulla oli jokin fiilis ettei tammikuun boksia kannattaisi tilata. Ja vaisto oli oikeassa. Minulle tämä olisi ollut vähän turha, mutta se pitkäaikaistilaajan shampoo olisi kiinnostanut 🙂

 10. Viivi kirjoitti:

  Mulla oli kanssa vaisto, ettei tammikuun boksi tule olemaan niin hyvä kuin edelliset. Mua ois kans kiinnostanut se pitkäaikaistilaajien shampoo! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *