Hae
Paletilla

Tarte Shape Tape Hydrating Foundation

Moni varmasti janoaa tietoa Tarten Shape Tape meikkivoiteesta, sillä meikkivoidetta ennen julkaistu Tarten Shape Tape peiteainetta on tituuleerattu maailman parhaimmaksi peiteaineeksi eikä suotta! Kun Tarten Shape Tape peiteaine oli noussut kulttimaiseksi tuotteeksi alettiin suunnittelemaan Shape Tape meikkivoidetta. Tarten Shape Tape meikkivoiteen julkaisua oli paljon odotettu, mutta se joutui kuitenkin heti julkaisun jälkeen suuren arvostelun alle. Kohun nostatti huono sävyvalikoima, mutta se ei kuitenkaan lannistanut itseni kiinnostusta meikkivoidetta kohtaan. Nousiko Tarten Shape Tape meikkivoide suosikiksini samanlailla kuin sarjan peiteaine?

Tarte Shape Tape Foundation

Tarten Shape Tape meikkivoiteesta löytyy kaksi versiota, matta ja kosteuttava. Itselläni on meikkivoiteesta kosteuttava versio ja sen kosteuttavina ainesosina toimii hyaluronihappo, kollageeni sekä C-vitamiini. Kosteuttava Tarten Shape Tape meikkivoide on puolipeittävä ja ensimmäisellä levitys kerralla se ei anna mitään huikeaa peittoa. Olenkin itse joutunut laittamaan meikkivoidetta kaksi kerrosta jotta lopputulos on omaan mieleen tarpeeksi peittävä. Itselläni meikkivoiteesta on tosi vaalee sävy ja en ole koskaan käyttänyt mitään näin sopivan sävyistä meikkivoidetta! Tarten Shape Tape meikkivoide levittyy kauniisti iholle ja jättää meikkipohjasta siistin näköisen heti levityksen jälkeen, mutta kaunis lopputulos ei kauaa pysy.

Tarte Shape Tape Foundation

Tarte Shape Tape Hydrating Foundation

Jo muutaman tunnin jälkeen meikkivoide kertyy itselläni juonteisiin ja meikkivoide rupeaa näyttämään siltä ettei sitä olisi puuteroitukaan. Se myös liikkuu ja lähtee helposti kasvoilta vaikka itselläni ei ole mitenkään päivän mittaan rasvoittuva iho. Samaan ongelmaan törmäsi myös ystäväni jonka mieleen tämä meikkivoide ei myöskään ollut juuri tuon kyseisen ongelman takia.  Kyseessä siis ei ole mikään maailman pysyvin meikkivoide. Mutta olen huomannut tämän saman ongelman kaikkien kosteuttavien meikkivoiteiden kanssa jota olen kokeillut. Tykkään vain itse enemmän mattaisista meikkivoiteesta sillä ne pysyy lähes virheettömänä koko päivän. Siinä mielessä Tarten Shape Tape meikkivoiteen matta versio olisi voinut olla mieleinen.

Tarte Shape Tape Foundation

Ulkonäöllisesti meikkivoide jatkaa Tarten Shape Tape peiteaineesta tuttua linjaa eli pumpun sijaan löytyy iso aplikaattori. Monen mielestä toi aplikaattori on hiukan erikoinen ratkaisu, mutta jostain syystä olen itse tykännyt. Ehkä näin meikkivoiteessa se ei toimi, mutta peiteaineessa se on todella hyvä! Kuten arvata saattaa ei Tarten Shape Tape meikkivoiteesta tullut uutta suosikkiani tai samaisen sarjan peiteaineen vertaista tuotetta.

Tarte Shape Tape Foundation


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Tarte Shape Tape Concealer

Tarte

Määritteleekö ikäsi sen mitä kosmetiikkatuotteita voit käyttää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.