Hae
Paletilla

Purple Tree Miracle Balm Monitoimivoiteet

IMG_3374

Purple Tree Miracle Balm monitoimivoide

Purple Tree Miracle Balm monitoimivoide on saanut ideansa siitä, että mihin ikinä menetkin tai mitä ikinä tarvitsetkaan ovat näissä 25ml purkeissa. Miracle Balmit ovat luonnonmukaisita raaka-aineista valmistettu ja  sopivat kaikille ihotyypeille. Kuka ei ihastuisi monitoimivoiteeseen jota voi käyttää kuiville jaloille, huulille, käsille ja kynsinauhoille sekä myös silmänympärysiholle. Värikkäisiin pakkauksiin pakattu parabeeniton, sulfaatiton sekä vegaani ystävällinen Miracle Balm on helppo sujauttaa käsilaukkuun tai matkalle mukaan.

Purple Tree Miracle monitoimivoiteita löytyy viisi erilaista, jotka sisältävät kaikki hieman eri raaka-aineita. Granaattiomenan ja papaija monitoimivoiteen lisäksi löytyy aloe vera, kookos sekä shea versiot.  Aloe vera versio toimisi varmasti näin kesällä moniin ihoärsytyksiin kun taas shea ja kookos versiot hoitaisivat talven runtelemaa kuivaa ihoa. Sillä voiteiden paksu vaseliinimainen koostumus hoitaa ihoa tehokkaasti jättäen sen todella pehmeän tuntuiseksi.

IMG_3381

Purple Tree Pomegranate Miracle Balm

Tämä makean marjaiselle tuoksuva Miracle Balm sisältää granaattiomenaöljyä joka kosteuttaa, rauhoittaa ja ravitsee ihoa. Graattiomenaöljy sisältää kolme kertaa enemmän antioksidantteja kuin esimerkiksi vihreä tee ja sisältää huikean määrän erilaisia vitamiineja kuten A-, C-. E- ja K-vitamiineja.

IMG_3378

Purple Tree Papaya Miracle Balm

Sisältää luonnonmukaisia ainesosia kuten papaya- uutetta, hunaja-uutetta sekä saffflower kasviöljyä. Papaya- uute rauhoitaa esimerkiksi hiuspohjaa tehokkaasti kun taas antioksidanttipitoinen hunaja-uute rauhoittaa ja ravitsee ihoa. Papya voiteen tuoksu on hieman miedompi kuin granaattiomenan, mutta silti taivaallinen.

IMG_3386

Purple Tree Miracle monitoimivoiteet ovat päässeet moneen käyttötarkoitukseen. Olen käyttänyt niitä kuiville kynsinauhoille, silmänympärysiholle hoitamaan atooppista ihottumaa sekä huulille. Näissä kaikissa käyttötarkoituksissa ne ovat toimineet loistavasti, enkä ole tavannut vähään aikaan niin tehokkaasti ja nopeasti toimivia tuotteita kuin nämä. Kyllä jää monitoimivoide Bepanthen kakkoseksi! Purple Tree Miracle Balm voiteita on saatavana stockmannilta, prismoista sekä uudesta verkkokaupasta stoorlasta. Noin 5€ hintakaan ei päätä huimaa näin tehokkaasta ja monipuolisesta tuotteesta. Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan Purple Tree Miracle monitoimivoiteita mikäli niihin törmää kauppareissulla, sillä nämä toimii varmasti erittäin hyvin kuiville kantapäille tai ihottuma läiskiin. Itse olen voinut sanoa hyvästit kuiville ja repaleisille kynsinauhoille näiden monitoimivoiteiden ansiosta!

Onko monitoimivoiteet tuttuja? 

14 kommenttia

 1. Katta kirjoitti:

  Tällaiset monitoimiminituotteet ovat reissaajien mieleen. Tykkään. Kiitos esittelystä.

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Minulta taitaa näistä juurikin tuo Papaya löytyä, mutta en ole sitä vielä ehtinyt korkata käyttöön 🙂

 3. Mira Rinne kirjoitti:

  Monitoimivoiteita en ole vielä kokeillut 🙂

  Mira | http://fashionpoetry.eu/

 4. Niina kirjoitti:

  Vähänkö hyvä idea noissa tuotteissa! <3 Pakko ostaa, koska matkalle tuollainen ois niinkun ihan paras tuote 🙂 Kiitos Viivi vinkkauksesta!

 5. Mere - Mom is the new black kirjoitti:

  Oho, kuulostaapa hyvältä! Mulla on aina oikeat rasvat hukassa, jos olisi yksi ja vielä noinkin erottuvan värinen niin ehkä mullakin olisi mahdollisuus löytää rasvapurkki silloin kun tarvitsen. 😀

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Näissä purkeissa on kyllä värit kohdallaan ja varmasti löytäisit purkin pahemmastakin piilosta jo värin ansiosta. Ja mikä parasta, että voide käy niin moneen käyttötarkoitukseen!

 6. Mari_Shopaholic kirjoitti:

  Kuulostaa tosi kivoilta! En ollut näistä ennen kuullutkaan, kiitos vinkkauksesta. Voisi olla näppäriä reissuilla 🙂

 7. Maija / Kivipuuteri-blogi kirjoitti:

  Mä käytän tälläisiä monitoimivoiteita yleensä esim. kynsinauhoille, jotka mulla kuivuu helposti vaikka rasvaa käsiä ahkerasti 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mulla on ihan sama ongelma, mutta vielä lisäksi sormien välit on ihan extra kuivat. Nää voiteet on ollu pelastus juuri mun kynsinauhoille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.