Hae
Paletilla

Koukuttava K-Beauty – Sheet Mask

*Postauksen tuotteet ovat saatu

En ole tainnut oikein koskaan mainita, että korealainen kosmetiikka on myös vienyt minut mennesään samaa vauhtia, kun se rantautui tänne Suomeen. Muistaakseni olen puhunut Korealaisesta kosmetiikasta viimeksi blogin alkuaikoina eikä sekään postaus kauhean ihmeellinen ollut! Mutta se oli aikaa, kun testailin ensimmäisiä kertoja K-beutya. Korealaisesta kosmetiikasta kiinnostavaa tekee sen erilaisuus ja monipuolisuus. Mikäs sen parempaa nimittäin, kun käyttää ihonhoitorutiinissa kymmentä eri tuotetta kuin Suomalaisittain yhtä tai ehkä jopa kahta! Jos ei muuta niin ainakin iho kiittää Korealaisesta ihonhoitorutiinista! Tänään kuitenkin puhutaan Korealaisen kosmetiikan valehtelematta varmaan tunnetuimmista kosmetiikkatuotteista. Nimittäin sheet maskeista eli kangasnaamioista! Sain ilokseni Kokoskin.fi verkkokaupasta testiin erilaisia kangasnaamioita eri brändeiltä ja olin todella innoissani tästä mahdollisuudesta päästä testaamaan erilaisia sheet maskeja, sillä yritän käyttää niitä lähes viikoittain!

Kangasnaamio

Erilaiset kasvonaamiot ovat ihania arjen luksus tuotteita, mutta inhoan niiden pois pesemistä. Sen takia sheet maskit ovat itselleni enemmän kuin mieleisiä, sillä niitä ei tarvitse huuhdella ollenkaan pois! Vaan niiden sisältämä seerumi imeytyy ihoon naamion vaikutusajalla. Monen mielestä sheet maskit ovat inhottavan kylmän sekä märän tuntuisia kasvoilla ja pakko myöntää, että jotkut kangasnaamioit ovat inhottavia käyttää. Jos kangasnaamio on liian märkä ja sen kangas liian paksu niin, se putoaa ja liikkuu kasvoilla jolloin sen käyttäminen on enemmän epämiellyttävää kuin ihanaa tai rentouttavaa. Mutta kangasnaamioiden tunteeseen kasvoilla täytyy hieman eka tottua. Sheet maskeissa hauskinta on se, että ensin joudut tottumaan siihen miltä näytät naamio kasvoillasi ja toiseksi siihen tunteeseen miltä naamio tuntuu. Vaikka sheet maskit kasvoilla näyttääkin huvittavalta niin muutaman kokeilu kerran jälkeen moni on kuitenkin tykästynyt käyttämään niitä.

kangasnaamio

Holika Holika

Holika Holikan kangasnaamiot ovat itselleni entuudestaan tuttuja, mutta kokeiluun saamani riisi- ja sitruuna kangasnaamiot olivat ihan uusia tuttavuuksia. Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Rice -kangasnaamio sisältää riisiuutetta jota käytetään kosmetiikassa ihon kuivuuden ehkäisyyn eli kosteuttamiseen. Riisiuute sisältää myös paljon erilaisia vitamiineja kuten B-vitamiinia. Kosteutuksen lisäksi riisiuute kirkastaa ja häivyttää pigmenttimuutoksia. Riisiuutteen lisäksi naamio sisältää orvokkiuutetta joka myös kosteuttaa, mutta myös vähentää ihon kutinaa. Näiden kahden lisäksi naamio sisältää muutamia muita kasviuutteita kuten kamomillauutetta joka myös rauhoittaa ihoa.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Lemon kangasnaamio on tarkoitettu samealle ja väsyneelle iholle. Sitruunauutetta sisältävä kangasnaamio virkistää, kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Sitruunauutteen lisäksi naamio sisältää erilaisia hedelmäuutteita sekä myös kamomillauutetta. Molemmisa naamioissa on super ohut kangas joka asettuu iholle todella hyvin. Vaikka Holika Holikan naamiot sisältävät runsaan määrän hoitavaa nestettä niin naamio pysyy kasvoilla paikallaan moitteettomasti. Suurena plussana pakettien helposti avattavuus. Nämä aukeat yläkulmasta kahtia, kun taas yleenä paketit täytyy repiä poikittain auki ja kaivaa naamio pussista. Riisi sheet mask oli lähes tuoksuton, mutta sitrus naamiossa oli ihanan raikas nimensäkkin mukaisesti sitruksinen tuoksu.

A’Pieu

Korealainen A’pieu merkki on itselleni täysin uusi merkki. Olen ainoastaan ihastellut merkin sheet maskejen pakkauksia! A’pieu merkillä on erilaisia kangasnaamioita jotka tunnistaa hyvin erilaisista pakkauksista. Pakkauksissa näkyy esimerkiksi jäätelopuikkoja, suklaa, mansikka tai vihreä tee maitopurkkeja sekä muita hauskoja yksityiskohtia. A’pieu merkiltä sain testattavaksi anana sekä omena kangasnaamiot. A’pieu Icing Sweet Bar Sheet Mask Pineapple kangasnaamio sisältää ananasuutetta joka kosteuttaa ja siloittaa ihoa. Ananas sisältää runsaasti myös C-vitamiinia joka vähentää tulehduksia. Naamiosta löytyy myös mangouutetta joka sisältää vitamiineja ja kosteuttaa ihoa. Näiden lisäksi naamio sisältää taikapähkinää joka rauhoittaa sekä tasapainottaa ihoa. Naamio sopii kaikille ihotyypeille sen kosteuttavien ainesosien ansiosta.

A’PIEU Real Big Apple Yogurt One-bottle kangasnaamio sisältää jogurttiuutetta joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa, omenauutetta joka pehmittää, kosteuttaa ja lisää ihon joustavuutta, B2 vitamiinia, proteiinia ja maitohappobakteeria joka vahvistaa ihoa ja auttaa sitä pysymään terveenä. A’pieun naamioiden kangas on valmistettu L-cell kuidusta joka tekee siitä pehmeän, ihoon paremmin tarttuvan ja paremmin kasvoilla paikallaan pysyvän. Ananas sheet mask sisältää vielä kuorivia ainesosia jotka auttavat taistelemaan epäpuhtauksia vastaan.

kangasnaamio

SECTRET KEY

Secret Key Nature Recipe kangasnaamiot olivat myös itselleni tuntemattomia. Merkistä olen kuullut, mutta naamioita ei ole tullut käytettyä tai hankittua. Uusien tuotteiden kokeileminen on aina kiinnostavaa ja sempä takia lähdin kokeilemaan myös Secret Keyn kangasnaamioita innolla. Sectret Key Nature Recipe Mask Pack Honey kangasnaamio sisältää hunajaa joka taas puolestaan sisältää sokeria, mineraaleja ja vitamiineja jotka auttavat ihoa pysymään kosteutettuna. Hunajaa sisältävät tuotteet sopivat erityisesti kuivan ihon hoitoon!

Sectret Key Nature Recipe Mask Pack Aloe kangasnaamio sisältää aloe veraa joka rauhoittaa ihoa ja iho ärsytyksiä. Aloe veran lisäksi se isältää hyaluronihappoa, rohtosammakonputken uutetta, taikapähkinää ja vihannesportulakkaa. Näin ollen se sopii erityiseti kuivalle sekä herkälle iholle kosteuden tuojaksi. Secret Keyn sheet maskien kangas on hieman paksumpaa kuin edellisien naamioiden. Hunaja sheet mask pehmensi ja kosteutti ihoa tuttuun tapaan todella hyvin ja aloe jäi kaappiin odottamaan iho ärytys päivää.  Secret Keyn sheet maskit siältävät myös runsaasti hoitonestettä.

Untitled

Tykkään sheet maskien eli kangasnaamioiden ideasta sillä yhdessä naamiossa on melkein yhtä paljon nestettä kun yhdessä kokonaisessa seerumi pullossa. Yhden sheet maskin hinta vaihtelee muutamata eurosta jopa 20 euroon, mutta keskimäärin niiden hinta ei juurikaan 5 euroa ylitä. Kun taas yhden 30ml seerumin hinta voi olla jopa puolet enemmän. Sheet maskien pussiin voi jäädä reilusti vielä hoitavaa nestettä jolloin naamioin vaikutusajalla levitän sen muualle kroppaan. Yksi sheet maskeja myynyt henkilö kertoi myös, että kankaan voi laittaa takaisin pussiin ja käyttää uudestaan vaikka seuraavana päivänä! Itseni mielestä vinkki oli enemmän kuin hyvä, sillä tämä ei ole tullut itselleni mieleenkään. Näiden Korealaisten sheet maskien kohdalla voi todeta, että sieltä mistä nämä kuuluisat kangasnaamiot tulee niin siellä myös näitä osataan tehdä!

Kokoskin.fi

Sheet maskit voi lisätä normaaliin ihonhoitorutiiniin eli käyttää aina yksi kangasnaamio päivässä. Korealaisessa 10 vaiheen ihonhoitorutiinissa sheet maskit kuuluvat laittaa tehohoitotuotteiden eli seerumien jälkeen. Valitsen aina sheet maskin oman fiiliksen mukaan. Jos kaipaan piristystä ja virkistystä niin esimerkiksi näistä kanganaamioista valitsisin Holika Holikan Lemon kangasnaamion. Jos iho tuntuu kaipaavan kosteutusta olisi hunaja naamio nappi valinta päivän kangasnaamioksi. Kokoskin.fi verkkokauppa tarjoaa sheet maskien lisäksi muita Korealaisia kosmetiikkatuotteita ja verkkokaupassa on kerrottu todella tarkasti sekä laajasti eri tuotteista. Kokoskinin verkkokaupasta löytyy sheet mask- boxeja joiden avulla pääsee tutustumaan eri brändien kangasnaamioihin. Tämmöiset löytyy esimerkiksi Holika Holikalta ja A’pieulta.

Tykkäätkö käyttää sheet maskeja ihonhoitorutiinissasi?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Auta luontoa yhdessä The Body Shopin kanssa

Näillä vinkeillä taistelet kuivaa ihoa vastaan talven saapuessa

Dick Johnson, miesten kosmetiikkatuotteita

4 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Mä käytän sheet maskeja aina silloin tällöin ja oikeestaan ihan vaan sen takia, että niitä kaapeista löytyy. Periaatteessa noissa ei oo tehollisesti mitään vikaa ja usein ne tekee ihosta ihanan pehmeän ja toimii kuten tuotelupauksessa sanotaan. Mulle se ongelma noissa on just se märkä, limainen ja kylmä tunne, minkä ne iholle laitettaessa aiheuttaa 😀 Toki varsinkin se kylmyydentunne häviää siitä pikkuhiljaa, kun se pääsee kosketuksiin lämpimän ihon kanssa, mutta kavahdan sitä silti joka kerta, kun sheet maskia käytän. Jotkut on vieläpä niin älyttömän märkiä, että sitä nestettä valuu huulille ja silmiin. Toki sitä nestettä on hyvä olla runsaasti naamiossa, mutta ei ehkä ihan noin paljon.

  Sheet maskit ei siis oo ihan mun juttuni, vaikka haluaisinkin oppia niitä käyttämään ja tottumaan siihen tunteeseen, kun naamio on kasvoilla!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Muistelinkin, että oot kertonut ettet tykkää sheet maskien märästä tunteesta kasvoilla! 😀 Sheet maskit on tehokkaita ihonhoitotuotteita, mutta ei niistä tarvitse kaikkien pitää 🙂 En oo kyllä törmännyt yhteenkään kangasnaamioon jossa sitä nestettä valuis joka paikkaan, mutta sellaisiin jotka valahtaa samantien kasvoilta niin oon. Mä taas itse tykkään käyttää erilaisia sheet maskeja kun ne tuntuu virkistävältä kasvoilla!

 2. Anni Anonyymi kirjoitti:

  Oletko kokeillut laittaa naamiopakkaukset hetkeksi kädenlämpöiseen veteen? Ei tule kylmää tunnetta kun pakkauksen sisältö onkin lämmin. =)

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   En ole kokeillut, sillä itse pidän juuri siitä kylmästä tunteesta kun kangasnaamion laittaa kasvoille! Hyvä vinkki niille joita toi kylmyys juuri häiritsee 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.