Hae
Paletilla

Uusi Wet n Wild Photo Focus Dewy meikkivoide

*Sisältää mainoslinkkejä

Wet n Wildin Photo Focus Dewy meikkivoide

Wet n Wild Photo Focus Dewy meikkivoide herätti mielenkiintoni saapuessaan markkinoille, sillä nimensä mukaisesti tuote lupaa kuulaan kauniin meikkipohjan. Paksut ja peittävät meikkivoiteet ovat saaneet luvan väistyä jo aikoja sitten kuulaiden meikkivoiteiden tieltä, sillä ne saavan meikkipohjan näyttämään huomattavasti raikkaammilta. Olen jopa lähiaikoina tykästynyt meikkipohjiin jotka näyttävät enemmänkin omalta iholta kuin siltä, että siihen olisi edes laitettu mitään meikkivoidetta. Wet n Wild Photo Focus Dewy meikkivoiteessa oikeastaan yhdistyy kaikki se mitä tällä hetkellä meikkivoiteelta kaipaan. Se on koostumukseltaan ultrakevyt sekä se jättää kostealta näyttävän meikkipohjan.

*WET N WILD PHOTO FOCUS DEWY MEIKKIVOITEET SAATU

WET N WILD PHOTO FOCUS DEWY meikkivoide

Kevyen koostumuksen ansiosta meikkivoide peittää kasvojen pieniä värieroja sekä antaa kasvoille raikkaan näköisen meikkipohjan.

Wet n Wild Photo Focus Dewy meikkivoiteen ultrakevyen koostumuksen ansiosta sillä saa tehtyä kuulaan ja kevyen pohjan, mutta kerrostamalla meikkivoidetta siitä saa peittävämmänkin. Meikkivoide sopii kuivalle sekä normaalille ihotyypille, sillä kyseessähän on kosteuttava meikkivoide. Kevyen koostumuksensa ansiosta se levittyy iholle täydellisesti, peittää hyvin kasvojen värieroja, pieniä virheitä sekä antaa kasvoille raikkaan näköisen meikkipohjan.

Wet n Wildin Photo Focus Dewy meikkivoide

Sain testiin kaksi sävyä Wet n Wild Photo Focus Dewy meikkivoiteesta ja valitsin itselleni sävyt Soft Ivory ja Nude Ivory. Valitsin tietoisesti kaksi vaaleimpaa sävyä, sillä tiesin toisen olevan keltapohjainen sävyltään ja toisen punapohjainen. Omalle ihon sävylleni sopii molemmat, mutta joskus meikkivoiteissa toisiksi vaalein sävy voi olla vaaleampi kuin ensimmäinen sävy. Vaikka omalle iholleni sopii niin keltapohjaiset kuin punapohjaisetkin sävyt niin valitsen näistä aina ennemmin keltapohjaisen. Wet n Wildin Photo Focus Dewy meikkivoiteessa sävy *Soft Ivory on vaalea keltapohjainen sävy ja *Nude Ivory vaalea punapohjainen sävy.

Untitled

Ultrakevyt ja kestävä meikkivoide

Wet n Wildin vaalea keltapohjainen sävy *Soft Ivory on kuin luotu omille kasvoilleni. Se on sävyltään tarpeeksi vaalea, mutta ei kuitenkaan ole kasvoilla liian lämmin kuten jotkut keltapohjaiset meikkivoiteet. Rakastan Photo Focus Dewy meikkivoiteen ultrakevyttä koostumusta nimittäin sillä saa luotua täydellisen näköisen no make up- meikin.  Meikkivoiteen kiinnitykseen riittää puuterointi kasvojen T-alueelta ja silti se kestää kauniin näköisenä lähes koko päivän.  Kevyellä koko kasvojen puuteroinnilla meikkivoiteesta saa tehtyä varmasti vielä kestävämmän. Kosteuttavat meikkivoiteet eivät tietenkään ole niin kestäviä kuin esimerkiksi mattaiset, mutta tämä meikkivoide pysyy siitä huolimatta hyvin kasvoilla.

Untitled

Wet n Wild Photo Focus Dewy meikkivoide on täysin erilainen kuin edeltäjänsä! Ainoana yhdistävänä asiana on pakkauksen  sekä sieltä löytyvä aplikaattori jolla meikkivoide on helppo levittää kasvoille. Edellisessä meikkivoiteessa oli myös voimakas maalimainen tuoksu, mutta tämä dewy versio on lähes tuoksuton. Alle 9€ meikkivoiteeksi meikkivoide on täydellinen näin kesä aikaan, kun meikkipohjasta haluaa astetta kevyemmän!

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TÄYDELLINEN MEIKKIVOIDE CLARINS SKIN ILLUSION

KAUNIIN KUULAS MEIKKIPOHJA LUMENEN TUOTTEILLA

WET N WILD UUTUUDET, MEIKKIBRÄNDI NUORUUDESTA

2 kommenttia

  1. Katri kirjoitti:

    Mielenkiintoinen postaus, mietin kyllä, saako tuolta pohjalta enää tolla applikaattorilla mitään irti 😀 Toivottavasti!

    http://www.kosmetiikkakatri.fi

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Hyvä pointti! Uskon kuitenkin, että meikkivoiteen saa kulutettua helposti loppuun, sillä se on koostumukseltaan melko nestemäistä. Aplikaattorilla saa varmasti otettua tuotetta hyvin loppuun asti, mutta ainahan meikkivoiteiden pohjalle jotai rippeitä jää 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.