Hae
Paletilla

Glossybox Elokuu 2019

Glossybox elokuu

Happy Birthday Glossybox! Elokuussa vietetään Glossyboxin synttäreitä ja tämän ansiosta kuukauden vaaleanpunainen boksi oli kuorrutettu tällä kertaa glitter valumilla ja olihan se kerrassaan upea! Glossybox elokuu oli rakentunut synttäreiden ympärille ja sen luvattiin sisältävän erilaisia beauty herkkuja.

Glossybox elokuu

Ted Baker Polly

Ensimmäisenä boksista löytyi itselleni tuttu tuoksu, nimittäin Ted Bakerin Polly tuoksu! Polly on Ted Bakerin uutta Sweet Treats tuoksukokoelmaa ja kyseinen tuoksu on ollut keväästä asti itselläni lähes päivittäisessä käytössä. Se on ihana tuoksu joka on makea, mutta siinä on ripaus myös pehmeyttä. Elokuun Glossybokseista löytyi Sweet Treats sarjan Polly tai Ella ja itsehän olisin mielummin toivonut Ella- tuoksua sillä Polly oli itselleni jo tuttu tuoksu. Minikokoinen Polly ei kuitenkaan ollut mitenkään huono vaihtoehto ja pääsee varmasti käyttöön kuten aikaisempikin! Voit lukea Polly tuoksusta lisää täältä. 

Glossybox elokuu

Luxie 702 Tapered Blending Eye Brush

Elokuun Glossystä löytyi myös itselleni täysin tuntemattoman brändin häivytyssivellin josta olin enemmän kuin innoissani! Tämä sivellin kuvastaa hyvin sellaista tyyliä mistä itse pidän. Sen mattamusta väri pronssisell  yksityiskohdalla on ihan super kaunis. Häivytyssiveltimiä ei voi koskaan olla liikaa ja tämä vaikuttaa ihan hyvältä siveltimeltä.

Untitled

Trifle Cosmetics Praline Palette

Sitten tuleekin tämän kuukauden huti tuote. Boksista löytyi luomiväripaletti jonka ulkokuori ja muutenkin design näyttää siltä, että se olisi lapsille tehty. Paletti sisältää itselleni täysin turhia luomivärisävyjä ja haisee myös ihan hirveälle. Tämä pääsee itselläni eteenpäin.

Untitled

John Friesa Weigthless Wonder Shampoo & Hoitoaine

Itse tykkään, että bokseita löytyy silloin tällöin hiustenhoitotuotteita. Glossybox elokuu piti sisällään John Friesa nimisin brändin shampoon sekä hoitoaineen. Itsellänihän loppuu hoitoaineet aina yllättäen joten on kiva, että niitä löytyy ylimääräisiä kaapista. Merkin shampoo ja hoitoaine lupaa poista pörröisyyttä ja tehdä hiuksista kiiltävän kauniit. Tuotteet sisältävät rauhoittavaa aloe veraa ja se on suunnattu juuri skandinaaviselle hiuslaadulle.

Glossybox elokuu

Medusa Makeup Metal Af Lip Gloss

Boksin toinen huti sävyn ja metallisuuden puolestaan oli Medusa Makeup brändin huulikiilto. Itse en niinkään välitä metallisista huulituotteista joten tämäkin pääsee käyttöön jollekin muulle. Kokeilin kuitenkin sävyä kädelle ja se on koostumukseltaan enemmän nestemäisen huulilakan tapainen kuin huulikiilto. Tuote jämähtä paikoilleen hetkessä joten kyseessä on todella kestävä huulituote.

Glossybox elokuu

Glossybox elokuu 2019

Elokuun Glossybox oli mielestäni kaikin puolin todella kiva ja muutama tuote pääsi sieltä itsellenikin käyttöön. Ehdoton suosikkini oli häivytyssivellin, Ted bakerin tuoksunäyte sekä hiustnhoitotuotteet. Vaikka muutama Glossybox onkin ollut huti niin suurinosa bokseista on ollut todella hyviä. Pääset tilaamaan Glossyboxin itsellesi tästä hintaan 17,99€


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

GLOSSYBOX HEINÄKUU 2019

GLOSSYBOX KESÄKUU 2019

MINUN IHONHOITORUTIINI

6 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Mun boksista puuttui toi hajuvesi kokonaan, mutta toivon myös saavani Pollyn sijasta jonku toisen, kun Polly kotoa löytyy jo, jos he mulle jälkikäteen sen tuoksun lähettävät 🙂 Luomiväripaletti ei herättänyt mussakaan innostusta. Toi paletin ulkokuori ei olisi mua haitannut, jos sävyt olis olleet kivempia, mutta noille ei löydy multa kyllä käyttöä 😀 Toi huulikiilto taas vaikutti hurjan ihanalta, mutta mä myös rakastan juurikin niitä metallinhohtoisia huulimeikkejä!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Eikä! Miten se voi puuttua.. Toi huulikiilto tai paletti ei ollut yhtään mun juttu, mutta onneksi ottajia varmasti löytyy 🙂

 2. Tuuli ? kirjoitti:

  Mä tykkäsin tosi paljon tästä boksista 🙂 Puhumattakaan glitteri laatikosta <3 Mä onneksi en saanu (ruskeaa!!!) huulituotetta, vaan Oriflame Giordani eliksiiriprimerin, eli ei voi valittaa 🙂 Kivaa viikonloppua 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Toi glitter laatikko kyllä kruunas kokonaisuuden! Kattelinkin, että osa oli saanut eliksiiriprimerin ja se olisi ollut tosi kiva kans!

 3. Charming Nails kirjoitti:

  Nyt oli hyvä sisältö, olisin tykännyt jokaisesta tuotteesta! Sivellin oli hajuveden lisäksi kivoin tuote 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Sivellin oli kyllä todella kiva! Oisin toivonut hajuvedestä Ellaa sillä Polly multa jo löytyykin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *