Hae
Paletilla

Scrub Love

Yllätykseksi voitin Kosmetologikauppa.fi instagram kilpailusta yhden Scrub Love vartalokuorinnan. Nämä pussissa olevat vartalokuorinnat on ihan super ihanan näköisiä ja takuu varmasti rouheita kuorintoja. Tuoksu vaihtoehtoja oli mitä ihanempia, kuten mango/kookos, suklaa, minttu ja valitsemani päärynä/aktiivihiili. Scrub Love vartalokuorinnat valmistetaan 100% luonnollisista ainesosista, eikä ne sisällä parabeeneja, muovirakeita tai natriumlauryylisulfaattia. Kuorinnat ovat vegaanisia. Vartalon lisäksi kuorintaa voi käyttää myös kasvoille hellemmällä kädellä. Suosittelen käydä tutustumassa kosmetologikaupan sivuilla Scrub Loven kuorintoihin, sillä jokaisen kuorinnan sisältämät ainesosat ovat todella hyviä iholle sekä tuoksut ovat aivan ihanan kuuloisia!

Valitsemani vartalokuorinnan tuoksu on taivaallinen! Tuoksu on todella makean päärynäinen ja muistuttaa todella paljon jotain ihanan tuoksuista päärynämehua. Kuorinnan tuoksu on ihanan raikas mutta samaan aikaan myös makea. Vaikka tämä kuorinta on upean tuoksuinen on se myös aktiivihiilen ansiosta puhdistava. Kuorinnan sisältämä aktiivihiili sitoo itseensä epäpuhtauksia ja saasteita magneetin tavoin. Kosmetiikkateollisuuden aktiivihiili saadaan muun muassa kookoksesta, jota on tässä vartalokuorinnassa käytetty tai bambusta. Aktiivihiilen ansiosta tämä kuorinta sopii myös niille, jotka kaipaavat syväpuhdistusta vartalon iholle. Aktiivihiilellä on antibakteerisia ominaisuuksia, joten siksi se on loistava epäpuhtaan ihon hoitoon.

Vaikka kuorinta on pääosin puhdistava sisältää se myös kuivemmalle iholle hoitavia ainesosia. Kuorinnasta löytyy ihoa hoitavia rasvahappoja, E-vitamiinia ja Argan öljyä. Scrub Loven vartalokuorinta on todella rouhea ja tehokas. Kuorinnan jälkeen vartalon iho tuntuu sametinpehmeältä. Sanotaan että kuorinnan jälkeen vartalo ei tarvitse enää kosteusvoidetta, mutta tehokkaan kuorinnan jälkeen on aina suositeltavaa kosteuttaa iho. Kun kuorinnan yhteydessä on poistettu kuollut ihosolukko, rasva ja epäpuhtaudet imeytyy kosteusvoide ihoon huomattavasti paremmin.

Yllätyin kuinka kiinteää kuorinta oli koostumukseltaan sillä odotin pussia avatessani, että koostumus olisi ollut samanlainen kuin kahvinpuruissa. Kuorinta oli todella mieleinen ja osoittautui nappi valinnaksi! Koostumus, tuoksu ja kuorinnan tehokkuus yllätti kyllä täysin. Kosmetologikauppa.fi myy Scrub Loven kuorintoja ainoana suomessa ja hintaa näillä on 17,95€. Suosittelen myös seuraamaan kosmetologikauppaa instagramissa sekä Facebookissa, sillä uusia arvontoja on luvassa!

6 kommenttia

 1. Sofia kirjoitti:

  kuulostaa kieltämättä aika ihanalta tuo kuorinta 🙂 <3

 2. Linda kirjoitti:

  Toihan kuulostaa hurjan ihanalta! Mä joskus ajattelin myös, ettei sellasen kosteuttaviakin ainesosia sisältävän kuorinnan jälkeen oo tarvetta rasvata vartaloa, mutta eihän se ihan niin ollutkaan 😀 Jotenkin tuntuu vaan hassulta laittaa rasvaa iholle, kun se jää kuorinnan jälkeen vähän öljyiseksi, mutta kyllä se iho silti sitä kosteutusta vaan tarvitsee lisää 🙂

 3. Viivi kirjoitti:

  Se on todella ihana 🙂

 4. Viivi kirjoitti:

  Yllätyin itsekkin kuinka ihana olikin! Monella on varmasti se ajatus kun iho on kuorittu ettei ihoa tarvitsi enää kosteuttaa, mutta juuri silloinhan se iho on paljon vastaanottavaisempi voidetta kohtaan 🙂 Öljy kuorintojen jälkeen ihoa ei välttämättä tarvitse kuoria, sillä se öljy itsessään kosteuttaa jo kuorinnan yhteydessä. Mä en yleensä pidä öljypohjaisista kuorinnoista, sillä iholle jää ikävän tahmea tunne niiden jälkeen 😀

 5. Nena Sofia kirjoitti:

  Voi että miten hyvältä tämä kuulostaa! <3

 6. Viivi kirjoitti:

  Tämän tuoksu on kyllä aivan ihana sekä kuorinta on todella tehokas <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.