Hae
Paletilla

Elokuun kosmetiikkasuosikit 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Elokuun kosmetiikkasuosikit ovat täällä! Joka kuukauden kosmetiikkasuosikit postauksissa kerron tuotteista jotka ovat olleet kovassa käytössä tai muuten vain ilahduttaneet siinä kuussa. Elokuun kosmetiikkasuosikit pitävät sisällään meikkituotteita, ihonhoitoa sekä hiustenhoitoa. Olen ollut tässä kuussa muutaman viikon lomalla ja en ole oikeastaan meikannut tai käyttänyt mitään ylimääräisiä ihonhoitotuotteita  joten elokuun kosmetiikkasuosikkien valinta oli yllättävän vaikeaa. Jouduin oikein miettimään, että mitä tuotteita olen tässä kuussa käyttänyt ja mitkä ovat mielestäni mainitsemisen arvoisia. Nämä viisi alla olevaa tuotetta kuitenkin valikoitui elokuun kosmetiikkasuosikeiksi!

*Tuotteet saatu

Elokuun kosmetiikkasuosikit

Kicks glossy liquid lipstick

Kicksin huulikiillon ja huulipunan yhdistelmän ostin ystäväni suosituksesta ja vaikka ensin epäilin, että tuleeko käytettyä värillistä huulikiiltoa niin se on ollut tässä kuussa itselläni lähes päivittäin käytössä. Tuotteessa on pehmeä huulikiiltomainen koostumus, mutta silti sen pigmenttisyys vastaa huulipunaa. Tämä huulikiilto on ollut arjessa loistava ja sävy on ollut itselleni todella mieleinen. Se sopii juuri arkeen älyttömän hyvin, mutta myös huulipunan päälle tuomaan kiiltoa. *Kicks 12,90€

elokuun kosmetiikkasuosikit

GLAZEL VISAGE LOOSE EYESHADOW / Highlighte

Glazel Visagen jauhemainen luomiväri saapui heinäkuun Glossyboksista ja pääsi siitä suorilta itselläni käyttöön vaikka ajattelinkin ettei se välttämättä pääsisi. Kyseessä on siis luomiväri, mutta se on itselläni päässyt käyttöön enemmän highlighterina. Tuotteen sävy on mielestäni aivan upean kultainen ja hohto ihan mieletön. Tuote on päässyt käyttöön korostuksena silloin, kun olen kaivannut todellista kiiltoa poskipäille tai luomille. Ihan älyttömän hyvä ja monikäyttöinen tuote!

elokuun kosmetiikkasuosikit

*Aco Resque mist

Kasvosuihkeet on yksi iso osa mun ihonhoitorutinia ja Acon Rescue Mist on varmasti ollut yksi tämän kesän käytetyimmistä kasvotuotteista. Aco Resque Mist kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä se sisältää myös antioksidanttista C-vitamiinia. Suihkeessa on aivan ihanan pehmeä sumu jättää ihon pehmeäksi ja virkistyneen oloiseksi. Pakko sanoa, että Acon Resque Mist on noussut tässä ehdottomasti yhdeksi suosikki kasvosuihkeeksi. Saatavilla apteekeista noin 15€ hintaan.

Untitled

ORGANIC SHOP RASPBERRY & ACAI HIUSNAAMIO

Hiukseni ovat kaivanneet viime aikoina extra paljon kosteutusta ja olen taa pitkästä aikaa tykännyt käyttää Organic Shopin vadelmaa ja acaita sisältävää hiusnaamiota. Organic Shopin hiusnaamiot ovat olleet ennenkin mulla käytössä ja jokaisesta olen kyllä tykännyt. Tämä kyseinen hiusnaamio sisältää C-, A-, E ja B-vitamiineja jotka hoitavat hiusta yhdessä Acain kanssa. Vahva suositus sillä Organic Shopin Raspberry & Acai naamio jättää hiukset pehmeiksi ja hoidetun tuntuiseksi. Hiusnaamio maksaa ainostaan 3,90€!

sweety sivellin

Sweety Signature

Sweety Signature sivellin tuli Bette Boksissa ja yllätykseksi se oli oikeasti todella hyvä! Elokuun kosmetiikkasuosikeista löytyy siis tuotteen sijaan meikkisivellin. Sweetyn poskipunasiveltimen karva on super pehmeä ja se sopii loistavasti juuri poskipunan laittamiseen. Yllätyin kuinka laadukas Sweetyn meikkisivellin oikein onkaan ja juuri siksi se on päässyt tässä kuussa monesti käyttöön. Saatavilla Sweety verkkokaupasta hintaan 17,90€

Löytyyko elokuun kosmetiikkasuosikeista sinulle tuttuja tuotteita?

Seuraa instagramissa: @paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

HEINÄKUUN KOSMETIIKKASUOSIKIT 2019

PALJON KEHUTUT BUDGIE HIUSTENHOITOTUOTTEET

SENJA COSMETICS – SUOMALAISTA LUONNONKOSMETIIKKAA

2 kommenttia

  1. Charming Nails kirjoitti:

    Sweetyn siveltimet kiinnostaa itseä kun niitä on kehuttu niin paljon! Ovat myös söpön näköisiä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *