Hae
Paletilla

Kat Von D kulttimaiset meikkituotteet

Olen seurannut Kat Von D jo hänen tatuointiartisti ajoiltaan ja suureksi ilokseni Lontoon reissulla oli vihdoin mahdollisuus päästä hypistelemään myös hänen meikkejään! Oikeastaan kun sain tietää, että Kat Von D meikkejä olisi saatavilla Lontoosta unohdin kaikki muut kosmetiikka himotukset siltä reissulta. Olen meinaan himoinnut Kat Von D meikkejä niin kauan, kun ne on ollut markkinoilla. Kat Von D meikkihyllyllä tuli sellainen fiilis, että kaikki mulle heti nyt ja kuten voitte arvata en todellakaan lähtenyt sieltä tyhjin käsin! Kat Von D (1)

Kat Von D (2)

Kat Von D Shade + Light Contour Palette

Kat Von D Shade + Light varjostus paletti on varmasti yksi hänen tunnetuimmistaan tuotteista Lock It meikkipohjien ja Everlasting nestemäisten huulipunien jälkeen. Shade + Light palettejahan löytyy kaksi, voidemainen sekä tämä puuterimainen. Paletista löytyy kolme mattaista varjostus sävyä sekä kolme korostukseen sopivaa sävyä ja ne on suunniteltu niin, että ne käyvät kaikille oman ihon sävystä riippumatta. Shade + Light paletin sävyt ovat todella pigmenttisiä, mutta pienenä miinuksena myös todella puuterimainen koostumus. Paletin kanssa saa olla tarkkana sillä pigmenttiä sekä tuotetta irtoaa reilusti jo yhdellä siveltimen sipaisulla. Ulkonäöllisestihän tämä kyseinen Shade + Light Contour paletti on kirjaimellisestu u-p-e-a ja kuvastaa Kat:in tyyliä. Paletilla oli hintaa 37 puntaa eli vähän yli 38€ joka on mielestäni melko edullinen näinkin toimivasta ja upeasta paletista.

Kat Von D (3)

Kat Von D (4)

Kat Von D Lock It Concealer

Kat Von D Lock it concealer olen halunnut kokeilla jo pitkään yhdessä myös samaisen sarjan meikkivoiteen kanssa. Lock It sarjasta erityisen tekee se, että sieltä löytyy värisävyjä oikeasti todella vaaleillekin. Olisin napannut matkaan mukaan myös meikkivoiteen tämän peiteaineen kaveriksi, mutta jopa itsellänikin meni sormi suuhun siitä värivalikoimasta sillä ne vaaleat sävyt oli todellakin vaaleita! Peiteaineestakin löytyy värivalikoimasta ihan valkoinen sävy. Lock It Concealerilla voi kirkastaa tummia silmänalusia, peittää ihon virheitä tai esimerkiksi neutralisoida ihon väri eroja. Näiden lisäksi se lupaa pysyä virheettömänä jopa 24h. Itselleni valikoitui peiteaineesta sävy Light Neutral 05 joka taisi olla yksi vaaleimmista sävyistä valkoisen jälkeen. Kyseessä on jopa niin hyvä peiteaine, että taas Tarte sekä Mac Pro Longwear sai yhden vastustajan lisää! Peiteaineen hinta oli 20 puntaa eli vähän yli 21€ joka on aika normaali hinta hyvästä ja peittävästä peiteaineesta.

Kat Von D (2)

Kat Von D (1)

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

Nestemäiset huulipunat on mun yksi heikkouksista, enkä voinut lähteä Kat Von D pisteeltä ilman yhtäkään hänen nestemäistä huulipunaansa. Kat Von D Everlasting Liquid Lipstickit tunnetaan kaiken kestävänä ja räväköistä värivaihtoehdoista ja sitä ne todellakin ovat!  Olin jo hetken aikaa haaveillut violetista huulipunasta ja olisihan se pitänyt arvata, että Kat Von D pisteeltä löytyisi se täydellisen sävyinen violetti huulipuna nimittäin sävy Roxy! Toisena sävynä matkaan mukaan lähti  Lovesick sävy joka taas puolestaan on marjapuuroon verrattavissa oleva nude sävy. Kat Von D Everlasting Liquid Lipstickit maksoivat Lontoossa 17 puntaa ja ovat kyllä kestävyydeltään jokaisen sentin arvoiset!

Eikä tässä vielä kaikki! Postauksesta jäi vielä uupumaan yksi Kat Von D kosmetiikkatuote, mutta annetaan sille yksinään kokonainen postaus! Kuten arvasinkin Kat Von D Cosmeticsin tuotteet eivät pettäneet ja jokainen tuote oli mieleinen sekä jokaisen euron arvoinen. Lontoosta tuli ostettua muutakin kosmetiikkaa joten haluaisitteko kuulla niistä lisää?

Oletko kokeillut Kat Von D meikkejä? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Meikkisuosituksia Bronx Colorsilta

Maailman paras aurinkopuuteri Physicians Formula Butter Bronzer

MAC Pro Longwear Peiteaine & Meikkivoide

8 kommenttia

 1. Inka Monola kirjoitti:

  Mä haluaisin myöskin testata noita Kat Von D tuotteita. Kat oli mun yks esikuvista, kun olin joku 10 vuotta! 😀 Ehdottomasti hei muustakin kosmetiikasta esittelyä. Mua kiinnostaisi nähdä Lontoon reissulta yleisesti myös kuvia 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Oon myös itsekkin seurannut Katia tuossa iässä! 😀 Suosittelen kyllä ehdottomasti testaamaan mikäli niitä saan vaan käsiinsä! Kiitos ehdotuksista myös, enköhän mä jotain voisi julkaista Lontoon reissulta muutenkin 🙂

 2. Linda kirjoitti:

  Mulla ei oo näistä kokemusta, mutta monia tuotteita on tehnyt mieli päästä testaamaan 🙂 Kat Von D:tä on tullut joskus seurailtua enemmänkin, mutta nykyään se on jäänyt enkä tiedä haluanko hänen henkilökohtaisten valintojensa takia edes ostaa näitä tuotteita ja tukea hänen brändiään. Mutta upeiltahan nää kaikki vaikuttaa! Varsinkin toi Contourpaletti<3

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Upeita nää kyllä on ja todellakin kokeilemisen arvoisia 🙂 Kat on kyllä jakanut mielipiteitä varmasti ja ymmärrän tuonkin pointin täysin. Itse en kuitenkaan boikotoi kosmetiikkatuotteita niiden ihmisten takia jotka on sen brändin takana tehnyt kyseenalaisia juttuja tai herättänyt huomiota. Mutta me kaikki varmasti ajatellaan asioista erilailla eikä ole mun mielestä väärin jos haluaa ostaa tuotteita tai ei halua 🙂

 3. Niina kirjoitti:

  Mä oon monesti miettinyt noita Kat Von D:n meikkien ostamista, mutta en oo sitten raaskinut koskaan ostaa, kun ovat melko hintavia tuotteita. Mutta noita huulipunia on kyllä joskus pakko päästä testaamaan, niissä on niin ihania sävyjä <3

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mä itse taas yllätyin, että ovatkin yllättävän halpoja 😀 Olin olettanut paljon kalliimmiksi! Huulipunat on kyllä ehdottomasti jokaisen sentin arvoisia 🙂

 4. Charming Nails kirjoitti:

  Niin ihania ostoksia, etenkin tuo Contour -paletti. Ja kyllä lukisin mieelnkiinnolla vielä siitä yhdestä tuotteesta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.