Hae
Paletilla

Heinäkuun kosmetiikkasuosikit 2019

Tuttuun tapaan on aika käydä kuukauden kosmetiikkasuosikit läpi. Kosmetiikkasuosikit koostuvat tuotteista jotka ovat olleet eniten käytössä kuukauden aikana tai ihastuttaneet muuten vain olemassa olollaan! Heinäkuussa suosikeiksi nousi paljon sellaisia tuotteita jotka sopivat lämpimiin keleihin tai muuten vain kesään. Eiköhän kurkata mitä kesän kosmetiikkasuosikit pitävät sisällään!

kesän kosmetiikkasuosikkeja

Jeffree Star Jawbreaker palette

Jeffree Star Jawbreaker paletti on ollut loistava ostos vähään aikaan. Olen potenut pientä inspiraation puutetta meikkaamisen suhteen ja tämän paletin saavuttua on inspiraatio taas palannut! Paletin sisältämillä sävyillä saa luotua meikin niin arkeen kuin juhlaankin eikä pigmenttisyydestäkään ole puutetta. Palettia myy oletkaunis.fi

kesän kosmetiikkasuosikkeja

Joe Blasco Puff dry blush

Joe Blascon poskipuna valikoitui heinäkuun kosmetiikkasuosikkeihin sillä tajusin etten koskaan ole sitä kosmetiikkasuosikeissa taitanut mainita. Kyseessä on poskipuna joka on itselläni lähes päivittäin käytössä vaikka se onkin sävyltään todella pinkki. Joe Blascon Puff sävyinen poskipuna on viime syksyn kokoelmaa joka on pienen alku järkytyksen jälkeen onnistunut löytämään paikkansa lähes päivittäisessä käytössä. Poskipunaa riittää todella pieni määrä kerrallaan ja se sopii lähes meikin kuin meikin kanssa.

kesäisiä kosmetiikkasuosikkeja

Loreal Infallible More Than Concealer

Lorealin Infallible peiteaine oli jossain kohtaa todella paljon esillä ja siitä lähtien olen halunnut kokeilla sitä. Kyseinen peiteaine muistuttaa hyvin paljon Revolutionin Conceal & Define peiteainetta joka on taas Tarten Shape Tapesta halvempi versio. Peittokykyä tässä peiteaineessa riittää josta oon tykännyt erityisen paljon.

kesäisiä kosmetiikkasuosikkeja

choice seerumi

Choicen seerumi on näillä helteillä päässyt käyttöön sillä sen ainesosa listassa on ensimmäisenä aloe vera. Palan aika hätäseen ja oli kiva huomata, että tuote sisältää ihoa rahottavia ainesosia. Aloen lisäksi seerumi sisältää suomalaista siankärsämöuutetta, koivunmahlaa, hyaluronihappoa, keramideja sekä C ja E- vitamiinia. Ihanan kevyt, kosteuttava ja hoitava seerumi jota saa ostettua Stoorla.fi  Kesän kosmetiikkasuosikit pitävät kaksi aloe veraa sisältävää tuotetta ja tämä on niistä toinen.

kesäisiä kosmetiikkasuosikkeja

THE Skin House ALOE FRESH EMULSION

Viime kesänä suosikiksi noussut The Skin Housen aloe veraa sisältävä kasvovoide on myös ehdottomasti heinäkuun yksi käytetyimmistä tuotteista. Jo viime kesänä hyväksi todettu kasvovoide rauhoittaa, mutta kosteuttaa ihoa tehokkaasti sillä pullo sisältää mielettömän määrän hyviä raaka-aineita. Kasvovoide sopii myös loistavasti meikin alle sen kevyen koostumuksen ansiosta.

Oliko joukossa sun kosmetiikkasuosikkeja? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

 KESÄKUUN KOSMETIIKKASUOSIKIT  2019 

PLANTUR 39 – HIUSTENLÄHDÖN JA BLONDIEN TUKENA

GLOSSYBOX HEINÄKUU 2019

8 kommenttia

 1. Nelliina kirjoitti:

  Ihana vinkki tuo Joe Blascon poskipuna, kiitos. Vastasin tänään meiliisi. Tulikohan perille :)?

 2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Choicen seerumi on kyllä aivan ihana tuote<3 Myös toi Joe Blascon poskipuna alkoi kiinnostaa, toi sävy on niin ihana!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Yllätyin kanssa kuinka kivatoi seerumi on! Poskipuna on ihan mun yksi suosikeista.

 3. Noora (prettyawesome.fi) kirjoitti:

  Ihana tuo luomiväri paletti 🙂 Se ei kertakaikkiaan ole yhtään mun näköinen, mutta mitä enemmän sitä näkee niin sitä enemmän se alkaa houkuttelemaan. Ehkä se voisi olla mun meikkilaatikon se villi kortti ;(

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Eikö oo! Ehdottomasti se voisi olla sun meikkilaatikon villikortti 😉

 4. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

  Ihania tuotteita! Tuo luomiväripaletti varsinkin on niin herkullinen, että kuolaan sitä jatkuvasti, mutta ehkä mun on nyt pärjättävä ilman 😀 on niin paljon jo paletteja ettei käytännössä tarvitse yhtään uutta

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Toi paletti on kyllä ihana, mutta vaikka omistan sata muutakin niin se oli pakko saada 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.